Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 13
bitza2008 spune:
Salut!
Am venit si eu din plimbari,am dat cainele cu Frontline,am culcat copilul!
Andy.p ma bucur ca-i place lui Andy la scoala.De duminica sunt iar singura 3sapt
Babytza ce vesti bune!
Ratonelule
Yupiii!Merge Sasha!
Dyanira sper sa iasa bune analizele!Noi intindem rufe in fiecare seara![]()
acum,dar sotul a lipsit 3 sapt si duminica pleaca iar.Asa ca seara suntem ocupati![]()
![]()
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Apropo de ,,intins rufe" noi intindem cam rar ca seara cand doarme piticu cadem si noi lati.Vroiam sa zic hai sondaj spuneti si voi cat de des intindeti rufele dar mi-e Laura e mai bine acum multumim Vreti sa incercati cu Parmalat?Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Super sondaj,mai ales ca noi'intindem rufele' din ce in ce mai rar,aproape deloc

As vrea sa incerc cu ceva,ca tot pe Nan2 suntem.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
_giulianna_ spune:
Multumesc pentru ajutor!
Lumi, am intrat pe site-urile recomandate de tine. Sortatorul de la Dinoland nu mai este pe stoc, de curiozitate am dat pe google 'sortator cu surprize in limba romana' si l-am gasit la crazytoys, e asta http://www.crazy toys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5518/Laugh-n-Learn-Sortator-cu-surprize-in-limba-romana.html si e cel mai misto dintre toate! Patratul are forma de patrat, e usor vizibil...fata de racheta asta http://www.crazy toys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/VTech-95/862/Racheta-cu-sortator-3-2-1.html la care si eu ma chinui sa gasesc corespondenta formelor. Mai e si galetusa asta http://www.crazy toys.ro/jucarii/Forme-si-Culori-1053/Fisher-Price-91/5224/Galetusa-cu-sortator.html care tot asa imi place ca formele sunt usor de vizualizat.
Dar, inainte de a lua, dau o raita prin Cora sa vad cat sunt acolo, le-am vazut pe raft dar le-am ignorat cu desavarsire.
A, si inainte de toate astea, tre' sa-l anunt pe sotz sa pregateasca banii ![]()
Inca o data multumesc de raspuns!
Dya, cu carnita din supa as face ardei umpluti. Nu stiu cata carne ai fiert, dar cu orez si cu ce mai pui tu in compozitie, ies cativa nu?
Babytza ma bucur ca e iar liniste in paradis. Am vrut sa-ti scriu zilele trecute dar m-am luat cu altele, ma soacra-ta asta ce se baga in treburile voastre? Care e problema ei? Sotzul tau nu-i zice nimic? Pai cred ca mai indreptatita sa faca vreun comentariu era maica-ta care stie cat ai suferit inainte si dupa ce te-ai despartit de fostul sotz. Din moment ce nimeni nu are nimic de obiectat, ati trecut peste ce s-a intamplat si va comportati ca doi oameni maturi care au un copil impreuna, repet, care e problema ei?
Ma rog la Dumnezeu sa nu-mi ia mintile si sa nu ma bag in familia lui Edi. Certuri si discutii sunt in absolut toate familiile, nu-mi doresc sa ma bag niciodata in viata cuiva si sa-i impun ceva. A, ca-l sfatuiesc in anumite privinte, asta e altceva, dar decizia e tot a lui. Daca-mi cere ajutorul in vreo problema o sa-l ajut cum pot mai bine.
Edi doarme, ma apuc sa fac putina ordine ca e ca la nebuni.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
anamona spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Voi aveti jucarii de potrivit formele? Patratul la patrat...chestii d-astea. De care? Am cautat in comert si numai porcarii am gasit. Stiu ca a mai fost o discutie pe tema asta dar atunci nu m-a interesat. Daca sunteti bune sa-mi recomandati si mie ceva bun...v-as fi recunoscatoare. Pe net n-am cautat ca nu stiu cum sa caut Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi Cat mai e? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1) |
la mothercare gasesti..costa vreo 80 de RON sunt de lemn
anamona spune:
| citat din mesajul lui dyanira [Anamona de unde sa fi luat Thea roseola? |
si noi ne intrebam: ia iese afara doar prin curte si prin padurea de visavi :)
acum 3 saptamani si acum 2 saptamani am fost cu totii la cumparaturi sambata si duminica...probabil atunci a luat-o
doctorita ei a zis ca e epidemie in bucuresti
anamona spune:
claudinna, excursia era peste weekend, e prea obositor pt Thea...dar am propus sa mergem cu totii pentru mai multe zile la primavara :) sa vedem ce-o iesi....
_irina_ spune:
Giulianna noi avem asa: galetusa de la Fisher Price, e super, mai ales ca si canta. La inceput marea atractie era sa tot scoata din ea, apoi a inceput sa apese pe nas, abia dupa 1 an a inceput sa si bage in galetusa, probabil ajutata si de restul jucariilor. Mai avem o tablita simpla, dintr-o revista ieftina dar asta si-a scos toti banii. Are forma de casuta si 4 forme (catel, minge, farfurie si os) si gauri corespunzatoare pentru astea. Nu e de senzatie, nu canta si nu licureste dar ii place la nebunie printesei, sta si bibileste sa nimereasca fiecare forma.
Mai are si un fel de sortator la antemergator, cu litere (A, B, C) si cifre (1,2,3) dar la asta s-a prins ca prin B intra cam toate si incearca sa le bage si sa le scoata pe acolo.
Babytza bine ca v-ati regasit. 
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
EvaF spune:
Yellooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!
Am intrat in rand cu lumea!!!
Avem net si telefon fix!!!! Sa vb dupa pofta inimii acasa!!!
Ramo, Free sunt niste ..... dar efectiv niste ....., sa le transmiti salutari sincere cand ii vezi. Avem net de la Orange acum, livebox. Asta ca o paranteza.
Am apucat sa citesc aceasta pagina si am si eu un raspuns.
Giuli, fi-miu e fan jucarii Vtech, asa ca jucariile lui preferate sunt www.amazon.fr/Vtech-Jouet-Eveil-Tut-Tut-Bolide/dp/B000NIJ89I" target="_blank"> tut tut mobilul sortator de forme cu melodii, copilul baga formele inauntru si soferul te anunta ce culoare si forma are obiectul. O trage mereu dupa el cu snurul ala.
Mai are un castel sortator de forme, e cadou de la socrii, pe acelasi principiu sorteaza forme, castelul are usi si ferestre de diferie forme si culori si le introduce/ scoate. Doar ca pe muteste
, e simplu, fara baterii
Dar ii place maxim ca are un maner si il cara dupa el, zici ca e valiza.
Si ii place telefonul Vtech, www.amazon.fr/Vtech-Jouet-Veilleuses-Rigolo-Phone/dp/B000NIJ87A" target="_blank"> adica acesta
Are taste de toate culorile si formele si cand apasa il anunta ce a apasat, apoi il invata sa vb la telefon, sa poarte conversatii cu familia etc. Sunt cadourile lui de 1 an si vad ca il tin ocupat mare parte din zi. Pe langa scos haine si polonice din sertare...![]()
Recomand cu caldura toate cele 3 jucarii, datorita lor fi-miu zice "Alo", bate din palme, zice "mama"
ca vorbeste cu mine la telefon, etc...
Am intrat sa vb si cu Ankussa, esti pe fir???
Venim pe 26 in Anglia si in weekendul urmator datei de 26 suntem in Londra. Da un semn si vb pe PM, daca e...
Pup si revin cand apuc si eu sa recuperez, cam greu cu timpul cu un copil de aceasta varsta.
le: Ancule, am primit o invitatie pe mess de la tine cu alt id? Ai schimbat ceva? Ca de cand nu am intrat mi-au explodat id-uri noi in fata la deschidere
Vorbim atunci...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
_giulianna_ spune:
Irina, multumesc!
Eva, am gasit si eu masinuta cu forme de care zici, tot la crazytoys, dar nu cred ca e in limba romana. Momentan stiu ca pot sa i-o iau si in chineza, ca nu intelege el mare lucru din ce raspunde soferul, dar as vrea s-o foloseasca si mai tarziu cand intelege despre ce este vorba in propozitie. Multumesc pt raspuns!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1)
EvaF spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Irina, multumesc! Eva, am gasit si eu masinuta cu forme de care zici, tot la crazytoys, dar nu cred ca e in limba romana. Momentan stiu ca pot sa i-o iau si in chineza, ca nu intelege el mare lucru din ce raspunde soferul, dar as vrea s-o foloseasca si mai tarziu cand intelege despre ce este vorba in propozitie. Multumesc pt raspuns! Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi Cat mai e? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE" target="_blank">Un vot pentru Crina! (aa1 si aa2) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">Un vot pentru Razvanel! (c1) |
mda, e in franceza, credeam ca exista si in ro.
Comanda-i castelul, e simplu si eficace, ca e usor de ridicat si fff colorat, il atrage. Nu are baterii, nicio limba
Ieftin si f bun, ca fi-miu le arunca de sus si daca ii cade castelul pe picioare e ok, e fff usor.
Noi nu i-am luat jucarii care sa depaseasca 30 de euro/ buc, adica cu 50 de euro luam 2 si nu orice incanta ochiul la prima vedere.
Sunt de principiu: sa justifice banutii, sa ii placa copilului, sa il invete ceva...
Astea 3 il tin preocupat de vreo 2 luni castelul si de o luna celelate, asa ca...merita.
Si o alta jucarie iubita: aduce ta-su de la job baloane, gratis, branduite cu firma lui, si ii umplem casa cu cateva baloane, ii plac
Eu acum caut sa gasesc clasica jucarie care face baloane din detergent...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Vreti sa incercati cu Parmalat?