Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

E off-topic total, dar e o veste buna, so:

Scriitoarea germana de origine romana Herta Muller a luat premiul Nobel pentru literatura. Desi imi doream f tare sa cistige Philip Roth, sint foarte bucuroasa. Sa cititi despre ea, e un om de o integritate si-o "shucareala" rar intilnite. Sint foarte mindra ca am cunoscut-o. Spre rusinea mea nu i-am citit decit prima carte, dar o sa ma pun acum sa i le citesc pe toate.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, si daca nu am inteles cum e cu escapada aia romantica...cu tavaleala ai putea fi mai explicita?

Babytza, ma bucur...ca tot vorbeam de escapade romantice..si ma opresc aici

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya noi stam la mama iar sor-mea are 9 ani

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Dya noi stam la mama iar sor-mea are 9 ani

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Am inteles ca vroiam sa iti spun demult ca te admir ca ai grija si de Crina si de ea!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

acuma foarte serios, mi-am pus crierii la prajit pentru o idee de concediu in care sa ma si odihnesc, adica sa ma destind, pe langa faptul ca dorm....

cand am fost la munte cu sotul am dormit noaptea, amandoi, cu copiii in pat intre noi. Culcat pe la 9-10, sculat pela 7-8, ca sa zic asa, am dormit mai mult ca acasa.
Vase n-am spalat (doar biberonul lui Radu, l-a spalat TL), de gatit n-am gatit, curat n-am facut si am mancat asezata la o masa, mancare gatita, calda (o ciorba din trei am reusit s-o mananc chiar calda!!!) deci sensibil mai bine ca acasa.
Totusi... se poate si mai mult?

daca as lua doua camere, nu am apuca s-o folosim pe a doua impreuna decat sporadic, in timp ce dorm copiii, si cu grija sa nu cada unul din pat (dintre copii... cum suna!).
Daca nu luam doua camere, ramane sa "intindem rufe" in baie si in concediu... doar ca la hotel nu-i safe ca acasa. Safe pentru copii sa stea singuri in camera vreo 15 min, I mean...
Daca o luam pe mama... nu garantez ca dorm copiii cu ea... nu face fata la doi singura... si cu toate sensibilitatile si complicatiile ei mai rau ma enervez...
deci... nu am ajuns la nicio concluzie. cred ca trebuie sa imi schimb viziunea despre concediu... si gata.
ca si despre odihna, masa, sex.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am pus mancarica la foc:cus-cus-ul cu legume de pe blog-ul Claudinnei

Dya nu te stresa cu mersul ca-si va da el drumul singurel,numa-l vei vedea ca se lasa si se duce Cum mai sunteti voi ,s-au mai linistit apele??

Ada cam asa fac eu aproape in fiecare seara:vreau si eu sa pleeeec undeva !!Ei si cand ma culc ma gandesc la toate scenariile horror,dimineata nu mai vreau

Babytzasuper!!!!!

Ange,cred ca surioara ta e tare incantata de Crinutza

Intrebare:Am gasit lapte Parmalat de crestere,da' scrie ca e de la 4 ani .Mai este si altul?Adica ptr copii de 1 an??

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Intrebare:Am gasit lapte Parmalat de crestere,da' scrie ca e de la 4 ani .Mai este si altul?Adica ptr copii de 1 an??

da, Prima Crescita, 1-3 ani.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Ada cu tavaleala sa stii ca nici eu nu am inteles...te rog fii mai explicita

Diana

Mergi la inceput

Apropo de ,,intins rufe" noi intindem cam rar ca seara cand doarme piticu cadem si noi lati.Vroiam sa zic hai sondaj spuneti si voi cat de des intindeti rufele dar mi-e
Laura e mai bine acum multumimVreti sa incercati cu Parmalat?

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

da, Prima Crescita, 1-3 ani.

Gaia, mumã pentru voi:

Multumesc Ada

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput