Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cucu.... atatea subiecte puserati pe tapet pana am reusit eu sa fac un pic de ordine, sa ma cerc cu socru si sa culc copiii ca nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...

1) la multi ani David si Dragos, Sanziana, sa-ti traiasca flacaii!

2) ratonel, n-am cuvinte...

3) anamona, ai mei au avut roseola infantum, amandoi. 39.9 temperatura, ganglionii inflamati, bubite si atata. Noi n-am patit nimic, si cand a avut Teo, eu eram gravi cu Radu...
Acum ca a aparut eruptia, nu mai are febra si nici contagioasa nu mai este pentru alti bebelusi.
Sa va refaceti usor si repede!

4) mmmm, vacanta.... va rog sa ma credeti ca ieri plangeam pe umarul sotului ca vreau sa mergem undeva numai noi doi, macar o zi, macar 10 ore, ca nu mai reeeeziiiiist!!!!
Si a zis ca se gandeste, sa vedem, ce si cum... m-am culcat asa fericita... si pana sa adorm, 10milioane de scenarii horor cum sa las eu copiii mei... deci nu, nu cred ca as putea pleca nici eu fara ei. Cu ei, oriunde, no problem...

As face insa o escapada romantica de juma' de zi asa, cu ceva plimbare, restaurant si o tavaleala... ma rog, desi sotul meu nu-i genul sa-i vina cheful la comanda, si mai ales... programat
Scuzati termenul escapada, romantica... cu tavaleala sper ca ati inteles

5) Nikole, ma bucur ca e mai bine catelusul, sa fie bine-bine cat mai repede!

6) Roxule? Multa putere si multi pupici

7) referitor la aratatul cu degetul... hmmmm... pai Teo nu arata si n-a aratat niciodata... E grav?
El spune vrei asta, aia de acolo, pe biblioteca, langa televizor, in dreapta!!! sau vrei masina, aia, verde, aia cu roti mari, aia pe care o ai de la mecdonald...
Nici Radu nu arata cu degetul. Nu spune nimic, nu merge si nu stie partile corpului. Pai de unde sa le stie, ca doar nu i le-a aratat nimeni... (mama denaturata... na-na)...

apropos de deget, Teo are acum un gest tare interesant... ii tot repetam sa nu-l mai pocneasca pe RAdu... si acum se duce la el, isi apuca aratatorul de la o mana cu cealalta mana si il impunge pe Radu asa. Ca si cum altcineva il tine de degetul ala si il indeamna sa dea in frate-sau... si chiar zice Dorel a dat in Radu si l-a dat jos...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
...aaa..apropo de laudat, Sasha merge singur. bine...asa putinel...apoi se tine de ceva..apoi iar cativa pasi singurel, oricum, faza e ca pleaca singurel..nu ne mai streseaza(de fapt, pe sot) decat f nitelus...sa-l luam de mana. a fost teroare cu el, ne lua de mana(mai mult pe sot) si urla daca nu plecai cu el.oricum eu-s f fericita pt ca al meu putoi e cel mai normal dintre...putoii normali...si merge...si vede,aude si...ulrapot sa rad .....de ce-mi aduc aminte(doctori, blablabla)

Ahh, cit de sigura am fost ca va veni ziua cind voi citi asta!

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
sa va spun ceva trist si fff revoltator- m-a sunat sormea, era in curte la mama si a vazut cum idiotul de vecin a omorat cainele din curte in..cateva minute. nu stie ce-i "facuse"..dar l-a vazut dintr-o data napustindu-se cu bucata de topor...si l-a lovit de cateva ori cu asa mare putere ca doar a mai scheunat putin...si-a murit .vaaaii...sarmanul...am ramas fara cuvinte, tremur toata.

Doamne, Dumnezeule! Pai si nu exista un nr la care sa raportezi asa ceva? Rusine sa-mi fie ca nu stiu! In alte tari pentru asa ceva faci inchisoare.

Nausica si Ania
poze

"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Carla , ar fi bine sa se duca cu copilul la spital cat mai urgent, loviturile astea nu-s gluma

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica referitor la aratul cu degetul. Nu am fost atenta pana acum daca atunci cand vrea ceva arata cu mana sau cu degetul . O sa fiu atenta dupa ce se trezeste , cand mergem in parc. Chiar m-ai facut curioasa.

Angelyna am vazut ca ai scris ca aseara ai plecat cu mandrele in parc.... care doua ????

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica
Noi avem un prieten care are un baietel de 12 ani si inca alti doi copii. Acum cind am facut petrecerea cu toti prietenii, l-am intrebat ce fac copiii si mi-a zis ca are niste probleme cu cel mare de 12 ani. Asa pe scurt: Antoine, baietelul de 12 ani, cind avea vreo 3-4 anisori, mie imi era efectiv teama sa vorbesc in fata lui in franceza ca stiam ca ma va corecta din doua in doua cuvinte (pe vremea aia nu vorbeam prea bine franceza, nici acum de altfel.) Era de-a dreptul ametitor cum un copil asa de mic putea sa ma corecteze. Toti spuneam ca e un copil minune. Vorbea foarte elevat, isi alegea cuvintele, de multe ori eu nu intelegeam anumite cuvinte folosite de el. Nu glumesc! Acum problema, se pare ca Antoine citeste super bine, asta o facea oricum de cind era micut, insa el nu intelege ce citeste. Daca-l iei la bani marunti si-l intrebi ce a citit nu stie sa-ti spuna, el recita. Asa ca acum face tot felul de cursuri in afara scolii, plus ca e urmarit de un doctor, ca sa reuseasca sa inteleaga ce citeste. Parintii nu si-au dat seama, ca pina acum nu au avut la scoala compuneri si alte minunatii. El cam recita ce citea, dar nu intelegea ce citea. Asa ca parintii sint de-a dreptul uimiti si destul de panicati. Eu una am ramas masca ca Antoine are nevoie de sustinere scolara.

Pai dislexie se cheama. E o chestie foarte serioasa, si fata prietenei mele din Germania are asta. Am intilnit-o si eu, cind am predat la clasele 1-4. Da, sint copii foarte inteligenti, dar care nu reusesc sa proceseze informatia vizuala. Citesc (adica vad cuvintele si le citesc cursiv), dar nu pricep ce inseamna. Daca le citesti/explici tu, e ok. Au nevoie de un tratament special.
Baietelul din clasa mea raminea totdeauna in urma si era perceput drept "prostul clasei", desi era dezghetat, super dragutz si de familie f buna. Mi-am dat seama ca lui nu-i era de ajuns sa citeasca pe tabla o intrebare sau o tema, trebuia sa te duci la el si sa-i explici ce se cere. Dupa ce pricepea, se descurca la fel de bine ca si ceilalti copii. Din pacate, pina si in Germania e f greu sa obtii acel ajutor special pentru copiii cu astfel de probleme. Au nevoie de timp suplimentar la examinari, etc. In Romania se pierd pe drum, pur si simplu.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Babytza , am plecat cu sor-mea (ea cu rolele) si Crina (cu hamul dar si carutul)

Ma bucur ca te-ai impacat cu sotul, speram sa nu mai ai parte de astfel de probleme, numai bine in continuare.

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza
Aseara am avut un show de mari proportii ( eu cu sotul) SI dupa ce am urlat si ne-am spus ce aveam de spus ( inca odata) se pare ca furtuna a trecut. Dimineata ne-am pupat si noi ( prima oara in ultimile 2 saptamani ) si ne-am vorbit cum obisnuiam noi sa o facem

Bravo, ce ma bucur! Aveam o grija cu asta. Ca si cu Sasha al lui Nikolici.

Nausica si Ania
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Angelynna de mult vroiam sa te intreb sora ta sta cu tine????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput