Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
dya cineva mi a povestit ca a folosit pixul...unul intr o mana si altul in alta.Incearca la inceput ca un fel de liant intre voi doi, si vezi dupa dc iese ceva sa-l lasi singur cu ustensilele in mana.
Noi de-a bushi inca...foarte rar mergem tzinute asta doar dc nu sunt copii la orizont caci este atrasa ca un magnet de ei si se arunca in genunchi sa fuga la ei
.
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
ratonelu spune:
angelyna, eu crezui ca e inventata de mine(nu prea credeam c-o sa iasa buna combinatia cartof+ficatel)
venisis tu repede si te bagasi in seama...offff
si da...in leg cu catelul...

numai la asta ma gandesc....e adevarat, lumi, pe cuv.
hai c-am mai primit un telef(babymom, poate intri si te dai cu parerea).
m-a sunat vara-mea: au fost dum pe la noi, in vizita, au un baietel de 3ani si o fetita ce face luna asta un an.
dum noi eram cu cei mici in pat si baietelul s-a urcat si el in pat...se juca etc...si s-a aruncat pe spate....dar in dreptul capului se terminase patul si s-a lovit de margine(am un pat de mijloc...care mai are si o nenorocita de margine de vreo 3cm dincolo de saltea...intelegeti ce spun)...la cap s-a lovit. culmea, mie mi s-a parut ca s-a lovit destul d etare, dar el nu a zis nici pas! acum ma suna vara-mea ca de luni e apatic pe zi ce trece si se plange ca-l doare rau la ceafa.
se poate atunci sa nu-l doara absolut deloc....si sa fi facut totusi ceva la cap...sa-l doara apoi?
Nocom spune:
Dya cu carnea fiarta din supa dar si cu zeama ii poti face ciulama de pui sau pilaf cu carne!!!
Pofta mare!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
ratonelu spune:
stiu, mai bine nu va spuneam...iertare.
(asa a zis si sormea dupa ce mi-a zis)
rox, vezi, unoeri merita sa spui tot ce-ai pe suflet...te descarci ...si e mai bine decat sa arzi mocnit!
ma bucur.
ma bucur ca sasha e bine
(cutulica, normal, la el ma refer)
luminita2008 spune:
ratonel, eu zic sa mearga totusi la medic cu baietelul... se poate pe moment sa fi fost prins cu joaca si sa nu-si fi dat seama de durere... intreaba daca a si vomat cumva... asta ar fi cam nasol, adica mers fuguta la doctor.
babytza, ma bucur mult pentru voi!!! trebuie sa fie bine la voi, nici nu concep altfel!!!
intorc pupaciosii 

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
ratonelu spune:
mama, nocom , sasha e fan ciulama(sau era...c ai-am facut de atatea ori ..ca i s-a cam luat)
aaaa...ma mai laud cu ceva...sasha ..de cateva zile mananca de sparge!
ieri ajung acasa...soata cica..vezi c-a mancat o farfurie de ciorba.
asta pe la orele 17.
pe la 19...am vrut sa-mi pun si eu ciroba sa mananc. n-am scapat de haplea..a mai mancat juma de farfurie....
nikolici spune:
tato din proprie experientza...dupa ce m-a lovit un mos cu masina din spate, eu stand pe loc la stop, din inertia loviturii m-am lovit destul de puternic la cap de tetiera.Nu m-a durut pe loc, insa dupa ceva zile am inceput sa am oaresce dureri pe care le-am asociat cu accidentul.
Si uite asa am ajuns la un neurolog...mor de ras cand imi aduc aminte ce m-a pus ala sa fac, zici ca eram la gimnastica cls. 1...ma rog sa vada dc stau bine cu anumiti centrii nervosi si reflexe.
Mi-a spus ca este intalnit cazul in care se formeaza chisturi dupa o anumita perioada...mi-a dat un tratament pe care nu l-am luat ca era contraindicat conducerii pt ca din pacate pe mine la 3 am nu avea cine sa ma duca la munca...ma rog mi-a trecut fara medicamentele care oricum le am in casa.
Dc vrea careva sa fie high...am niste pastile de cap, te fac bine de tot...cred.![]()
Nu vreau sa va sperii
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
ratonel eu stiu ca dupa lovituri la cap trebuie urmarit in urmatoarele 48 ore daca apar ameteli si/sau stari de voma. Daca da, fuguta la dr. Multa sanatate , sa fie puiul bine 
Babytza si puii
Valentina
David
ratonelu spune:
lumi, asa i-am spus si eu , sa mearga la doctor....ca ma sunase sa ma intrebe daca mai stiu cum s-a lovit...si eu , toanta , nici nu-mi aduceam aminte ca s-a lovit
parca am 100 de ani.
dar, chiar, rox....stii ca eu nu te vad pe tine..certandu-te cu cineva?
pe cuv.
hai ca plec....v-am pupat.
m-asteapta soata ...ca pe painea calda(si-auzi la el ca nu ma mai suportaaa
)