Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

HAI UVE CA BAG SI EU AGITATELE DACA TE-AI HOTARAT:

HAI UVE!!!!!!

38Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ellenuta, ma bucur sa aud de la tine ca sunteti bine si ca Eva e indragostita de Anna. Pai te cred si eu, cu asa frumusata, si eu as sta langa ea non stop.

De ce zici ca nu ai lapte suficient pentru Anna? Poate ca acum iti dai drumul, ca sa zic asa.

Dana, un sa nu mai fii blue, ci pinky pink! Acus vine Anna, sa vezi atunci ce bucurie, pana la cer si inapoi. Hai ca nu mai e mult!

Noi imediat ne bagam la un somnic, sa fim fresh pentru Ana in tura de noapte.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

M-a luat si pe mine somnul...poate azi am mai mult noroc decat ieri si nu ma mai deranjeaza nimeni.
Ne vedem mai tarziu!

38Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Dragele mele..sunt bine, acasuca..nu am dormit prea grozav noaptea trecuta si am recuperat astazi de dimineata;Andre oricat de mult as vrea eu..deocamdata nici un semn nou..o iau si eu pe urma Mariei "I want pian!!! Give me pain!!!"; optimismul nu mi-a revenit inca, asa ca ma gandesc sa stau putin de-o parte..nu are rost sa va intristez si pe voi;trebuie sa soseasca si grig de la serviciu..mi-a promis o plimbare in natura pentru ridicarea moralului; poate ajungem la gradina botanica..trebuie sa fie tare frumos in perioada aceasta;
tin pumnii 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Iulika, ce faine sunt pozele cu Bruce! Suuper, cum rade el cu gura pana la urechi, cu pofta!

Adi, ma bucur sa aud numai de bine de la tine. Ce bine ca Adam a fost bine primit de Lisa... si ce figura este a mica a ta, prin tot ce face! Bine, ai si stiut sa ai o abordare frumoasa a evenimentului si sa il integrezi pe Adam ca la carte prin atentiile care au facut diferenta!

Cand va da drumul acasa? Va asteptam si cu poze, sa va vedem cat sunteti de frumosi.

Am mai pus poze cu Ana, luptatoarea mea de kung fu

Raluka, abia astept sa merg la doctor sa vad daca a luat Ana bine in greutate.

Gata, acu' chiar ca ma bag la somnic.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

biaz, ce-a spus oftalmologul? Aceeasi problema e si la noi... presupunere de canale perforate... si nici la noi nu a trecut secretia galbuie... Sa imi spui te rog ce ti-au spus. Noi am discutat cu un oftalmolog pediatru, fara sa vada bebitzul si ne-a spus ca si de-ar fi o pb cu canalele, se intervine dupa 3 luni. Totusi, secretia persista prea mult.

Am fost aseara la oftalmolog si raportam 2 bucati canale obturate, din care unul mai rau decat celalalt. Oftalmologul a parut foarte optimist si a zis ca facem masaj, schimbam tratamentul ca Nettacin e prea usor si nu face fata a ce infectie are el si ca pe masura ce creste are sanse mari sa se refaca de la sine. Sper din tot sufletul ca va fi asa.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Si noi am fost la dr. de familie cu aceeasi problema: secretii galbuine-a dat tratament cu Tobrex dar am vb dupa cu o alta dr. f buna si mi-a zis ca e prea tare si sa nu-i dau. Sa-i pun numai ser in ochisorii si sa-i sterg cu comprese sterile.
Dr de familie zice ca nu is infundate canalele din moment ce am avut si zile ok (i-am zis ca am avut o perioada de aproape o sapt cand nu-i mai curgeau ochisorii)
Ne-am gandit sa mergem totusi la un oftalmolog
Razvi are numai secretii galbui..la voi e diferit?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!!Am intrat sa va salut, nu am mai citit, dar o sa recuperez eu!!
dORESC NASTERE USOARA fetelor care mai sunt cu dovleceii la purtator!!!
Eu am un bebe cuminte, papa, caca, somnic, gaze
Vroiam sa va anunt, in caz ca nu s-a anuntat deja, ca luni la pranz a venit pe lume dovlecelul de lullaby, Alex, de 3250 g, un papacios!!Mami lui era obosita dar fericita
Felicitari mami!!

Gianina, mamica fericita de gingas Loris Stefan

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

ziua buna fete dragi
numai ce m-am intors de la medic...am facut si al doilea vaccin antitetanos si ma doare mana de mor
suede am adormit azinoapte pe la 3 si un sfert si m-am trezit la 7 .. azi iar cred ca trag un pui de somn .. macar ziua sa dorm daca noaptea face micutul discoteca...al tau cum e? agitat ?
MangaGirl e mai grea asteptarea decat faptul ca nu pot dormi sau ca ma mai doare una alta...abia astept sa il tin in brate....totusi ai dreptate cand spui sa stea in burtica pana la 40 sapt...e mai bine pentru el
NelaM ai o minunatie de fata e promisa?
pupicei

38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Uite ca am o sec si pot scrie, Adam e la nursery. Multumesc tuturor pt sustinere si pt urarile de bine.

Ziua de ieri a trecut bine, linistit, fara peripetii. Doar Lisa a fost fff agitata, a facut scandal monstru in masina, a adormit cu intarziere ff mare, mi-a fost asa mila de ea , simtea ea ca ceva se intampla, desi noi incercam sa fim calmi si sa ii tinem programul. Nasterea a decurs bine si ff repede, am fost fff alerta si prezemta, fata de data trecuta cand am fost varza. Bebe a "oracait" din prima, un fel de protest ca l-au scos de la caldurica, dar s-a linsitit dupa ce l-au impachetat in paturici calde si mi l-au adus plocon. A stat ca un pui de bogda-proste si a adormit la mine pe piept. Tin minte ca pe Lisa nu mi-au lasat-o mult. Acum, cu Adam, mi se parea ca am stat muuult de tot, si ce dulce era intalnirea .

Am ancat o cina usoara, apoi noaptea decurs bine, m-am odihit printre picaturi, ca tot veneau asistentele la fiecare ora sa imi verifice oxigenul, calmantele, temperatura si mi l-au adus pe Adam la alaptat. El, dragutul, statea ce statea si molfaia acolo si adormea bustean.

De dimineata am fost sus si am facut un dus, m-am schimbat in haine decente si a venit Lisa cu daddy si Patrick sa ma vada. Stia ca mami e la spital sa o verifice dr, pe care oricum il stia si despre care vorbeam des. A venit, am stat putin cu ea, am povestit, a investigat camera, apoi l-a luat pe daddy sa il caute pe baby Adam si sa i-l arate si lui Patrick. S-au dus amandoi de mana la nursery, eu filmam din apropiere, si ea a impins capsula aia pana in camera, s-a urcat pe pat si a inceput sa il studieze pe bb. Tot vroia sa il pupe, dar nu stia cum si nici nu vroia sa o ajute daddy . Pana la urma a reusit un pupic, i-am spus espre bb, si l-am "integrat" in ceea ce deja ea stie: 2 din prietenele ei au bebelusi mici de tot in familie, pe care Lisa i-a vazut deja , deci acum e si ea in rand cu restul :P I-am dat o cutie de sttafide pe care si le-a turnat in farfurie si le-a mancat cu lingurita. La un mom dat s-a oprit si s-a intors sa ii dea si lui bb stafide . I-am explicat ca bb va avea "auchy tummy" daca papa stafide si ca nu stie sa manance decat lapte. Apoi a gasit in geanta o cutie cu 5 pliculete de ceai si i-am zis ca sunt "tea from baby Adam". Asa ca daaddy a trebuit s ao ia si sa caute apa calda sa isi faca Lisa ceai. Pe care nu s-a lasat pana nu l-a baut pe tot!!!! Ba chiar s-a intors din drum ca ii mai ramasese ceai in cana :P

I-am dat si o lufa de baie cu o broscuta, un spumant de baie ca sa isi faca "bubbles" diseara... A plecat superok, strigand "joviu, mami".

Fug sa fac un dus si sa ma bag in pat, ca sunt cam rupta.

Am uitat sa va spun ca Adam e blondutz, fix ca Lisa, doar ca are cu ceva mai mult par decat avea ea :P Si mi se pare ca are asa o mutrita de baietel .

Inca o data multumiri pt sustinere si nastere usoara fetelor care sunt in asteptare: Dana, Uve, Ralukutz, Moni!?. Bag si eu niste agitate

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

ce emotionanat. Fata ta e o dulce si voi i-ati explicat asa frumos. m-am apucat de bocit. nu ca ar fi greu sau lucru mare zilele astea.
sa aveti o familie fericita alaturi de cei doi prichindei.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput