Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Certificatul de nastere al bebelului se scoate de la primaria de pe raza sectorului in care este maternitatea?
Merci!

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui suede

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut prin cezariana:
Cate zile v-au tinut in spital?
Multumesc!

38Mihnea Costin

eu am nascut duminica si mi-au dat drumul ieri. deci 4 zile. dar, tot ieri au externat si o gramada de fete operate luni .. deci 3 zile. depinde de cum te refaci tu si desigur de evolutia lui bb.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

38Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå dimineata!!

Nastere usoarå UVE!!!

Ellenuta ce scumpå e Eva.. cum stå ea numai pe långa Anna! cred ca esti tare fericitå sa o vezi cat de mult o iubeste pe surioarå.. så fie sånåtoase si så vå tråiascå!!.

Am reusit sa ii fac o poza lui Bruce cand e tare fericit..

Aici sunt tare fericit si aici suntem taree obositi..

dana imi dai emotii..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Nela, si Natalia mea e slabutza!

Da Raluca, lasa ca or sa creasca ele mari, sa vezi cum ne vaitam de spate acus acus!

Maria, ca mi-am amintit, cu cafeaua, eu mai beau din cand in cand decaf, dar si aia cu mare frica, sa nu cumva sa ii dea la a mica dureri de stomacel! Suflu si in iaurt.

Uve, eu zic sa te duci la spital, ce descrii tu acolo imi pare inceput de travaliu. Eu am stat pana am avut contractii regulate la 5 minute si am crezut ca nu mai ajungem.
Mai bine sa constate doctorul ca e devreme si sa te trimita acasa decat sa fie bebele in distres. Parerea mea.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Dragele mele..sunt bine, acasuca..nu am dormit prea grozav noaptea trecuta si am recuperat astazi de dimineata;
Andre oricat de mult as vrea eu..deocamdata nici un semn nou..o iau si eu pe urma Mariei "I want pian!!! Give me pain!!!";
optimismul nu mi-a revenit inca, asa ca ma gandesc sa stau putin de-o parte..nu are rost sa va intristez si pe voi;

trebuie sa soseasca si grig de la serviciu..mi-a promis o plimbare in natura pentru ridicarea moralului; poate ajungem la gradina botanica..trebuie sa fie tare frumos in perioada aceasta;

Uve iti tin pumnii!! sa dea DD sa vina repede si usor puiutul vostru!!

va imbratisez cu mare drag pe toate si promit sa nu plec la spital fara sa trezesc galeria!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+3

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Asa deci,tre' sa scoatem agitatele pt Uve
Hai Uve!!!

Dana,ne-ai dat ceva emotiiplimbare placuta si cat mai multa tarie de caracter.Anna clar are un caracter ff bine conturat,inca de pe acum isi impune propriile dorinte si legi.Te asteptam cu drag,cu o stare mai euforica...profita de ultimele inghiontiri in burtica,fa-ti cat mai multe poze,o sa-ti fie dor apoi de perioada asta

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Uff Mary,asa mult?
Cine stie..pana la urma important e sa fim bine cu totii...mai vad eu pana atunci...
Multumesc de raspuns!

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Hello fetelor

Hmmm,Dana lipseste azi..poate o fi intr-o vizita de cateva zile pe la spial

Suede,unde am nascut eu,7 zile te tine in spital la cezala Alex m-au tinut numai 5 (l-am capiat pe dr. sa ma lase acasa),si tot atat trebuiau sa ma tina si acum dar am stat 6 fiindca nu luase Razvi in greutate.

Noi am trecut pe completare.Am crezut ca trecem printr-un puseu,dar nu era asa,puiul meu nu se saturanoaptea mi se trezea din 2 in 2 ore,el care se obisnuise sa se trezeasca numai o data pe noapte.
Dupa 5 minute de supt (auzeam cum ii vine laptele si i se vedea in gurita) incepea sa se fataie,sa dea sanul la o parte,tragea de 2 ori si il lasa iar...si uite asa stateam cu zecile de minute cu el la san si lui nu-i venea mai nimic.
I-am dat aseara o portie de lapte praf si mi-a dormit dragul de el pana dimineata la 4.
Tot ce ma rog e ,daca tot ii dau completare,macar sa nu pierd si putinul pe care il mai am
Tre' sa-l si cantaresc azi sa vad cat a pus pe el...

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

38Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Suede, eu am nascut la Elias si dr. mi-a dat drumul vineri pe la ora 13 in conditiile in care cezariana a fost facuta miercuri la 7 dimineata. Drept e ca atat eu cat si bebe eram ok si in grafic.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Neata, fetele!

Am si eu o dilema... Ieri dimineata am pierdut o parte din dopul gelatinos, eu credeam ca a fost tot. Contractii, credeam ca am, dar erau doar glume. Dr mi-a spus ca nu e cazul sa merg la spital decat daca am contractii din 5 in 5 minute, si astea nu trec daca iau no-spa.
Azi dimineata la 3 m-am trezit cu durere de mijloc+burta...si am luat un no spa; au inceput contractiile din 10 in 10 minute, pe la 5 dimineata erau din 5 in 5 minute si imi venea sa merg la Si surpriza...iar mucus din ala, destul de mult si de data asta maro inchis, arata exact ca elasticele alea pt bani. Am facut un dus si mi-am trimis sotul la munca, in ideea ca deja contractiile sunt din nou neregulate, cam la 10 minute. Dar sunt crunte, adica ma doare de nu mai pot respira, nu ma mai pot misca...la 17:40 diseara am programare la dr, dar eu nu mai stiu acum cand ar trebui sa merg la spital - poate fii o alarma falsa si nu vreau sa ma trimita inapoi acasa, plus ca trebuie sa imi astept sotul...

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

fugi la spital...si eu am plecat cand le aveam la 6-7 minute...neregulate dar dureroase. pana am ajuns la spital, pana ma mai stat 45 de min la receptie...eram dilatata 4cm. succes...si sa ceri epidurala

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Uite ca am o sec si pot scrie, Adam e la nursery. Multumesc tuturor pt sustinere si pt urarile de bine.

Ziua de ieri a trecut bine, linistit, fara peripetii. Doar Lisa a fost fff agitata, a facut scandal monstru in masina, a adormit cu intarziere ff mare, mi-a fost asa mila de ea , simtea ea ca ceva se intampla, desi noi incercam sa fim calmi si sa ii tinem programul. Nasterea a decurs bine si ff repede, am fost fff alerta si prezemta, fata de data trecuta cand am fost varza. Bebe a "oracait" din prima, un fel de protest ca l-au scos de la caldurica, dar s-a linsitit dupa ce l-au impachetat in paturici calde si mi l-au adus plocon. A stat ca un pui de bogda-proste si a adormit la mine pe piept. Tin minte ca pe Lisa nu mi-au lasat-o mult. Acum, cu Adam, mi se parea ca am stat muuult de tot, si ce dulce era intalnirea .

Am ancat o cina usoara, apoi noaptea decurs bine, m-am odihit printre picaturi, ca tot veneau asistentele la fiecare ora sa imi verifice oxigenul, calmantele, temperatura si mi l-au adus pe Adam la alaptat. El, dragutul, statea ce statea si molfaia acolo si adormea bustean.

De dimineata am fost sus si am facut un dus, m-am schimbat in haine decente si a venit Lisa cu daddy si Patrick sa ma vada. Stia ca mami e la spital sa o verifice dr, pe care oricum il stia si despre care vorbeam des. A venit, am stat putin cu ea, am povestit, a investigat camera, apoi l-a luat pe daddy sa il caute pe baby Adam si sa i-l arate si lui Patrick. S-au dus amandoi de mana la nursery, eu filmam din apropiere, si ea a impins capsula aia pana in camera, s-a urcat pe pat si a inceput sa il studieze pe bb. Tot vroia sa il pupe, dar nu stia cum si nici nu vroia sa o ajute daddy . Pana la urma a reusit un pupic, i-am spus espre bb, si l-am "integrat" in ceea ce deja ea stie: 2 din prietenele ei au bebelusi mici de tot in familie, pe care Lisa i-a vazut deja , deci acum e si ea in rand cu restul :P I-am dat o cutie de sttafide pe care si le-a turnat in farfurie si le-a mancat cu lingurita. La un mom dat s-a oprit si s-a intors sa ii dea si lui bb stafide . I-am explicat ca bb va avea "auchy tummy" daca papa stafide si ca nu stie sa manance decat lapte. Apoi a gasit in geanta o cutie cu 5 pliculete de ceai si i-am zis ca sunt "tea from baby Adam". Asa ca daaddy a trebuit s ao ia si sa caute apa calda sa isi faca Lisa ceai. Pe care nu s-a lasat pana nu l-a baut pe tot!!!! Ba chiar s-a intors din drum ca ii mai ramasese ceai in cana :P

I-am dat si o lufa de baie cu o broscuta, un spumant de baie ca sa isi faca "bubbles" diseara... A plecat superok, strigand "joviu, mami".

Fug sa fac un dus si sa ma bag in pat, ca sunt cam rupta.

Am uitat sa va spun ca Adam e blondutz, fix ca Lisa, doar ca are cu ceva mai mult par decat avea ea :P Si mi se pare ca are asa o mutrita de baietel .

Inca o data multumiri pt sustinere si nastere usoara fetelor care sunt in asteptare: Dana, Uve, Ralukutz, Moni!?. Bag si eu niste agitate

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fim si noi in grafic.
Eu nasc la Giulesti

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Suede, eu am nascut la Elias si dr. mi-a dat drumul vineri pe la ora 13 in conditiile in care cezariana a fost facuta miercuri la 7 dimineata. Drept e ca atat eu cat si bebe eram ok si in grafic.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

38Mihnea Costin

Mergi la inceput