Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)
Raspunsuri - Pagina 20
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanna81 Buna fetelor, Spre rusinea mea nu am mai putut sa intru sa va citesc. indatoririle fata de Carol coroborate cu cele casnice m/au impiedicat. va rog sa-mi spuneti si mie cat dorm copiii vostri? si la cat timp mananca? si cum se comporta dupa ce mananca? sa va spun de ce! Carol are momente cand mananca, eructeaza si doarme nemaipomenit (de la 10 seara la 3 dimineata). in restul timpului doarme cam o ora dupa care se agita. agitatia se calmeaza cu luatul in brate sau statul cu capul pe inima mea. cum il pun in pat zici ca-l jupoaie. casca niste ochi mari si o luam de la capat. se mai calmeaza cu suzeta dar nu intotdeauna. mancatul se desfasoara dupa cum urmeaza: suge de la un san intre 5 si 8 minute. daca schimb sanul nu mai mananca. in timpul asta trage foarte tare deci ia suficient lapte, zic eu. il ridic, eructeaza, doarme si, apoi incepe sa se foiasca, sa se screama etc etc etc si iarasi o luam de la capat. eu sunt in pragul crizei depresive. numai cand ma gandesc ca termina de mancat si incepe sa se foiasca ma bufneste plansul. ziceti-mi si mie. e normal sa doarma atat de putin? si sa suga atat de putin timp? PS in burtica fiind nu prea avea perioade de somn de unde deduc ca o fi un copil activ, da' chiar asa de activ? Ioana de Carol Ioan |
Draga Ioana,
Cand citesc mesajul tau, parca ma vad acum patru ani cu fiul meu cel mare. Era exact asa. Ba inca mai rau. In sensul ca atunci cand dormea o ora (ziua sau noaptea) era bine de tot. Nu-ti spun ce zombi aratam dupa vreo 3-4 luni. SI asta pentru ca ma stresam exact ca tine. De ce nu mananc la program, de ce asa de putin, daca e bolnav. Pe urma lucrurile au intrat in normal, incetul cu incetul, pe nesimtite. Acum nazdravanul meu e mare si nu mai stiu nimic de oboseala de atunci. Acum, la al doilea, e aproapre la fel, cu exceptia faptului ca eu nu ma mai stresez. Ii dau de mancare cand cere, il las sa doarma cand vrea si astept sa treaca lunile astea grele ca dupa aia sa-mi fie dor de ele.
Curaj! Nu e nimic anormal in felul in care papa puiutul tau. Nu mai cronometra, arunca ceasurile, da-i sa pape cand cere si cat poate. E normal sa nu poata prea mult odata la varsta asta. O sa-si faca program mai tarziu. Dormi ori de cate ori doarme el, chiar si cate 10 minute si in cateva saptamani totul va fi mai bine. Promit eu pe onoarea mea de mamica!
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui moni_iulia Revin si eu cu o intrebare: contractiile nedureroase trebuiesc cronometrate?! Daca-s d-astea inseamna ca vin si durerile curand? Sper sa fie cineva prin zona sa-mi raspunda si mie Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"Romania Poze AMR 1-4 ZILE |
Daca sunt regulate si se indesesc, contractiile nedureroase se vor transforma in dureroase. Daca sunt foarte dese deja, inseamna ca esti o mamica norocoasa care nu va avea multe dureri in travaliu. Sper ca nu am raspuns prea tarziu.
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui gegea biaz, multumesc frumos pt detalii si Doamne ajuta sa se refaca de la sine! Ce fel de masaj? In jurul ochisorilor sau cum? ![]() ![]() |
Da, in jurul ochiului si apasat la baza ochiului, dinspre nas spre ochisor.
biaz29 spune:
| citat din mesajul lui x_ggg Stiu ca povestea cineva...ce culoare trebuie sa aiba caca de bebe?? Al meu dupa 3 zile de negru acu face verde inchis...de 2 ore pe zi cam.... e bine??? Si la pipi care e galbior, mai apare cate un punct portocaliu sau rosu..mi-e frica sa nu fie sange... Deja incep cu problemele... ![]() Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Stiu ca daca e negru nu e prea bine, in rest orice culoare: maron, verde, galben e ok. Cred ca cel mai sigur e sa intrebi un pediatru. Poate ca ceea ce numesti tu negru e un verde inchis.
Felicitari uve_got_mail!
Hai Titi!
monikus spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Draga Ioana, Cand citesc mesajul tau, parca ma vad acum patru ani cu fiul meu cel mare. Era exact asa. Ba inca mai rau. In sensul ca atunci cand dormea o ora (ziua sau noaptea) era bine de tot. Nu-ti spun ce zombi aratam dupa vreo 3-4 luni. SI asta pentru ca ma stresam exact ca tine. De ce nu mananc la program, de ce asa de putin, daca e bolnav. Pe urma lucrurile au intrat in normal, incetul cu incetul, pe nesimtite. Acum nazdravanul meu e mare si nu mai stiu nimic de oboseala de atunci. Acum, la al doilea, e aproapre la fel, cu exceptia faptului ca eu nu ma mai stresez. Ii dau de mancare cand cere, il las sa doarma cand vrea si astept sa treaca lunile astea grele ca dupa aia sa-mi fie dor de ele. Curaj! Nu e nimic anormal in felul in care papa puiutul tau. Nu mai cronometra, arunca ceasurile, da-i sa pape cand cere si cat poate. E normal sa nu poata prea mult odata la varsta asta. O sa-si faca program mai tarziu. Dormi ori de cate ori doarme el, chiar si cate 10 minute si in cateva saptamani totul va fi mai bine. Promit eu pe onoarea mea de mamica! Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Imi era dor de asa mesaje. Desi inca nu trec prin asa ceva, mai am putin ce-i drept, tare imi va prinde bine sa citesc mesajul asta cand ma voi stresa asa ca noile mamici acum. Cred ca fiecare dintre noi se va stresa mai devreme sau mai tarziu de cate ceva. Daca mananca mult de ce mananca atat daca nu mananca mult de ce nu mananca? Daca doarme mult de ce doarme? Daca scanceste, de ce scanceste? Daca nu scanceste de ce nu scanceste? Si tot asa. Multumesc frumos tuturor care isi fac mila de noi si ne ajuta cand ne simtim atat de neajutorate.

Monica
37+ in curand mami de
Rares POZA BEBEVARSTA BEBE
moni_iulia spune:
| citat din mesajul lui coolutz Salutare, am intrat sa va spun ca am nascut-o pe julia, sambata 3 oct pe la ora 5 dupamasa. totul a decurs foarte frumos, primele contractii le-am avut pe la 6 dimineata foarte light, am zis ca e alarma falsa, au devenit putin mai puternice dupa ora 10, atunci am zis ca nu mai e de glumit...am inceput sa imi fac bagajele, pe care evident nu le aveam facute, eram foarte sigura ca o sa mai prind si saptaman asta fara sa nasc, l-am trimis pe tati sa mai faca unele cumparaturi, am facut demersuri sa scapam de copilul din dotare, am facut o baie, si pe la 3.45 ne-am dus la spital....eram dilatata deja la 6 cm, si la 5.10 am si nascut. a mers foarte repede, julia a fost foarte activa si a ajutat mult, din 2 contractii am si scapat...nota apgar pt ea evident este 10, s-a nascut cu 53 cm si 2900 g este un copil foarte cuminte, mananca bine si doarme 3-4 ore intre mese, am trecut cu bine si peste "furia laptelui", deocamdata nici nu realizez ca avem in casa 2 copii. .. andrei a reactionat destul de bine, este foarte incantat de surioara lui, mereu spune ca e mica si frumoasa, o prinde de manute si o pupa pe cap, dar trebuie sa fim foarte atenti deoarece mereu vrea sa urce cu ea in pat, sa o ia in brate, si in rest parca nu mai vrea nicicum sa asculte de noi..face numai ce vrea el...sper sa ii treaca cat de repede "rebeliunea" am intrat sa va poftesc la poze, si sa va urez celor care au mai ramas sa nasca o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea o sa mai intru, dar deocamdata mai rarut, ca e mai dragut , andrea cu julia (3Oct2009) si andrei (6april2007) |
Felicitari coolutz!

Bine ai venit Julia!
Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 3 ZILE
moni_iulia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Daca sunt regulate si se indesesc, contractiile nedureroase se vor transforma in dureroase. Daca sunt foarte dese deja, inseamna ca esti o mamica norocoasa care nu va avea multe dureri in travaliu. Sper ca nu am raspuns prea tarziu. Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Ce bine era sa fi fost tarziu...
Au trecut.Acum am unele gen menstruatie,dar scurte si rare de nici nu-mi vine sa le bag in seama.Fusera vreo 2,daca se mentin am sa le contorizez.Asa mult imi place data de 9... de o luna o urmaresc
Iulia
39+ cu
"Tudorita Mihaita"Romania
Poze
AMR 3 ZILE
raluk16 spune:
Intre plimbare si vizita unei matuse am intrat pe la voi.
Va rog nu va suparati ca nu am recuperat, dar intru sa fac capitol, sa nu se lungeasca asta
si sper sa apuc pana vine "musafira" sa va citesc.
Nici o veste noua de la titi.
38+
Alex - cumparaturi bebe
septoct2009 spune:
219 va asteapta.
Raman sa fac modificarile cu noii dovlecei ai lui x_ggg, uve si coolutz
raluk16.
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui biaz29 Draga Ioana, Cand citesc mesajul tau, parca ma vad acum patru ani cu fiul meu cel mare. Era exact asa. Ba inca mai rau. In sensul ca atunci cand dormea o ora (ziua sau noaptea) era bine de tot. Nu-ti spun ce zombi aratam dupa vreo 3-4 luni. SI asta pentru ca ma stresam exact ca tine. De ce nu mananc la program, de ce asa de putin, daca e bolnav. Pe urma lucrurile au intrat in normal, incetul cu incetul, pe nesimtite. Acum nazdravanul meu e mare si nu mai stiu nimic de oboseala de atunci. Acum, la al doilea, e aproapre la fel, cu exceptia faptului ca eu nu ma mai stresez. Ii dau de mancare cand cere, il las sa doarma cand vrea si astept sa treaca lunile astea grele ca dupa aia sa-mi fie dor de ele. Curaj! Nu e nimic anormal in felul in care papa puiutul tau. Nu mai cronometra, arunca ceasurile, da-i sa pape cand cere si cat poate. E normal sa nu poata prea mult odata la varsta asta. O sa-si faca program mai tarziu. Dormi ori de cate ori doarme el, chiar si cate 10 minute si in cateva saptamani totul va fi mai bine. Promit eu pe onoarea mea de mamica! Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Fac tot posibilul desi e destul de dificil. O sa fie bine, sunt convinsa! 
Ioana
de Carol Ioan