Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Coolutz feicitari!!!! sa fie sanatoasa si voioasa draguta de Julia!! (ma uit acum la poze..ce faina-i cea in care Andrei o tine in brate si stau amandoi in scoica..si micuta pare incantata)

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

40s..+4

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui pazza
app nu vb cineva cu bebicul meu sa vina pe lume ca asa ma ia bocitul cand vad ce fericite sunteti ca mamici

38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Darius, dragul meu, astept cu drag sa iesi afara din burtica lui mami.

Sa vezi ce bine si fain e si afara... o sa ai tot timpul in preajma doi nebuni (mami si cu tati), care sar la orice scancet ce il scoti, numai sa ridici un piciorus, o spranceana, ceva, si sunt calare pe tine, sa te serveasca cum stiu ei mai bine...
Cu somnicul: te leagana pe rand, cand unul, cand altul... si daca mai ai noroc si de ceva bunici, mai intra si ei in peisaj... de papa, ce sa mai zic: BOIERIE!!! Mananci cand vrei, cat vrei, si la 12 noaprea, si nu se supara nimeni (mai face mami din cand in cand ceva fete-fete, de la oboseala, dar nu se pune ). Daca faci un pisu sau un kk, numai marai si sar cu un scutec nou, proaspat! Si daca vrei, ii mai dai drumul la inca un pishi si kk si pe asta nou, ca mami iar te schimba cu drag (dupa ce il adulmeca de zor... apropo, ce scarbos lucru, ce apucaturi pe mami si pe tati, auzi, sa studieze atata un kkuta.. puah!!!)

Ce sa mai, intr-un cuvant, trai pe vatrai!
Asa ca eu zic sa vii cat mai repede, LOTS OF FUN, garantat!

Semnat,

Ana.

Nela, mamica Anei

Neata fetele,

Nu ma simt prea grozav de cateva zile incoace si nu prea am avut chef de messagit dar acum m-a bufnit rasul de nu mai pot de burta si trebuie sa intru.

Nela pe mine deja m-ai convins.

Dana, nu fi trista ca vine ea si Anna ta.

Felicitari noilor mamici. Vad ca burticile de sept-oct sunt pe cale de disparitie. Ma bucur totusi sa vad ca noile mamici sunt atat de active si imi mai dau cate ceva de citit.

Bun venit tuturor noilor bebici. Nu vreau sa nminalizez de frica sa nu uit pe cineva.

O sa o pup pe Ellenuta si o sa o rog cand are timp sa imi spuna si mie niste tarife pe PM. Tare imi e ca sapt viitoare imi vine si mie randul la taiere. Saru'mana de pe acum.

Raluk, esti cea mai tare. Cum tii tu un intreg forum pe picioare. Nu ai obosit. Aida, Alex, cred ca voua nu va mai arde de modificari ca le vedeti in fiecare zi la copilasii vostri.

Fetele va pup pe toate si poate mai intru asa cate putin. Noi cica diseara tre sa mergem la o zi onomastica desi pe mine nu ma mai tin picioarele si vezica nici pana la baie. OOOOPS.

Oricum, Dana mult curaj ca apare ea Anna, nastere usoara celor care urmeaza si multa putere mamicilor cu copilosi mici. Nu ii lasati pe dracusorii aia mici sa va termine psihic ca ei asta vor. O sa fie bine sunt sigura.

Monica 37+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

MULTUMIM FRUMOS!
SI TIE LA FEL!

Citat:

Feletor, plimbare placuta, masaj placut iar harnicutelor noastre, spor la treaba! Mai usor cu trebaluitul... mai bine bucurati-va de momentele astea linistite... inca.

Noi merem imediat sa punem ceva in oala, ca se face seara si n-am mai mancat nici pranzul (am baut o cafea decaf asa de buna la cafeneaua de la noi , cu Ana in brate, dupa ce am venit de la doctor).

La doctor toate bune (mai putin ca a trebuit sa il asteptam pe doctor mai mult de o jumatate de ora, ca aiuritii aia imi ziceau ca nu avem programare, in conditiile in care sotul vorbise chiar cu doctorul cu o zi inainte ). Si nu mi-era de asteptatul in sine (desi eu urasc asteptarile, in conditiile in care ai programare, mi se pare lipsa de respect pentru timpul oamenilor, dar na, sunt eu mai ciudatica ). Imi era insa de Ana, ca nu mancase de doua ceasuri aproape si eu ziua ii dau des san, si la o ora, daca cere. A fost cumintica si a trebuit sa ii dau numai scurt, dupa vizita medicala, ceea ce a fost ok.

Dostorasul a aparut intr-un final si a intors-o pe Ana in toate partile, control de rutina: a pipait-o la cap, la baza gatului, i-a intors piciorusele, a apasat-o un pic pe buric (ne-a zis ca are o foarte usoara hernie, care o sa se retraga in cateva luni, nimic grav, este normal la nou nascuti), i-a pus o lanterna (asa am vazut-o eu, ca pe o lanterna) in ochisori, asa, din lateral (cred ca i-a testat reflexiile, zic eu, dar nu garantez, la fel de bine putea sa se fi uitat in ureche la fata), i-a luat temperatura, ne-a dat o cremuta pentru bubite (care sunt normale la bebei, cum ma gandeam, asa ca ma mai vad daca o sa o dau sau nu cu crema, peste tot am citit ca nu trebe sa dau cu nimic, desi el a zis ca pot sa o dau linistita, ca nu e medicament, este pur si simplu o crema pentru pielea sensibila a bebeilor).

A si cantarit-o (ce ma ardea pe mine cel mai tare): are putin peste 3200, ceea ce inseamna ca de la nastere a luat 600gr (maine implinim 3 sapt), iar de la ultimul control (de acum 2 sapt), a luat 500 gr! A luat in greutate bine, doctorul era multumit si parca un pic surprins ca inca o alaptez (sau mi s-o fi parut mie, ca eu am pareri din astea tot timpul). Tre sa recunosc ca am fost mandra sa raspund, cand m-a intrebat ce manaca: numai san! .
A verificat frecventa alaptarii, cate alaptari pe zi si cam cate minute la o alaptare (i-am zis ca 10-12 alaptari in 24 de ore, pe zi si la o ora, si la doua, depinde de zile, iar nopate la fiecare 3-4 ore, are momente cand suge 7-10 minute, altele cand suge si 20 de minute, dar mai si doarme). Mi-a zis ca e foarte important sa o las cat mai mult la un san (cam 10 mnute), sa nu o schimb la celalalt pana nu mananca 10 min la un san. Eu oricum nu o schimb, de obicei baga numai la un san, iar dupa alternam sanii.
Cu facutul de kk mai greu, a zis ca sunt medicamente care se dau la bebei pentru dureri de burta (si colici), dar daca nu este o forma severa, el recomanda sa nu ii dam. I-am zis ca eu ii dau 15-20 ml de ceai de musetel pe zi pentru kkuta, sa usureze tranzitul intestinal. si mi-a zis ca e ok, dar sa nu ii dau mult.

Toate bune, intr-un cuvant. Sunt si eu mai linistita un pic.
Na gata, ca v-am facut capul mare!

Va pup si o zi frumoasa ve doresc.

Nela, mamica Anei

38+Mihnea Costin
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coolutz

Salutare,
am intrat sa va spun ca am nascut-o pe julia, sambata 3 oct pe la ora 5 dupamasa.

totul a decurs foarte frumos, primele contractii le-am avut pe la 6 dimineata foarte light, am zis ca e alarma falsa, au devenit putin mai puternice dupa ora 10, atunci am zis ca nu mai e de glumit...am inceput sa imi fac bagajele, pe care evident nu le aveam facute, eram foarte sigura ca o sa mai prind si saptaman asta fara sa nasc, l-am trimis pe tati sa mai faca unele cumparaturi, am facut demersuri sa scapam de copilul din dotare, am facut o baie, si pe la 3.45 ne-am dus la spital....eram dilatata deja la 6 cm, si la 5.10 am si nascut.
a mers foarte repede, julia a fost foarte activa si a ajutat mult, din 2 contractii am si scapat...nota apgar pt ea evident este 10, s-a nascut cu 53 cm si 2900 g
este un copil foarte cuminte, mananca bine si doarme 3-4 ore intre mese, am trecut cu bine si peste "furia laptelui", deocamdata nici nu realizez ca avem in casa 2 copii. ..

andrei a reactionat destul de bine, este foarte incantat de surioara lui, mereu spune ca e mica si frumoasa, o prinde de manute si o pupa pe cap, dar trebuie sa fim foarte atenti deoarece mereu vrea sa urce cu ea in pat, sa o ia in brate, si in rest parca nu mai vrea nicicum sa asculte de noi..face numai ce vrea el...sper sa ii treaca cat de repede "rebeliunea"

am intrat sa va poftesc la poze, si sa va urez celor care au mai ramas sa nasca o nastere cel putin la fel de usoara ca a mea

o sa mai intru, dar deocamdata mai rarut, ca e mai dragut

,
andrea cu julia (3Oct2009) si andrei (6april2007)

wow, coolutz, ce frumusete aveti si voi acolo Si cat de relaxata ai plecat la spital... si cat de repede a decurs totul!
Sa fie sanatoasa micuta Julia si sa creasca mare si sanatoasa! Iar tie, refacere rapida si asteptam povesti despre cum este viata voastra in patru

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Ce draguta este ea...
Si noi te pupam dulce

Citat:

moni_iulia, suede, pazza Ana va multumeste pentru cuvintele frumoase la adresa 'mneai, pe marginea conversatiei ei cu al mic al lui pazza. Oh, si s-a inrosit toata de la pupic...

Dana, da, e milia.

Gata, am intins-o!

Nela, mamica Anei

38+Mihnea Costin
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Intru si eu sa urez bun venit pt

bb Rares de mami X_GGG
bb Sarah Maria de mami Uve
bb Julia de mami Coolutz

Sa cresteti sanatosi, voiosi, istei si norocosi si sa aduceti parintilor mii de bucurii si milioane de clipe fericite!!!! Mamicilor refacere rapida!!!

Si cateva agitate si pt Titi

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata fetelor

azi noapte am dormit!!! amandoi!!! Carol de la 10 la 2.26 si apoi de la 3 la 6.26. ca s-a foit si a fost agitat de la 7 la 8 e alta discutie dar l-a luat tati pe piept si a mai dormit de la 8 la 10.30.

gegea sper totusi sa nu-l tina 2 luni jumate, nu de alta dar o data pe noapte se agita cel putin o ora dupa ce mananca.

Doamne Ajuta!

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Si pt fetele stresate de bbi agitati: www.babycenter.com/0_eleven-reasons-babies-cry-and-how-to-soothe-them_9790.bc?showAll=true#articlesection4" target="_blank">un articol in engleza.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Nela Asteptam povestea vizitei voatre la nenea dr. Ma bucur din suflet ca totul este bine, ca Ana-dragalasa a luat suficient in greutate, ca de fapt nu e nimic ingrijorator, ca bubitele sunt o etapa trecatoare.
Rugaminte: cand mai dai cate-o veste de-asta...ca scrii mai tarziu (valabil pentru toata lumea) te rog din suflet, fa o completare la sfarsit: este de bine nu de alta dar stau prost si cu nervii si cu inima.

Luto Ce mai face David cuceritorul?? Sa stii ca are dreptate tati. Chiar ca este genul care ne-a cucerit
Tu cum mai esti??
Mi-au lipsit zilele astea povestile tale asa ca alora cu net-ul de la voi le-am transmis un mesaj "de bine": "%$#@#^%W%^&*%I**kht(^&&"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 38+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Am bagat repede niste rufe la spalat,am facut un dus rapid si acum fug la masaj.
va pup,ne vedem mai tarziu!

38+Mihnea Costin
AMR 6 ZILE

Mergi la inceput