Burtici fericite de septembrie-octombrie (218)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

somnik usor bebici si mamici...
ne auzim maine dimineata...


38+ de Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

raluk multumesc mult pentru modificare. ce ne-am face noi fara tine?

deci suede pe 15 scoatem agitatele...can't wait! ca eu nu am mai facut de mult timp galerie la nimeni.

moni_iulia eu cred ca bb asteapta sa se faca piciorul ala bine.

gegea si cristina si eu rup ciocolata. nu mananc multa mancare...dar ciocolata bag. apropo, cineva dintre voi care bea cafea cu lapte si alapteaza? sunt curioasa daca l-ar afecta prea tare....slaba fiind cafeaua.

cat despre here comes trouble...ma minunez cat e de cuminte...si sper sa nu ne minunam prea mult si degeaba. mai ales ca aidan in gaaelic inseamna foc...asa ca dupa cum a fost in burtica...agitat si activ...numele i s-ar potrivi de minune. am observat ca i s-a mai dus din icter azi...si chiar m-a onorat cu prezenta ...adik a stat treaz mult mia mult decat zilele trecute. e tot cuminte...sta in cos...se uita, face figuri cu gurita, da din maini...ptiu, ptiu sa nu mi-l deochi...dar pana acum nu simt ca am copil in casa. sa vedem ce va urma.

pazza inca un pik si vine...sa le duci usor...ultimele 2 sp. si sa vina la termen ca stiu ca nerabdarea e mare.

a aparut si moasa ...care nu a stat prea mult...cica icterul nu e vizibil...sambata vine sa ia sange din calcai sa vedem cum stam cu tiroida si asimilarea laptelui. mi-a spus sa-i spal buricul...si mi-a verificat tensiunea. era o dezordine in casa de mi-a fost jena. si...m-a intrerupt din alaptat...

monique e inca foarte cuminte si adormit...de aia cred ca ma si descurc asa minunat.

mary multumim.

liliac totul a paronit de la mama...care ma dispera cu biserica ei...si mi-a spus ca ar trebui un nume de sfant...aidan...desi sfant la irlandezi nu se pune pentru ea. si zicea mihail...i-am psus lui sergiu intr-o doara...caruia i-a cam placut ideea...probabil si pe fondul altor parinti nemultumiti (ai lui) de cum suna aidan in romaneste...si atunci ne-am hotarat pentru gabriel, daca tot suntem la capitolul ingeri. . e adevarat ca suna mai bine.

noapte buna fetili.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

sa va spun cum a fost la mine la control.Ii spun ca sunt in 37 sapt de la conceptie si doctorul imi da raspunsul aoleo...,iime ne intilnim,dupa ce altadata fixasem ca sapt.viitoare facem cezariana.La eco mi-a aratat ca placenta e deja imbatrinita,la termen-omul a folosit un termen medical,lichid amniotic nu mai e..,a intreaba daca ma doare pe colo,colo,exact cum ma luase de acasa durerile.Aoleo,ce face cu mine?Raspuns-pai mai stau.Ok.dar nu as vrea sa nasti cu altii.
Pina la urma am aminat-o pe vinerime oricum e de garda,la 8 ma prezint la maternitate,sper sa rezist pina atunci,Acum am arsuri groaznice,m-am dus la wc,parca curge mai mult,intepaturile in zona buricului continua...
Clisma a ramas sa-mi fac singura,acasa,la fel toaleta genitala,vrea de la piept in jos!!!!!!!!!ca sa nu fie fire de par pe traseu,pe labii nu prea.
Despre vaccin-de orice fel,omul a spus ca nimic nu se intimpla fara acordul pacientei-ei nu au voie sa faca nimic la copil fara sa stie mama.
Am intrebat si de calduri,daca sunt firesti si mi-a -aluat tensiunea atunci,mi-a spus sa stau pe stinga,in nici un caz pe spate.
Are si mina a 2a la cezariana,pentru cine intreba,iar banii cred ca ii dau dinsului si ii imparte in echipa a spus ca discutam dupa,sa nu imi fac probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragele noastre!

FELICITARI ADI! Sa va traiasca bebe Adam Joshua (ce nume deosebite ai ales pentru cangurel)! Sa fie sanatos, voios, voinic si sa va umple sufletele si veitile numai de bucurii.

Multumim tata de Adam Joshua pentru gestul dragut de a ne anunta pe odisee. O bere de la noi!
Asteptam acum si pozici cu minunea voastra (eu una, recunosc, sunt nerabdatoare, la fel si Ana).
Refacere grabnica, Adi! Te astept cu drag acasa.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Am citit tot, sunt la zi, insa am citit pe reprize, sper sa imi aduc aminte si sa nu sar pe nimeni.

Am vazut pozele de la Ellenuta, tare frumusica si dolofanica este Anna Sophia! Sa va traiasca, Ellenuta. Ma bucur din suflet ca cezariana a fost mai usoara decat prima data! Recuperare rapida!

Felicitari si Iulikai pentru bebe la fel de gras si frumos. De abia astept sa vad si filmulet cum rade el, asa, la gresia din baie si la mami. Sunt convinsa ca e un scumpic.

Maria, ma bucur asa de tare cand te vad ca esti in control cu Aidan! Serios! Si sa stii ca si eu am avut episodul cu innecatul Anei, si eu si mai si ca tine, am dat repede fata sotului, pur si simplu m-am panicat cand am vazut-o ca incepe sa tusesca si nu poate respira. Iti dai seama dupa aceea munca de lamurire pe sot ca sunt o mama buna, ca a fost numai un episod si ca m-am panicat fara un motiv justificat (asta asa este, mi s-a parut ca se facuse albastra, dar nu era cazul, eu sunt insa panicata cu tot ce tine de tuse, inecat si neputinta de a respira- am de-a dreptul o fobie, parca simt ca nu am aer cand se ineaca cineva langa mine), ca ma napadisera aceleasi ganduri: ca nu ma descurc, cum am eu grija de Ana daca ma sperii de la un tusit mai aprig, si uite asa! Am povestit toate astea ca sa vezi ca nu esti singura si ca sunt absolut normale trairile ce le experimentezi acum.
Si, inca o data, ma bucur din inima ca alaptezi si ca nu sunt probleme majore, ca bebe este cumintel si iti lasa timp sa te adaptezi usor usor vietii in trei. Si ma mai bucur si ca esti activa, ca intra lumea la banuieli ca sunt o mama denaturata, stau atata pe forum, intru in fiecare zi, cand de fapt mie imi lasa Ana timp sa mai si surfez netul, doamne ajuta! Si imi face atata placere sa intru si sa vad ce face fiecare, mi-e drag de voi!

Cu mucisorii, stii ca am luat numai pompita aceea de mucisori de la Nuk, care e ok. Acuma nu-i aspira chiar super bine, dar ne descurcam. Eu ii mai curat narile si cu servetele uscate (fac coltul servetelului sul - ca nu stiu cum sa explic mai bine- si incerc sa ii curat narile, una cate una, mai ales daca mucisiorii sunt lichizi) sau cu discuri de ochi inmuiate in apa fiarta si racita (fac aceeasi operatiune cand sunt uscati). In plus, am in permanenta in camera Anei un bol cu apa, sa nu se usuce aerul, ca mai pornim aere conditionate in celelalte camere.

Raluka, Dana, Liliana, Uve, Suede, pazza, unombun . De abia astept sa va vad cu bebeii in brate.

Dana, azi e in 9, sper sa vina Anna a ta azi, ca e zi frumoasa. Daca nu azi, si 10.10.2009 suna bine, zic eu.

Fetelor, eu cand vad ce bebei bine facuti aveti... ma apuca invidia (emoticon care isi roade unghiile de necaz), ca Ana manechina e asa de firava, o sfrijita. Las' ca ne facem noi mari, sa te tii atunci cum crestem de nu ne mai oprim (ca Fat Frumos - intr-un an cat altii in zece )! Maine merem la doctor, sa vedem daca ia bine in greutate, cat a luat, sa faca un control de rutina, sa ma linistesc si eu. De abia astept.


Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Alex, am vazut ca ti-au raspuns fetele cu sanul dureros: apa calduta si mult mufat la a mica.

Ma bucur sa aud ca Luci e bine si ca e numai problema cu netul.

Anomis, ce m ai face Dinutu?

Am vazut ca Fata Mosului n-a mai intrat cam de multicel, m-as bucura sa aud de la ea, sa stim ca sunt bine si ea si Rose.

Kawaichan(Mihaela), ce mai face bebe Joshua? Creste, creste? Mai da-ne un semn de viata, poate ne mai bem cafeluta ca pe vremuri... eheeeeii, cand eram gravidute, ce vremuri!

Ati vazut cas ne-am facut glamour... ne-am pus azi nopate, dupa un alaptat al Anei, si am schimbat punctele pe sclipici... roz!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Ascultatul cu stetoscopul e chestie pur subiectiva, de aceea ne-am si hotarat sa batem peste 100 km sa ii facem o ecocardiografie ca sa dispara incertitdinea si gandurile aiurea. Vineri e ziua cu pricina. Fiind asa micut, cei de la cabinetul din Iasi au fost amabili si ne-au oferit un loc in fata, desi sunt programari pana in decembrie.

Noi am discutat cu un oftalmolog pediatru, fara sa vada bebitzul si ne-a spus ca si de-ar fi o pb cu canalele, se intervine dupa 3 luni. Totusi, secretia persista prea mult.


Geanina, Tinem pumnii tare tare la controlul de vineri. Doamne ajuta ca v-au lasat in fata cei de la cabinetul de la Iasi, niste oameni de treaba! Eu sunt convinsa ca o sa fie bine, o sa vezi.

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Sa fie un capitol plin de nasteri usoare,bebei sanatosi si mamici odihnite si fericite!
Si pe la sfarsitul lui 219 sa vina si al meu .


Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE




Iulia draga, asa sa fie cum iti doresti. Uite eu imi pun reminder, asa ca la capitolul 219 eu o sa fac prezenta, iar cand s-o auzi "Tudorita Mihaita", el sa zica "PREZENT!" in gura mare!

Ce nume frumos, apropo, imi place tare mult cum suna diminutivele astea doua!

Nela, mamica Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Neata, fetele!

Am si eu o dilema... Ieri dimineata am pierdut o parte din dopul gelatinos, eu credeam ca a fost tot. Contractii, credeam ca am, dar erau doar glume. Dr mi-a spus ca nu e cazul sa merg la spital decat daca am contractii din 5 in 5 minute, si astea nu trec daca iau no-spa.
Azi dimineata la 3 m-am trezit cu durere de mijloc+burta...si am luat un no spa; au inceput contractiile din 10 in 10 minute, pe la 5 dimineata erau din 5 in 5 minute si imi venea sa merg la Si surpriza...iar mucus din ala, destul de mult si de data asta maro inchis, arata exact ca elasticele alea pt bani. Am facut un dus si mi-am trimis sotul la munca, in ideea ca deja contractiile sunt din nou neregulate, cam la 10 minute. Dar sunt crunte, adica ma doare de nu mai pot respira, nu ma mai pot misca...la 17:40 diseara am programare la dr, dar eu nu mai stiu acum cand ar trebui sa merg la spital - poate fii o alarma falsa si nu vreau sa ma trimita inapoi acasa, plus ca trebuie sa imi astept sotul...

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Neata, fetele!

Am si eu o dilema... Ieri dimineata am pierdut o parte din dopul gelatinos, eu credeam ca a fost tot. Contractii, credeam ca am, dar erau doar glume. Dr mi-a spus ca nu e cazul sa merg la spital decat daca am contractii din 5 in 5 minute, si astea nu trec daca iau no-spa.
Azi dimineata la 3 m-am trezit cu durere de mijloc+burta...si am luat un no spa; au inceput contractiile din 10 in 10 minute, pe la 5 dimineata erau din 5 in 5 minute si imi venea sa merg la Si surpriza...iar mucus din ala, destul de mult si de data asta maro inchis, arata exact ca elasticele alea pt bani. Am facut un dus si mi-am trimis sotul la munca, in ideea ca deja contractiile sunt din nou neregulate, cam la 10 minute. Dar sunt crunte, adica ma doare de nu mai pot respira, nu ma mai pot misca...la 17:40 diseara am programare la dr, dar eu nu mai stiu acum cand ar trebui sa merg la spital - poate fii o alarma falsa si nu vreau sa ma trimita inapoi acasa, plus ca trebuie sa imi astept sotul...

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Neata!
Ce emotii imi dai...
Eu as incerca sa ajung la spital. Daca te hotarasti acum tot mai dureaza 2 ore pana ajungi(ca doar suntem in capitala).Acolo esti sub supraveghere... Iti face controlul mai devreme daca nu e cazul de altceva, dar eu cred ca vine piciulina.Al meu sot lucreaza in minunata Pipera si noi stam in Vitan asa ca eu am bagajul facut si-s hotarata sa chem un taxi in caz de ceva(pe salvare nu ma bazez)si sa-mi dau intalnire cu el la spital.Daca vezi ca se intetesc contractiile poti sa incerci si varianta asta.Curaj!

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 1-4 ZILE


Mergi la inceput