Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 10
aris26 spune:
monica - am ratat complet vreo 2-3 capitolesper ca nu m-au intrebat prea multe fete chestii si sa se supere ca nu am raspuns nimic,dar chiar nu am avut timp(bine nici acum nu am pt ca ar trebui sa fac cu totul altceva dar "nu am chef azi, n-am chef de nimic.....banii ciorapii si shapca sunt pe calorifer..."). da, a mai fost o tura pe la noi sa mai incercam cate ceva. mi-a dat petrean ideea la un moment dat sa fac un calendar pe 2010 cu pozele astea asa ca am muncit sa adunam.
anca - glumeam cu maimutza, si eu ii zic in toate felurile: crocodil,maimutza,ratushca dintzoasa,gandac...etc
25 martie 2009
cativ13 spune:
Ma tot uit pe poze si ma minunezce copii frumosi am facut Mergem sa gustam niste dovlecelmami de Silvia Ioana
aris26 spune:
cati-hahahhahhaha pana la clantza???hahahahhaha m-ai omorat
anca - te rog sa ii transmiti ca eu si sora-mea nascute la termen am avut asa: 2400gr sora-mea si 2650gr eu. si uite ce a ieshit pana la urma. tzin sa mentionez ca amandoua aveam peste 173cm
aha, deci voi ati vazut pozele,v-am prins vrajitoarelor(chiar va mai aduceti aminte reclama asta????)
sa stii ca am facut copii frumoshi. e incredibil. nu am vazut pana acum nci macar un ghiocel care sa nu fie superb,diferiti toti dar toti superbi. mah ce copii frumosi stim sa facem. trebuie sa mai maicem ficare cate inca unu doi sa se infrumuseteze tara asta(pe cele care au 3 deja le iertamca si-au facut datoria estetica fata de patrie)
25 martie 2009
aris26 spune:
baai cat poate sa fie de frumoasa Bris?!!!! si zici ca nu ti-a moshtenit ochii tai "albashtrii"???
asa o fata frumoasa si tu ai tzinut-o de parte de ochii nostrii???sa iti fie rushine. de uitat cum sa te uitam. hai ca suntem noi obosite si tracasate dar nu ne-a lovit scleroza inca
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 http://picasaweb.google.com/georgiana310/SedintaFotoPtBunici# aici sunt ultimele poze cu Bris... Cu povesti vin in curand. Fetelor, inca nu am terminat casa... asta pentru ca am zis ca daca imi ia mult sa o finisez nu ma stresez, dar vreau sa o fac EXACT asa cum vreau!!! Olga, Cativ, Aris, Monnavas... va pup pe toate! Incerc sa recuperez asa, in mare... si povestim! Mi-e tare dor de toaaaate!!! Pupici si ma bucur ca nu ne-ati uitat! Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
25 martie 2009
Monnvas spune:
M-a terminat Bris cu freza ei "prezidentiala". Si cu funda. Chiar ca ar trebui sa mai facem copchii, ca ies faini
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
aris26 spune:
pe astea sigur nu le-ati vazut ca acum le-am incarcat
http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/DeLa6La7Luni#
25 martie 2009
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
cutitua 5, 6 7, sunt deja vechi:Purmeaza 8:P Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |
am vazut cu ceva timp in urma ca vb tot de cutiutele astea muzicale, azi le-am cautat si eu. in mare parte melodiile le aveam dar nu stiam ca fac parte dintr-o cutie acum gata le am grupate dar numai 6 am
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Floric spune:
Declar in public ILINCA TE ADOR
Cum mai stati la capitolul dinti? Raru are 7 luni trecute si nika, nika. O fi de bine, o fi de rau. Si inca ceva tot la cap. Sanatate. Are nasul infundat. Degeaba folosesc batista ceea renumita ca nu are nici un efect, credeti-ma. Nu stiu ce sa ii pun in nas sa nu il mai aud fonfait. Serul e apa de ploaie. Oli, spunea ca i-a fost recomadat sa nu mai aspire zilnic. OK. Dar nu poate respira daca nu actionez.
Si ca ultima noutate, ma mut din nou la Braila. Nu va pot spune ce e pe mine, in casa...etc, nu stiu nici de chiloti...
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
anca_nicolae spune:
Floric, relax cu dintii, Vero a avut primul la 9 luni si Tudor la 8. Acu la bb3 asteptam la 7, nu?
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
provista spune:
exista un fel de "casca" de pus pe cap la bb ptr accidente de genul acesta e din material moale nush cum sa explic mai bine, nu ca alea de la moto din plastic. o sa fac o poza cand se trezeste bb
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea