Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 11
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 Noi azi mergem sa facem vaccinul de 6 luni, sper sa fie bine, sa nu faca freba. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
noi la nici un vaccin nu am avut febraa, poti pune preventiv deseara un supozitor cu paracetamol.
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
aris26 spune:
le-am vazut si eu la chicco,chiar ma gandeam ca sunt facute special pt copii ca fi-miu. dar mie frica ca nu o sa o suporte, el si o caciulitza sau o gluga si-o trage jos din cap. o sa incerc totusi ca nu se poate altfel
citat din mesajul lui provista exista un fel de "casca" de pus pe cap la bb ptr accidente de genul acesta e din material moale nush cum sa explic mai bine, nu ca alea de la moto din plastic. o sa fac o poza cand se trezeste bb Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
25 martie 2009
provista spune:
citat din mesajul lui carla28 Raul, nu prea are pofta de mancare si se trezeste noaptea foarte des, uneori se trezeste plangand, ma tot intreb ce poate fi? Ma gandesc ca poate sunt dintii, de racit nu e, pentru ca am scapat de vreo saptamana. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
sa nu fie cumva din cauza dintilor. da-l cu ceva gel,pansoral, dentinox, calgel etc.
sau mai poti merge la un perot ptr a ii citi ceva de sperietura si sa il impartasasca
dragos tea mea
aris26 spune:
pisik - veste proasta rau! am in mana planurile de la mall-ul din cotroceni si nici uram de h&m
25 martie 2009
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 aaa am pus si eu nishte poze mai noi dar am uitat sa va zic http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/6Luni# 25 martie 2009 |
f frumos baiatul tau. iti seamna perfect .. zic eu
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui cativ13 Ia uitati ce maimutza mare am mami de Silvia Ioana |
pupa mama pe ea de "maimutzica" frumoasa foc.
dragos tea mea
provista spune:
si eu vreau bb2
dragos tea mea
provista spune:
citat din mesajul lui aris26 pe astea sigur nu le-ati vazut ca acum le-am incarcat http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/DeLa6La7Luni# 25 martie 2009 |
nu nu le-am vazut. acum da... sunt bestiale adica e bestial copilul...
dragos tea mea
aris26 spune:
pai poate ne sincronizam iar. nu ar fi frumos?dar se pare ca pana acum singura pusa pe treaba e olga. noi vrem vrem dar nu facem nimic in consecintza(cel putin eu)sincer imi e cam frica. in plus noi doua cel putin(si mai stiu eu destule fete)cred ca ar trebui sa ne apucam de acum daca vrem sa facem bb 2 pana merge bb2 la shcoala
citat din mesajul lui provista si eu vreau bb2 Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
25 martie 2009
aris26 spune:
ahahhahahahha merciesti o dulce
Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
nu nu le-am vazut. acum da... sunt bestiale adica e bestial copilul... Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
25 martie 2009