Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 9
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Salutare fetelor mele dragi, Imi pare rau ca nu am mai intrat de foaaaarte multa vreme. De asa de mult timp incat ma gandeam daca mai are rost sa scriu ca nu cumva sa va intrebati "asta cine e?!". Cu toate astea, imi asum riscul! Am lipsit motivat... ca sa ma justific si cand o sa ma mai asez o sa va si povestesc. Bris este bine, creste frumos. Are 6,6 kg la aproape 6 luni. M-am obisnuit ca fata mea va fi subtirica si balerina asa ca... mergem inainte! Am citit recent de Maya si Simina_kin, ma bucur nespus pentru fericirea ei! Imi amintesc cand ne-a spus ca a pierdut bb1 si eram atat de suparata . Dumnezeu a rasplatit-o pe deplin! Dumnezeu sa-i tina sanatoasa fetita si sa ii dea noroc! In rest, mi-e taaare dor de voi si daca ma (mai) acceptati, tare mi-ar prinde bine sa ma intorc in "cuib". Cu mult drag, Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009 |
Nu pot sa cred ca ai aparut in sfarsit
Chiar ieri, dupa ce am citit un msj postat de Ilinca, am zis ca trebuie sa fac rost neaparat de nr Georgianei sa vad ce a patit, si uite ca astazi apari
Pai este frumos din partea voastra sa-mi lasati baiatul balta?
De acum incolo sper sa fii mai activa, caci mie una mi-a fost dor de voi
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Florinela bine ai revenit! Of, ce de probleme cu platinatul... Un ca sa creasca el mare si sa recupereze!
La noi e ceva mai bine, febra a scazut, mucii-s mai putini, mai tuseste insa. Il aud insa ca haraie si imi dau seama ca mai sunt niste muci "undeva departe", dar nici cu aspiratorul nu reusesc sa ii trag.
Georgiana asteptam povesti.
Anca de Maya nu ti-a zis nimic? A iesit de la TI?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anca_nicolae spune:
Cred ca maimutza lui cativ13 vine de la privirea smechera, nu vedeti ca pare pusa mereu pe shotii?
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
Monnvas spune:
citat din mesajul lui aris26 aaa am pus si eu nishte poze mai noi dar am uitat sa va zic http://picasaweb.google.ro/rodicadaniela.neagu/6Luni# |
Te-am intrebat acum 3 capitole daca iar l-ai chemat pe nenea fotografu'. La astea ma refeream dar probabil n-ai citit.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anca_nicolae spune:
Cred [nu sunt sigura] ca Maya este tot la TI, dar nu pentru ca are vreo problema, doar pt monitorizare, eu nu am intrebat-o pe Mariana, am sperat sa imi zica ea, insa era f vesela si povestea de cat de bine a mers pe hol azi, si cand am intrebat-o de aia mica dc i-a adus-o la san mi-a zis ca inca nu, ca e tot "acolo". Apoi mi-a pove ca a vazut-o pe micuta si ca e frumoasa dar micuta, si eu i-am zis ca pt 34 sapta 2,300 kg e ffffb, aa, are si 48 cm, sa completati la listuta, si i-am zis ca eu m-am nascut la cam 36 sapta si aveam 2,700 si tot 48 cm, prin urmare Maya e la limita intre prematur si nascut la termen, si Simina mi-a zis FFF bucuroasa ca EXACT ASA i-a zis si medicul, deci eu am dedus ca fetitza este FB!!! URA!
Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 5 luni
olishka spune:
citat din mesajul lui cativ13 Ia uitati ce maimutza mare am mami de Silvia Ioana |
Doua fete frumoase
Olga, mamica lui David iepurasul
Monnvas spune:
Azi verificam cenzura DC-ului, daca la asta te refereai. Pai e o mare chestie sa putem scrie fara stelutze, nu?
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
georgiana310 spune:
http://picasaweb.google.com/georgiana310/SedintaFotoPtBunici# aici sunt ultimele poze cu Bris...
Cu povesti vin in curand.
Fetelor, inca nu am terminat casa... asta pentru ca am zis ca daca imi ia mult sa o finisez nu ma stresez, dar vreau sa o fac EXACT asa cum vreau!!!
Olga, Cativ, Aris, Monnavas... va pup pe toate! Incerc sa recuperez asa, in mare... si povestim!
Mi-e tare dor de toaaaate!!!
Pupici si ma bucur ca nu ne-ati uitat!
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
cativ13 spune:
Ii zicem maimutica pt ca e mititica si cataratoare daca o am in brate, face ce face si se urca pe umar, ii place foarte mult s-o urci pe diverse obiecte de mobilier...aici se ocupa tati ca eu...de-abia ajung la clanta Pozele le-am vizionat de ceva vreme si am fost fascinataCe e vesmantul/panza alb in care sta puiul tau?mami de Silvia Ioana