Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Nu s-a schimbat nik tot BAIETEL am. Eu doar ii propusesm lui Corimami ( dk nu gresesc numele) nume de fata ca stiam ca o cheama Ionescu ca pe mine si ii spusesem ca dk era fata pe a mea ar fi chemat-o Teodora Anemona Ionescu. Eu deja aveam numele alese indiferent de ce sex imi spunea ca are la eco.

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Nici eu nu-l simt cum misca tot astept momentul desi la eco nu statea 2 sec locului intr-una se invartea dadea din manute, picioruse. am auizt si eu ca la prima sarcina simti mai tarziu

Delia13 17+David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Fetelor voi ce mai gatiti?? Ca eu am pofta de ceva...dar nu stiu ce.
Ma gandeam cand ajung acasa sa-mi fac un piure si deasupra niste ficatei cu sos....si cu salata de varza proaspata.

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Honeybaby, la multi ani, sarcina usoara in continuare si livrare la 40 de saptamani.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Iar eu...

Roxana:ai dreptate ca Delia are baiat,dar daduse un exemplu frumos de nume de fata,la asta ma refeream...

Delia:pupici sa nu mai fi nervosica!

Kris niko:felicitari pt fetitza!Sa iti traiasca si sa fiti fericite impreuna!

Va pup pana maine,tre sa ies!

Maria 16+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dayanara, ce tare a fost sotul tau auzi, sa nu-ti doresti scaun de Mercedes. unele poze sunt facute cmva in Ro? sau se aseamana locurile?

castelana, esti o draguta cum iti faci tu timp sa raspunzi fiecarei gravidute si sa gasesti vorbe bune. o floare din partea mea

ATE, eu aseara am facut o mancare de mazare iar zilele trecute supa de rosii si spagheti cu legume si pui(astea le-am facut pt.fica-mea dar am mancat si noi)

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Aici e o dupa-amiaza asa calda incat ti-e mai mare dragul sa stai afara, intr-un parc sau (cine are si e fericit) in gradina...
Incerc sa raspund pe masura ce citesc si sper sa-mi iasa, sa nu omit pe cineva!
In primul rand LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, DENISA!!! Sa ai parte de bucurii si impliniri!!!
Ellanika da, sunt invatatoare. Si tu asemenea? Ce fain!!!
Castelana sunt convinsa ca datorita optimismului tau ii faci pe cei din jur sa se simta mai bine si ca ii oferi mamei tale mediul propice sa-si indrepte gandurile si sufletul spre vindecare! Mie imi place teribil ca atunci cand am probleme sau sunt trista sa am pe cineva alaturi sa-mi inspire incredere si optimism!
Greenfrog bine ai venit in randul celor mai fericite gravidute! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Delia (Freedelia) am vazut pozele! Si tu si copiii, ce sa mai, toata familia, sunteti asa frumosi!! Eu dupa ce l-am nascut pe Luca capatasem niste brate si un piept fantastice... ma deranja faptul ca par mai mare (sa nu zic grasa) in partea de sus a corpului dar dupa un timp mi-am revenit la formele anterioare nasterii si sarcinii. Poate retii lichidele si de aceea ti s-a intamplat la fel dar sunt sigura ca iti vei reveni dupa nastere!
Jeni_h groaznice sunt arsurile! Am avut la sarcina cu Luca arsuri de credeam ca iese vreun si cand colo abia daca avea ceva pufusor negru pe cap... pe la 4 luni era chel de-a dreptul. Citisem pe undeva (si sper sa nu ma insel) ca arsurile sunt cauzate de faptul ca urca nivelul progesteronului... dar nu-s convinsa unde si cand am citit!
Samaria sper sa nu mai iasa infectie data viitoare cand fac sumarul de urina/urocultura si sper sa nu fie bebe afectat!
Lindal esti un real talent! Ce mult mi-a placut ce am vazut pe site-ul tau!! Imediat ce am putin timp o sa privesc pe indelete!
Anca bafta la eco! Sa vii cu cele mai frumoase vesti!
Roxana ar merge Arturo Sebastian... mi-a venit ideea cand priveam semnatura ta! Oricum ati alege sunt sigura ca micul Arturo le va purta sanatos si voios!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

rebiana intr-adevar, arsurile de la progesteron sunt. eu am tot luat in ultimii ani progesteron (duphaston) si imi provoca arsuri, dar ma tratam cu omez si imi treceau. probabil si acum de la utrogestan le am.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

felicitari krys nico, sa ai o fetita sanatoasa !

samaria, ah ok scuze, ma gandeam ca s.a schimbat intre timp :)

rebiana, sebastian nu e urat, dar mi se pare lung, dupa ce ca are 2 nume si 2 prenume as fi vrut ceva mai scurt, dar multumesc de idee, sunt foarte bine venite

delia, imi place david, ma gandeam sa.l pun si eu, ar merge cu arturo pt ca aici se pronunta altfel, cu accent pe ultimele litere

nemary, nu din cele cu ivan nu e nici.una in romania, din ale mele sunt cateva pe acolo de acum 10 ani , din tinerete

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna Burtici!!

Am si eu arsuri foarte mari, dar le pun si pe seama faptului ca am avut mari probleme cu stomacul si aciditate exagerata...normala fiind nu ca acuma .

sfaturile mele sunt asa:
- dupa ce mancati nu trebuie sa va intindeti in pat, tb putina miscare pt a ajuta stomacul sa digere.
- mancati cu minim 2 ore inainte de culcare
- incercati si nu mai mancati prajit (snitel sa zicem)
- incercati sa mancati iaurt ( mie in ziua in care mananc iaurt nu mi-e rau)
- icercati si lapte ( la mine nu functioneaza)
- cand simtiti ca va arde fff rau nu stati intinse este mult mai rau!!

Arsurile intradevar sunt de la progesteron, dar si de la presiunea la care este supus stomacul si disturbarea funtiei lui digestive, se umple repede si se goleste greu (progesteronul fiind vinovat de o digestie lenta)

Acuma, eu am o intrebare - De ce mai luati progesteron oral sau vaginal? la vasta noastra de sarcina (cele trecute de 16 sapt) nu mai este cazul de aport de progesteron, functia placentei este cea care furnizeaza deja necesarul de progesteron in aceasta perioada si nu ovarul cum se intampla in primele 3 luni.
Va spun asta pt ca eu am avut o adevarata dilema cu acest aport de progesteron si mi-au confirmat 2 medici ca nu mai este cazul in semestrul 2...

Nu zic sa nu-l luati daca este prescris, dar mergeti si intrebati medicul daca intradevar trebuie luat, ca si eu am exagerat si am mers cu el mai mult dc trebuia si dupa ce l-am lasat am simtit ca mi-e mult mai bine.

Va pe toate!

Alina

Mergi la inceput

samaria, in nici un caz nu eram nervoisca ca nu as fi avut dc ma bucur ca iti plac poate asa iti dau o idee dk ai fetita.dayanara apreciez ca iti place sa stii ca e si Sf david da nu e cu rosu in calendar mai imi placea si Patrik ,dar ne-am hotarat la David Andrei. Eu am putin ce bine imi e acum

Delia13 17+

Mergi la inceput