Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Pt Ate 09 eu am varza calita si tocanita de cartofi cu afumatura tot cu salatica de varza. Evit sa manac ficatei din cate am auzit nu e prea recomandat in sarcina din cauza ca au f multa vit. A., dar acum sunt pareri si pareri, mie personal oricum nu prea imi plac ficateii

Delia13 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Chiar asa!avem voie sau nu avem voie sa mancam ficatei de pui pana la urma? voi ce parere aveti? ca eu m-am tot abtinut dar mi-ar cam placea sa manac din cand in cand....

Mie la inceputul sarcinii imi placeau mult de tot cartofii copti in coaja cu unt si branza rasa; acuma m-am mai potolit dar tot balesc la ei. Poate incercati sunt foarte usori si sunt pansament pt stomac.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Dragi burtici sa stiti ca nu v-am uitat, v-am citit zilnic, asa pe bucatele, cand am avut putin timp liber, dar nu am avut timp sa va scriu.
Fetelor care ati intrebat de ficatei: eu am intrebat dr daca e voie, si el a zis ca atata timp cat nu mancam zilnic /portii uriase, nu e nici o problema. Si eu mi-am facut sapt asta ficatei, la cuptor ca sa fiu sigura ca nu am arsuri. Nu au chiar acelasi gust, dar eu zic ca au fost f buni, si mi-am facut si pofta.
Eu de o sapt ma lupt cu greturile. Ma mira rau starea asta: adica nu am avut greturi pana acum, si acum cand toata lumea scapa de greturi, eu incep sa ma vait? Cum vine asta?
Pup si merg sa ma asez in pat ca am o stare de greata de nu va zic!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Priviti ce mai semnatura am!!

Mami de Diana si Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

felicitari alina! 2 fetite, ce frumos
fetele cu baieti suntem in minoritate ce sa mai

mi.ati facut pofta de cartofi la cuptor, ficatei n.am mancat in viata mea, nu.i suport, cand isi face sotul imi vine sa arunc tigaia cu totul

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ate, eu am mancat sarmalute cu carne de pui si mamaliguta, ciorba de burta, si mancare de pui cu ananas. nu toate in aceeasi zi.... pe rand.
si salata verde cu ridichi si ceapa verde, sau gogosari murati. cand imi e pofa de dulce iau 2-3 bomboane cu cioco sau rafaello si uneori cate o inghetata mica de caramel.
hai, ca nu va mai fac pofta.
pupici, noapte buna la toate burticile. sa visati frumos alaturi de bebici. eu sunt cam obosita, asa ca ma bag un pic la tv si ma ia si somnul curand.

vio asteptand pe bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

vreau si io pe listuta cu caruciorul,bleu pliiiiiiiiiiiiiiz si saru-mana cui ma trece
SAMARIA, "drumetia" nu fu deloc de placere.TRebuia sa ajung la nsite cursuri in Toronto, iar in Niagara trebuia sa imi las fetita la cumnata, ca de, daca avem tati vacantionand la Romanica....a fost fff lung pt mine,care pana cum 2 sapt camd pleca sotu nu am condus niciodata singura pe autostrada si nici prea des.... iar de simtul orientarii ce sa mai vorbesc, e perfect dar imi lipseste cu desavarsire!!!!!!!!!!! Promit ca dupa ce vine sotul, ma organizez si pun si eu niste poze de pe la cascada si poate cu ceva peisaje de toamna canadiana.
Ma duc sa gatesc ceva.... desi m-as duce sa dorm.
V-am pupi dulce de tot

Stefanna mami de fetita si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici!

Eu am fost la cumparaturi, si in loc sa ii iau lui bebe mi-am luat mie Mi-am luat camasa de alaptat ca am gasit una care mi-a placut mult si un set de camasuta cu halat.

Si pentru ca maine facem 20 de sapt si am ajuns la jumatate, ne-a facut tati cea poze. Sunt aici.

Sambata promit sa ma ocup de listuta, daca nu a facut-o Ate si sa recuperez ce am tot pierdut.

Noapte buna.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alina_bubulina eu n-am luat progesteron (Duphaston) nici in sarcina trecuta si nici acum si sunt sigura ca multe fete, care au arsuri, n-au luat.

Ideea e ca acest hormon e "vinovat" de arsurile noastre mai mult decat cresterea parului sau unghiilor lui bebe, pentru ca hormonul progesteron este secretat de placenta, asa cum spuneai si tu.. (si el permite sa se relaxeze muschii uterului dar deschide si valva care separa stomacul de esofag si de aceea acidul gastric urca spre zona gatului - m-am documentat de numa' ).

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alina, uitasem ceea ce era mai important! Sa te felicit pentru bebeluse!! Sa le dea Dumnezeu sanatate si sa stea cat mai mult la mami in burtica!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput