Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 20
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Noi am racit .Adica Stefania sigur ,pentru ca are mucisori de aseara(scuze de acest detaliu) si pe mine ma cam pune la incercare.Si cred ca ma doboara macar un pic ca sigur e scazuta imunitatea.Am inceput deocamdata cu laptic cu miere. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
Shtephy ai grija de tine, stiu ca paracetamol ai voie in sarcina...mai bine iei unul preventiv pe langa ceai, laptic si miere...si poate reusesti sa pacalesti raceala si la Stefita inainte sa se instaleze de-a binelea
sanatate multaAnca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870804/Bazac-a-interzis-si-recoltarea-de-celule-stem/ eu una nu stiu ce sa mai cred ![]() ![]() ![]() sper sa mearga linkul Lili 35 cu Alexandru |
mda, eu astept sa treaca, nici nu vreaus a ma gandesc prea mult pt ca sunt convinsa ca vor anula rahatul asta
32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephy Noi am racit .Adica Stefania sigur ,pentru ca are mucisori de aseara(scuze de acest detaliu) si pe mine ma cam pune la incercare.Si cred ca ma doboara macar un pic ca sigur e scazuta imunitatea.Am inceput deocamdata cu laptic cu miere. |

31+
Chiara Ada
shtephy spune:
Multumesc Ancutza
Ma apuc sa fac capitol nou ,imi va lua mai mult timp decat fetelor obisnuite sa faca mereu,dar sper sa ma descurc.![]()
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
laviniablaga spune:
Am revenit! CU lectiile recuperate din urma!
RamoC
esti o dulcica...multumesc pentru mesaj!
Shtephy incerc sa ignor cearta cu soacra`mea, dar aseara am fost atat de suparata incat era sa ma cert si cu sotul...dar a trecut!
Tu ai grija de tine si de bebelusa ta...sa nu racesti si tu...ca e bai..incearca un ceai de lamaie cu miere si daca nu trece...paracetamol
Krelia felicitari pentru vestile despre bebelash...sa dea DD sa il nasti in noiembrie, pe 1, si sa se implineasca proorocirea lui MONIS si printesu Raresh Mihai sa fie cel mai ok om!
Ionelamaria
!
Alexa - mami de Nabila, ai un fulgusor tare frumos, sa iti traiasca si sa se faca mare,si sa iti umple viata de bucurie!
Camy, Andre,Lidia, Monis, Ancutza, LauraG,Laurairina,Ramonik, Dienutze,Dankutza,Raluci,simonette, Fdaniela, S_alinutza,Lauradi,etc...va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa! AAA...cine a facut cafea azi...ca imi e tare pofta
!
Ma gandesc cu drag la Miany si bebe David, la Simina si printesa Maya si mai ales la noul fulgusor Annabelle si la mamica ei Lumi!
Si pentru ca ieri seara nu am avut dispozitia necesara sa scot agitatele:
FELICITARI LUMI!

BINE AI VENIT ANABELLE!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
RamonaCopot spune:
Shtephy spor la treaba, cu noul capitol
.
Sper sa reusiti sa omorati mucisorii aia din prima zi, sa nu se intinda mai mult. Stiu ca deja stii ce ai de facut, dar mai zic si eu ca babele care nu se pot abtine... Pe mine cand ma plangeam sapt trecute ca ma ia raceala din nou, am bagat 2 lamai stoarse cu multa miere, fara nici un strop de apa si cu asta am avut noroc ca a fugit raceala de mine.
si
.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
douradoudou spune:
ionela fii atenta daca mai apare chestia roz...nu vreau sa te sperii dar la mine asa a inceput..te
si ai grija
Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
Cory_B spune:
Nu-i bai, m-am descuract pana la urma..
Am orbecait pe aici pana i-am dat de cap si am invatat sa postez
Ce nu stiu acum e cum sa intru pe contul comun sa vad si eu pozicile de la burtici si bebeii. Eu sunt ok, trece cam greu timpul in ultima perioada...
Insa noroc ca e super vreme afara si mai ies la cate o plimbarica.Multi pupici
| citat din mesajul lui shtephy Am vorbit si eu cu Lumi ,nu am nimic de adaugat la ce au spus Ionela si Laura.Este foarte fericita si ne pupa pe toate. CoryB ce mai faci?Sa stii ca abia ieri am vazut un mail de la tine primit din perioada cand nu te descurcai sa postezi.Imi pare rau ca nu ti-am fost de folos atunci ,imi deschid foarte rar mailul._Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
34+
ionelamaria spune:
Sunat medic... povestit.... Mi-a spus ca nu e cazul sa ma alarmez... dar ma asteapta maine dimineata sa facem o analiza de secretie sa nu fie cumva infectie.
Mi-a trecut stresul.
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE