Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 21
raluci_b spune:
fetele am vb cu simina, este bine s-a dat jos din pat, merge mai cocosata dar merge, se duce la fata mai tot timpul, inca nu au scoso din incubator dar este bine. o vr mai tine in spital pana ia maya in greutate, oricum sunt foarte bine tartate si zice sa va zic tuturor care vreti voi la cerere cezariana sa renuntati la idee. de asemenea zice ca si-a pus prea multe nebunii in bagaj, din zecile de chiloti abia daca a folosit o pereche, la fel tampoane de sani nu a folosit ca nu are lapte dar ne mai povesteste ea cand ajunge acasa daca o sa aiba timp
maya are 48 de ch si apgar 7sau8 am uitat
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
bobocel_07 spune:
Buna fetelor,
Deja sunt 6 fulgusori, sa va traiasca mamicilor si sa va bucurati de ei.Eu am fost prezenta la nasterile in direct si le-am tinut pumni Siminei si Luminitei dar am preferat sa stau in umbra.
Felicitari la toate mamicile de fulgusori si va dau o
la fiecare pentru minunile pe care acum le tineti in brate.Pupici la toate gravidutele.

alexia_07
dymomo77 spune:
Buna burtici
Are dreptate dr tau Kireliain februarie a fost ziua indragostitilor si asta e cel mai bun motiv pentru cresterea natalitatii.
Azi am schimbat si noi saptamana si am ajuns cu bine la 36 asa ca facem cinste.
De dimineata am fost in vizita la nenea dr pentru intalnirea cu bicicleta. Colul este inca posterior dar e sters asa ca nu-mi ramande decat sa sper ca mai sta goguta in burtica macar o saptamana -10 zile.
Desi fac cezariana nu e programata ci va fi la declansare si sa nu radeti cand am intrebat ce tb sa cumpar pt nastere mi-a zis de ata pt cusut. Acu nu am intrebat dc aia de la maternitate are ceva sau nu au in dotare? Asa ca dc nu cred ca merge si cu mohair sau ceva de genul.

Pentru maine avem o listuta de analize(ca azi papasem deja) si miercuri mergem la eco.
Despre celulele stem eu am vb la Cluj si m-au asigurat ca nu este nici o problema cu recoltarea, ca ordonanta face referire si la prelevarea de celule stem dar ca noi cand am semnat contractul am declarat ca acestea vor fi folosite numai pt uz personal si nu pt donatii asa ca e Ok. Sper sa ramana asa.
Fetelor care mai aflati de ceva tarife pt maternitate de la prietene sau de la "sursa" vindeti-ne si noua informatiile. Eu stiam ceva tarife dar lumea de aici zice ca e exagerat de mult si nu ca ma dau banii afara din casa ca doctoratul sotiorului meu ma lasa oricum lefter si cu datorii, mai e recoltarea ce mai tb cumparat pt BB plus nasterea...
36+
Dan Mihail
RamonaCopot spune:
Azi mi-am facut putin curaj si i-am trimis sms Laviniei
sa vad daca e bine...si ma tot gandeam ce sa-i scriu lui Lumi, ca de ieri tot la ea ma gandesc si nu am reusit sa compun si eu un mesaj de doamne ajuta. Si stau si ma gandesc.... si imi suna telefonul...hmmmm...numar necunoscut, raspund si surpriza: " buna Ramona, ce faci? - multumesc bine! tu ??? "(deja detectorul meu de voci imi zicea ca este "stranger"), la care imi vine un raspuns :"eu bine, sunt deja mamica, sa vedem daca ghicesti........- LUMI ???" Cum puteam sa nu ghicesc, ca numai la ea m-am gandit de ieri incontinuu si nu mi-am putut face curaj sa o sun deloc. Parca imi era frica sa nu o doara cand vb la telefon, sau sa nu par ridicola, ca nici nu stiu ce sa ii zic in fara de felicitari 

. Vreau sa zic ca asa emotii am avut, dar cand am auzit-o ce increzatoare e si ca e totul bine, ea se simte ok, bebelina ei va fi adusa curand in salon si acolo va ramane pana va pleca acasa...mi s-a luat o piatra de pe inima. Imi pare rau ca am stat ieri ca o tuta si nu am trimis macar un sms, desi cineva a zis ca o putem si suna, mai ales ca trebuie sa nu doarma 4 ore, astfel o mai ajutam si pe ea, iar eu.... m-am kkt pe mine de emotii si plangeam singura in casa de parca aveam motive
.
Printre multele altele care mi le-a povestit si pe care ni le-au si impartasit fetele noastre care au vb deja cu ea, am mai aflat ca e Baneocin pudra e buna si pt epiziotomie de pus pe tampon. Eu la asta nu ma gandisem, asa ca o sa imi bag si in bagajul meu un tubulet.
Cand vorbeam cu ea in salon, ii adusesera o colega, care se pare ca e straina, dar ele or sa se converseze in engleza, asa ca o sa mai aiba si ea cu cine povesti pana ii vine comoara sa o stranga la piept.
Si-a adus aminte si ca eu imi faceam griji ca sunt prima pe lista la nascut si ca uite cate fete mi-au luat-o inainte
...
Mi-a facut ziua senina fata asta si nu degeaba va zic eu "fetele mele"!!! ca uite cum voi imi sunteti alaturi mereu si ma scoateti din butoi.
Va pupic pe toate fara nici o exceptie
!
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI