Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 19
s_alinutza spune:
Raluci_b Ancuta_bro
acuma am intrat! Multumesc! 

![]()
34+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephyAndreuta te asteptam cu vestile bune de la cinema.Ce puternic se da tati acum,sa vedem daca va fi in stare sa nu "isi ia zborul" imediat ce afla vestea cea mare |
31+
Chiara Ada
lylyana.ion spune:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/870804/Bazac-a-interzis-si-recoltarea-de-celule-stem/
eu una nu stiu ce sa mai cred 

sper sa mearga linkul
Lili
35 cu
Alexandru
s_alinutza spune:
AndreCluj multumesc! 

34+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
shtephy spune:
Am vorbit si eu cu Lumi ,nu am nimic de adaugat la ce au spus Ionela si Laura.Este foarte fericita si ne pupa pe toate.
CoryB ce mai faci?
Sa stii ca abia ieri am vazut un mail de la tine primit din perioada cand nu te descurcai sa postezi.Imi pare rau ca nu ti-am fost de folos atunci ,imi deschid foarte rar mailul.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
monis5 spune:
Mda, cred ca incerc sa ma bag un somn, poate redevin umana...
Shtephy faci tu capitol nou, da? ![]()
monis
35
cu poze noi
laviniablaga spune:
Neatza! Imi pare rau ca am chiulit de la cafea dar ... sotul imi este azi acasa si am avut ceva treburi de facut...l-am pus la munci administrative...iar eu am fost pe post de supervizor~
Merg sa citesc din urma si revin!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
ionelamaria spune:
Secretia de care va povesteam am observat-o pe absorbantul zilnic dupa ce m-am defilat olecuta prin casa dimineata. Am facut un dus si l-am schimbat... si ma tot plimb pe aici sa vad daca se repeta figura... apoi o sun pe doctorita... ca daca nu se repeta... ma duc fix ca tuta la ea... alarmata si paranoica. In rest ma simt absolut normal... bebe misca cand vrea el si contractii nedureroase rare ca un ultimele sapt... ( apar cand ma ridic din pat sau stau intr-o pozitie mau incomoda, cedeaza repede daca respir adanc si imi schimb pozitia ). Incerc sa imi traca intai gargaunii din cap... apoi o sun pe doctorita. Pup pentru raspunsuri
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
shtephy spune:
Noi am racit
.Adica Stefania sigur ,pentru ca are mucisori de aseara(scuze de acest detaliu) si pe mine ma cam pune la incercare.Si cred ca ma doboara macar un pic ca sigur e scazuta imunitatea.
Am inceput deocamdata cu laptic cu miere.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Mda, cred ca incerc sa ma bag un somn, poate redevin umana... Shtephy faci tu capitol nou, da? monis 35cu poze noi |
Da,sunt aici.sper sa ma descurc.
Somnic dulce.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+