Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 18
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Intrebare: Toata sarcina am avut o secretie ceva mai abundenta alba... azi am constatat ca are o usoara nuanta de roz. Oare e cazul sa ma ingrijorez . ( m-am straduit sa observ nuanta de roz...) Maine ar trebui sa merg la medic... credeti ca e cazul sa incerc sa dau de doctorita azi? .. a mai patit cineva? 31+ AMR 9 sap Mihneaaniversarea nuntii POZE |
eu am patit exact asa acum 2 saptamani...i-am povestit doctoritei si mi-a dat sa iau poligynax , am luat 3 ovule din 6 si si-a schimbat culoarea la loc
... eu zic sa vb cu doctorita ta despre orice schimbare pe care o observi, cat de mica 
Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laurairina13 spune:
Raluci, exact aceleasi vesti le am si eu ,doar ce am vorbit cu Lumi , si era bine, bucuroasa ca a scapat, si ca nu a fost asa tragic, si ca ne sfatuieste pe toate sa nastem natural!
Avea emotii ca urma sa ii aduca bebelina in salon, si se temea ca nu o sa stie cum sa faca, ce sa faca...ca noi toatele de altfel. Tot acum urmeaza sa o puna si la san. A transmis la toate fetele multumiri de sustinere, pentru mesajele si telefoanele primite, si va pupa pe toate!!
A mai spus ca nu stie cand reuseste sa intre pe net, vineri noapte vine Richard, pe urma sambata se externeaza si va fi un iures, cu mama ei/richard/bebelina acasa...spera sa poata intra sa ne puna pozici. Dar mai e pana atunci. Fetita a avut 47 de cm, si e foarte bine, era foarte bucuroasa ca desi nascuta prematur, a fost dusa la copii nascuti la termen. De epidurala a spus ca nu a facut pt ca medicul i-a zis ca in general la nasteri premature nu e bine sa se faca pt ca afecteaza copilul, si a preferat sa fie bine bb si sa se chinuie ea mai mult.
Oricum a zis ca i-a facut epiziotomie si s-a rupt si ea putin dar e acceptabil, dar alta fata care a refuzat epiziotomia, cica s-a rupt nasol tare pe mai multe directii...deci mai bine cu epiziotomie, decat sa te rupi si sa suferi mai rau dupa!
Mama ei e acolo cu ea, a tot trimis-o dupa cumparaturi , pe la farmacii, pe la diverse, dar oricum e bine ,o are alaturi!! Era singura in salon momentan, dar mai e un pat si e posibil sa vina si altcineva, oricum ar fi preferat sa mai stea cu cineva, ca avea emotii pt momentul in care va fi singura cu fetita![]()
Ce sa mai...mi-a ridicat moralul, si sper ca si voua, nu trebuie sa ne fie frica!!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
bine..e drept ca bebelina nu a avut peste 3 kg sau chiar 4 kg ,ca atunci sigur nasterea devine mai grea...imi imaginez eu..
Dar oricum parca am mai mult curaj sa incerc sa nasc normal
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
Ancutza_Bro spune:
poate ar fi frumos sa va zic si eu buna dimineata pe ziua de azi ![]()
Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ce sa mai...mi-a ridicat moralul, si sper ca si voua, nu trebuie sa ne fie frica!!! |
da chiar trebuie sa ne ridice moralul, de fapt sa ne spulbere frica de nastere naturala
imi cer scuze si mie mi-a zis sa va transmit multumirile ei
, am uitat 
32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro poate ar fi frumos sa va zic si eu buna dimineata pe ziua de azi |
buna dimiiii

32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
s_alinutza spune:
Ionela si eu zic ca ar fi mai bine sa dai un
, poate nici nu trebuie sa mergi la medic, si te linisteste dr prin tel. Oricum o intrebare nu supara pe nimeni, si dac-ar fi sa suni degeaba
Si-apoi cum spunea si Ramonika, si daca e sa fie dopul, nu trebe sa te alarmezi. O colega de-a mea de servici care are 
, a eliminat dopul la 28 s si a nascut la 33 s. Deci este vreme....![]()
Cine ma invata si pe mine cum sa intru in contul comun ? ca am citit ca au pus fetele poze cu
si tare as vrea sa le vad si eu
Dau o
si un
contra cost!
34+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
shtephy spune:
Ionelamaria chiar nu stiu ce sa zic...daca poti un telefon macar,sa nu stai stresata.
Andreuta te asteptam cu vestile bune de la cinema.Ce puternic se da tati acum,sa vedem daca va fi in stare sa nu "isi ia zborul" imediat ce afla vestea cea mare
.
Laurairina bravo ca te-ai hotarat sa ramai la medicul tau daca asta implica si servicii medicale mai bune si conditii de spitalizare mult superioare.Si eu voi face la fel ca tine.
Raluci_b saru'mana de vesti.Ma sunase si pe mine ,dar nu am putut raspunde.Ma bucur tare mult ca sunt bine.
Monis uite ca a facut Suzyka 2 ture de cafea.Daca nu e bine nici asa,mai incearca o tura de nani.
Suzyka vom tine majoretele la pastrare pentru tine.
Lavinia hai incoace,lasa soacra cu ale ei.
Va pup pe toate.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui s_alinutzaCine ma invata si pe mine cum sa intru in contul comun ? ca am citit ca au pus fetele poze cu si tare as vrea sa le vad si eu si un contra cost! |
31+
Chiara Ada