Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 17
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
![]() Apropos de faza cu barbatii nostri care ne cearta pentru forum, si al meu la fel. Imi spune ca ma intelege ca sunteti singura mea companie in perioada asta si nu vrea sa comenteze tocmai de asta, dar nu i se pare normal sa tremur la fiecare veste proasta si sa imi fac scenarii. Ieri i-am povestit de Lumi si ca am povestit si cum ar ajunge el la Cluj, la care mi-a zis "mai, ce destepte sunteti voi acolo si cum le spui tu in cat timp ajung la tine, pai cand nasti ma duc si ma imbat ca am si eu o fetitza si abia apoi ma gandesc ce si cum cu biletul de avion". ![]() Asa ca m-am linistit, omul meu nu ma va vedea nici plansa, nici apuizata, nici taiata, nici nimic, pana se imbata si isi revine si isi cumpara biletul de avion ... hehe 31+ Chiara Ada |

foarte tare replica pe care ti-a dat-o
Lili
35 cu
Alexandru
raluci_b spune:
vesti de la Lumi - tocmai ce am inchis tel, lumi este foarte bine, o doare putin jos dar suportabil, bebelina este foarte bine, este in salon cu restull copiilor, apgar 8, a ajutat-o o asistenta sa se stoarca de lapte si a iesit
acum asteapta sa vina bebelina in camera, vineri ajunge si richard
a zis sa nu ne ferim de nasterea naturala ca nu e asa dureroasa, ea tot ce a avazut in jurul ei au fost nasteri usoare, o singura fata e acolo de cateva zile care are contractii dar suportabile.
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
Intrebare: Toata sarcina am avut o secretie ceva mai abundenta alba... azi am constatat ca are o usoara nuanta de roz. Oare e cazul sa ma ingrijorez . ( m-am straduit sa observ nuanta de roz...) Maine ar trebui sa merg la medic... credeti ca e cazul sa incerc sa dau de doctorita azi?
.. a mai patit cineva?
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Intrebare: Toata sarcina am avut o secretie ceva mai abundenta alba... azi am constatat ca are o usoara nuanta de roz. Oare e cazul sa ma ingrijorez . ( m-am straduit sa observ nuanta de roz...) Maine ar trebui sa merg la medic... credeti ca e cazul sa incerc sa dau de doctorita azi? .. a mai patit cineva? |
31+
Chiara Ada
shtephy spune:
Buna dimineata![]()
Se anunta o zi linistita,da?![]()
Revin.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
dienutze spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Intrebare: Toata sarcina am avut o secretie ceva mai abundenta alba... azi am constatat ca are o usoara nuanta de roz. Oare e cazul sa ma ingrijorez . ( m-am straduit sa observ nuanta de roz...) Maine ar trebui sa merg la medic... credeti ca e cazul sa incerc sa dau de doctorita azi? .. a mai patit cineva? |
Eu zic sa nu te ingrijorezi, stai lipita de pat si urmareste daca mai apar si alte semne, daca nu, asteapta linistita pana maine!

32+ cu
Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani
sa fim sanatosi!
Cory_B spune:
Eu te-as sfatui sa o cauti azi pe dr...mai bine sa stai tu linistita si sa o cauti degeaba decat sa te gandesti la diverse...Nu lasa pe maine ce poti face azi
Bafta !
| citat din mesajul lui ionelamaria Intrebare: Toata sarcina am avut o secretie ceva mai abundenta alba... azi am constatat ca are o usoara nuanta de roz. Oare e cazul sa ma ingrijorez . ( m-am straduit sa observ nuanta de roz...) Maine ar trebui sa merg la medic... credeti ca e cazul sa incerc sa dau de doctorita azi? .. a mai patit cineva? 31+ AMR 9 sap Mihneaaniversarea nuntiiPOZE |
34+
laurairina13 spune:
Ionela, sigur e roz, sau ti se pare????? Nu cumva ai hartie igienica roz? ca eu am mai patit-o de la hartia igienica..si mi se parea ca e roz absorbantul zilnic...
Sau ai avut control pe masa? si sa fie roz de la aasta..??
Eu zic totusi daca nu e nici una din variante si e roz, sa suni doctorul!!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
Ramonika spune:
neata,
ionela - vezi mai intai daca mai observi macar o data nuanta aia de roz. oricum nu e cazul sa te alarmezi, chiar daca o fi dopul (desi sa speram ca nu e), nu inseamna ca nasti imediat. ai grija de tine. 
raluci - multumim de vesti despre lumi. mie parca mi-e nu stiu cum s-o sun, sa n-o prind intr-un moment prost. ![]()
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Apropos de faza cu barbatii nostri care ne cearta pentru forum, si al meu la fel. Imi spune ca ma intelege ca sunteti singura mea companie in perioada asta si nu vrea sa comenteze tocmai de asta, dar nu i se pare normal sa tremur la fiecare veste proasta si sa imi fac scenarii. Ieri i-am povestit de Lumi si ca am povestit si cum ar ajunge el la Cluj, la care mi-a zis "mai, ce destepte sunteti voi acolo si cum le spui tu in cat timp ajung la tine, pai cand nasti ma duc si ma imbat ca am si eu o fetitza si abia apoi ma gandesc ce si cum cu biletul de avion". ![]() Asa ca m-am linistit, omul meu nu ma va vedea nici plansa, nici apuizata, nici taiata, nici nimic, pana se imbata si isi revine si isi cumpara biletul de avion ... hehe 31+ Chiara Ada |

asta ca sa realizam pt a mia oara ca barbatii nu gandesc la fel ca femeile (saracu' Freud) , noi ne gandim ca o sa se dea de 3 ori peste cap ca Greuceanu sa fie cat mai repede langa noi si ei se gandesc intai sa bea ceva ca doar li s-a nascut copilul

zicea o reclama "buna, buna asta"

Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!