Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!
Raspunsuri - Pagina 16
ionelamaria spune:
Laaaaaaaaaaaaaaavi!!! ce faci? lipsesti la cafea?
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Rony spune:
Eu merg acum , adica intr-o ora. este in spate la spitalul Filantropia, etajul 1. II spui despre ce anume este vorba si te trimite la etajul 4 sa platesti 14 RON- 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
Floricik, si pe mine m-a trimis tot pt incompatibilitate de grupa, cam tarziu pt ca sotul meu n-a fost sa-si faca analizele ![]() A zis sa ma duc totusi sa fim impacati ca am facut-o si p-asta. Poti sa-mi dai si mie cateva detalii? Care este procedura, programul de lucru si cat costa? Multumesc. ![]() Lili 35 cu Alexandru |
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rony Eu merg acum , adica intr-o ora. este in spate la spitalul Filantropia, etajul 1. II spui despre ce anume este vorba si te trimite la etajul 4 sa platesti 14 RON- ![]() |
Multumesc
. Tocmai am sunat acolo si am luat programul si tariful Cursul la Filantropia este miercurea incepand cu ora 17.
Lili
35 cu
Alexandru
lylyana.ion spune:
Rony, mi-au spus ca marti, miercuri si joi programul este 8-10 si luni 8-15
Lili
35 cu
Alexandru
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
Atata timp cat il pregateste ea...pofta buna Lili 35 cu Alexandru |
vise...ca tot eu il pregatesc si pun masa si strang masa si spal vasele, ca sta acolo ca miloaga si imi e naspa sa pun numai pt mine. Da' asta e... sanatosi le-om duce toate!
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
neata fetele, buna cafeaua multumim
krelia - sa traiti sa infloriti, ma bucur ca vestile e la doftor snt bune
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
laurairina13 spune:
neataa!
am dormit si eu mai bine asta noapteee
..cred ca eram prea obosita![]()
Smaranditza, deci pana la urma te-ai lamurit cu salteluta de cocos, e buna cea sandwich??eu nu am mai studiat problema sa te pot ajuta, patutul nostru avea salteaua inclusa in pret si e o saltea normala dupa cum vad eu...
LauraG, sa nu iti faci alte 'planuri' si sa ajungi cu bine la baby shower ca tre sa ne povestesti cum e, ce a primit bb, deh, sa visam si noi americaneste![]()
Stephy, da ne-am hotarat sa raman la medicul meu si sa nasc la una din clinicile particulare de la constanta, doar ca o sa ne usture la bani, de 3 ori mai mult decat am fi dat in spitalul de aici..asta e, macar am conditii, am incredere mai ales in serviciul medical de acolo!
Lylyana, eu nu am facut comanda dde pe pro bebe, deci nu stiu ce sa iti spun..
Camy, cum stati tu si verisoara cu calcatul/pregatitul hainutelor??
Azi cred ca ma bag si eu sa calc lucrusoarele Marei, cred ca s-au uscat toate
Dar nu stiu daca pe viitor o sa mai stau sa le calc pe toate...nu am rabdare, si sunt asa multe si mici
Eu si asa nu calc prea multe
,decat camasile sotului si cateva bluzici pt mine, in rest le intind frumos pe sarma, si cand le iau le impaturesc frumoss..si sunt perfect 'calcate'![]()
LauraG , am bagat ochiu putin prin articolul respectiv, in mare, ca sunt destui termeni care nu ii cunosc, si ma bucur ca scria ca sa nu exageram si sa ferim bebeii pana la un an de animalutele de companie, ca din contra bebeii crescuti in preajma animalelor de casa, risca muuuult mai putin sa dezvolte alergii la ele ulterior in viata!!
I-as baga sub nas lu al meu sa ceteasca partea aia de articol...da nu am cu cine...
tot la ale lui convingeri ramane
Suzyca, deci pe 16 oct sa pregatim agitatele
??Dar ai fix 37 sapt atunci? si de ce iti face asa repede la 37, nu mai lasa bble sa creasca in burtica, sau e destul de riscant din cauza contractiilor sa nu se declanseze nasterea normala...??
Fetele dragutele -cu mesteritul capitolelor,
nu ar fi bine sa facem si o rubrica cu cezariene programate? ca acum stim si de Suzyca si de Camy..sa le tinem in vedere cat mai au pana nasc![]()
![]()
S-alinutza si mie mi se pare ca am mai multe contractii cand ma intind in pat seara sau in general cand stau la orizontala..nu stiu de ce?
Andre , te asteptam cu vestile de la cinema![]()
RamonaC, join the club, adicalea, clubul celor cu restrictie la forum din cauza de sot 'gelos' si care comenteaza non stop ca citesc numai prostii si ma impacientez de aiurea, si imi fac numai ganduri rele...bla bla
De multe ori prefer sa stau mai mult dimineata pe forum cat e el la munca, sa nu ma mai 'frece' la creieri cu de astea.....
Cand i-am zis ca m-a sunat Lumi, era totalmente uimit, nu intelegea de ce, si oricat as explica el tot comenteaza ca fiecare cu viata lui..ca ce tre sa stie o tara intreaga cand nasc/dilatatii/ape rupte etc...

diverse..Nu il bag in seama, il boscorodesc si imi vad in continuare de ale mele![]()
![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
ionelamaria spune:
Laurairina cred ca primim toate "sfaturi binevoitoare" de a nu mai intra pe forum... eu ieri primisem de la med de fam cand i-am spus ca auzind de fetele care nasc inainte de termen... ma bate gandul sa incep si eu sa spal... sa pregatesc bagaj... I-am explicat frumos ca pe mine ma ajuta... si asa imi e mai bine... mi-a zambit si nu s-a pus cu "nebuna" Cei de acasa... nu se mai obosesc.... Eu spun ca cel mai bine e sa faci asa cum crezi ca te simti tu bine... dincolo de observatiile oricui ( ma includ in oricui
) Mie forumul, cu toate emotiile, imi da un sentiment de siguranta... imi e bine cu voi... deci pot sta toti in cap si cu o portocala in varf... ca tot cum vreau eu fac![]()
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13Andre , te asteptam cu vestile de la cinema |
Apropos de faza cu barbatii nostri care ne cearta pentru forum, si al meu la fel. Imi spune ca ma intelege ca sunteti singura mea companie in perioada asta si nu vrea sa comenteze tocmai de asta, dar nu i se pare normal sa tremur la fiecare veste proasta si sa imi fac scenarii. Ieri i-am povestit de Lumi si ca am povestit si cum ar ajunge el la Cluj, la care mi-a zis "mai, ce destepte sunteti voi acolo si cum le spui tu in cat timp ajung la tine, pai cand nasti ma duc si ma imbat ca am si eu o fetitza si abia apoi ma gandesc ce si cum cu biletul de avion".
Asa ca m-am linistit, omul meu nu ma va vedea nici plansa, nici apuizata, nici taiata, nici nimic, pana se imbata si isi revine si isi cumpara biletul de avion ... hehe
31+
Chiara Ada