Fulgusori de nov-dec 2009 (126) - cu fulgusor nou!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna dimineaata gagici!!!
Suzyca cu cine nasti la Municipal?Totul o sa fie bine cu tine si cu bebelina ta si normal ca vei avea parte de aceeasi galerie ca si celelalte fete.Te astept cu mai mult amanunte despre Municipal.Ce trebuie neaparat ptr.noi si bebe si daca au sau nu medicamente si alte alea.Eu am nascut acum 5 ani acolo si presupun ca s-au schimbat treburile.
O zi buna va doresc gagici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna dimineata la burtici si la mamici!

Zuza_zuzi si FDaniela ca sa aveti caruciorul roz la semnatura, trebe sa intrati la profil, si acolo unde ati editat semnatura cu [ gravi ] + saptamanile, mai adaugati [ fetita ], fara spatiu intre paranteze si cuvantul fetita.

Azi se pare ca va fi o zi linistita, vad ca fetele inca dorm, eu am facut ochi de la 6, dar l-am pregatit pe sotz pt servici, am pus cu o tura de haine de bebe, si prosopele pt bebe, si scutecele de bumbac tot pt bebe. Cu asta am cam terminat de spalat garderoba de bebe.

De azi noapte se pare ca m-au luat si pe mine contractiile, nu sunt dureroase, si au tinut doar pe timpul noptii, cand nu mai stau la orizontala se pare ca trec. Simteam doar cum mi se contracta din cand in cand burtica, si apoi se inmuia din nou.

Va doresc o zi frumoasa tuturor! Desi la Cluj e asa incetosata atmosfera....parca iti vine numa sa ....

34+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, multumim de cafeluta. Suzyca iti vom tine pumnii si tie la nastere, nu iti face griji. Stephytza scumpa noastra, nu mi s-a intors medicul , mai are 4 zile pe care nu iti imaginezi cum le numar. Merg la control la doctorita pe care mi-a zis sa o caut in caz de ceva, de fapt merg sa o vad la fatza, dar nu ii pot spune asa, motiv pentru care bag un cinema. Biata mea copila cate vizionari a avut in 7 luni! Tu cum esti, a trecut frica? Haideti ca nu vor mai fi nasteri premature zilele astea si in final toate au decurs bine pana acum, sa vedem partea plina a paharului. Alexa iti doresc si eu sa creasca repede fetitza voastra frumoasa si sa o puteti lua acasa. Lacramiora, Simonette dati macar "buna ziua" sa stim ca sunteti bine. Ionela deci te bagi pe un 1 nov chiar daca tati nu e? Ma tot gandesc cum ne vom simti fara tati acolo. Vom trece peste, nu? 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna dimineata

Multumesc pt cafea, Suzyca. Sigur nu te uitam ... si pe 16 scoatem pt tine

Multumesc pt laptic Lyly

Andrecluj, sa fiu eu foarte sincera... nu m-as baga pentru 1. nov... 19-20 nov...e cea mai apropiata data la care as accepta sa nasc fara teama ( dupa eco ar fi la termen... chiar daca dupa UM ar fi 38 sapt. Mi-ar fi tare greu fara tati.... oricat de puternica vreau eu sa par... Daca e aiaic... parca nu am nevoie de el... si ma descurc... dar daca nu e... ma simt tare singura si nesigura.

Ma duca sa fac ceva cumparaturi cu mama pt zacusca ( a apucat-o pofta )
Pupici pt toate mamicile si viitoarele mamici... o zi frumoasa

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Te rog sa-mi spui si mie cand mergi la cursuri la Filantropia, adica in ce zi si de la ce ora; as vrea sa ajung si eu.

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Bine venit pe lume celor 2 bebeluse grabite

LAvinia sunt aici, dar numai seara. Am de munca ca la balamuc si cu o jumatate de ochi va citesc.

Ralia si Ancutza Bro multumesc pt pontul cu kitul de mulaj. Am googalit si am gasit pt kitul Baby Art diferite preturi pe diferite siteuri. Astea sunt siteurile:
bebe-strumf punct ro
sfinx-bebe punct ro
bebelusultau punct ro (cele mai multe kituri)
bebecurier punct ro
Nu am avut timp sa compar preturile. O s-o fac la un moment dat.

Referitor la Detralex, eu nu as lua pe prioada sarcinii. AM luat si este foarte bun. Dar, repet, nu am de gand sa iau pe perioada sarcinii.

Am fost la curs la Filantropia. O sa intru in weekend si o sa va scriu detaliat ce s-a discutat la modulul 2. SPer ca pana ajung sa scriu despre modulul 4 sa mai fie cineva pe site, ca deja m-am cam speriat ce grabiti sunt unii dintre fulgusori.

29+ moi si Cezara Maria
Trimestrul III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata dragelor,
seara am cam inceput sa trag chiulul, ca sotul a devenit cam gelos pe "fetele mele de pe forum" . Zice ca toata ziua stau pe forum si imi umplu capul cu temeri care mai de care si pe el il neglijez , asa ca aseara ne-am uitat la un film amandoi si apoi m-am lasat tinuta in brate si am numarat oile, ca era trecut de 1 si eu tot nu dormeam.
Shtephy daca e vb despre pauza numai de o saptamana, hai ca ma bag si eu . Vroiam sa nasc si eu de ziua mea, desi toti zic sa il las in pace pe bebe sa aiba si el ziua lui, dar acuma am vazut ca Suzycasi-a facut deja rezervarea, asa ca... de ziua mea petrec si o sa vina bebe a doua zi , sau chiar a treia cand e dr nostru de garda.
pt toate fetele mele!

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaAndrecluj, sa fiu eu foarte sincera... nu m-as baga pentru 1. nov... 19-20 nov...e cea mai apropiata data la care as accepta sa nasc fara teama ( dupa eco ar fi la termen... chiar daca dupa UM ar fi 38 sapt. Mi-ar fi tare greu fara tati.... oricat de puternica vreau eu sa par... Daca e aiaic... parca nu am nevoie de el... si ma descurc... dar daca nu e... ma simt tare singura si nesigura.
I know the feeling. Eu stiu sigur ca nu va fi, asa ca pe langa dospit bebelina mai am vreme si sa ma obisnuiesc cu ideea. Asta e. Spor la cumparaturi. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzyca spune:

tiusca.eu nasc cu dr anca florin am vob ieri cu el si de scoruri,300 euro lui 100euro anestezist 200 300 lei mana 2 si maruntis cat cuprinde.noi avem nevoie de camasi papuci periuta pasta vata etc .pt bebe pampers sapun sampon si dc vrem hainute,cand vin ac am sa ti spun scuzeeeeee am sa va spun la toate cum a fost.eu va mai las o data nr meu sa stiti de mine 0723614861.stiu ca este mai in siguranta nr meu in contul comun dar sa nu radeti dar nu stiu sa umblupup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ma duc sa pap si eu ceva, desi nu-mi place sa iau micul dejun cu soacra.... dar asta e si cand ma intorc sper sa o gasesc si pe Lavi prezenta pe baricade si cu happy face, la ea de data asta.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Ma duc sa pap si eu ceva, desi nu-mi place sa iau micul dejun cu soacra.... dar asta e si cand ma intorc sper sa o gasesc si pe Lavi prezenta pe baricade si cu happy face, la ea de data asta.

Atata timp cat il pregateste ea...pofta buna

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput