Competenta la romani ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Tocmai i'a dat www.gandul.info/opinii/mai-tari-decat-partidul-comunist-4973391" target="_blank">CeTePeu' dracu' si pe Antonescu si pe Olteanu

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am si eu un pacat si il spun aici la topicul cu "Competenta...":daca cineva se exprima logic si pe intelesul meu, automat imi devine simpatic,un partener confortabil de dialog chiar daca se afla in contradictie cu opiniile mele si il ascult cu f. mare atentie.
Daca insa cineva isi sustine pana in panzele albe ideile fara argumente si daca le mai si impaneaza cu rautati, m-a pierdut ca eventual partener de dialg.
Cred ca fiecare ar trebui sa-si clarifice opiniile si sa-si construiasca strategii bazate pe logica ca sa le sustina daca doreste sa primeasca raspunsuri pe masura.
Din acest motiv am sustinut si sustin in continuare ca o apreciez pe Ileana si nu am mentionat persoanele care sar ca arse cand sunt sanctionati preferatii lor, fara sa argumenteze civilizat opiniile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Sa ne intelegem.

Am spus despre ipocrizie, pentru ca nu-mi amintesc sa fi vazut topice similare pe DC dedicate unor situatii chiar mai nefiresti si scandaloase, nu-mi amintesc sa fi constatat asemenea indignare fata de numirea unui inginer in metalurgie ca ministru de finante in guvernul Romaniei in vreme de criza, a unui alt inginer ca interimar la ministerul sanatatii, a unor... aaa.... cum sa le zic?...a unor "bip-bip" ca ministresse, etc.
Muffinutza noastra vrea sa emigreze din cauza numirii lui Olteanu.
Cu restul se impaca de minune, sa inteleg.
Macar Bogdan Olteanu are un IQ cit toti cei enumerati la un loc, deci chiar prostii nu va face.

B.nica, nu, nu citesti cu atentie :(.

Am zis deja de doua ori la "topicul nostru" ca nu stiu si nu pot pricepe cum de-a ajuns Olteanu propunerea PNL ptr BNR.
Insa, in loc sa ma indignez ca o gogoasa infuriata, mi-ar placea sa inteleg.
De aceea am si facut acel rezumat de idei din varii articole. Pentru un tablou de ansamblu. Si ca sa nu mai vorbim numa' din ce-am auzit in autobuz.

Nu-mi zi ca-i omu' lu' Patriciu, care pune astfel mina pe rezervele tarii, bau, ca am trecut de virsta gradinitei.
Nu, nu-i asta.

Olteanu e, in cazul de fata, cel mult, omul lui Hrebenciuc :))). Cu care inteleg ca si-a negociat singur numirea, punindu-si colegii de partid oarecum in fata faptului implinit. Se obtinuse ptr PNL un post in plus, fata de intelegerea initiala, numa' ca, ups, s-a obtinut gata ocupat :).

Pe de alta parte, nu-s nici penelistii & Crin niste idioti.
Cu siguranta au stiut ce scandal se va declansa. Si anume, chiar asta care s-a declansat.
Pentru ei, e o pierdere de imagine care s-ar putea sa cam conteze in vremurile astea.
Si-atunci? Ce-a fost?
N-au avut incotro?
Sau, cumva, au cistigat mai mult decit au pierdut dar nu ma prind eu?

Sau, vorba cuiva de altundeva :)), Olteanu e pus acolo nu ca profesionist, ci ca "paznic"? Pentru ca BNR-ul sa joace corect in perioada urmatoare si sa nu dea drumul la tiparnita de bani in beneficiul te miri cui?

Isarescu de ce n-a ripostat? Il au cu ceva la mina?

In fine, am tot soiul de intrebari din astea, de dileme existentiale :).... Va mai zic? :)))...

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Ileana nu-mi subestima instinctul,daca s-a pus la BNR un neicanimeni(inteleg ca sustinut mai mult de psd decat de pnl) aplecat pana la pamant in fata cui l-a numit,nu sunt interese de Industrie(transata de mult) ci de Bursa(cel mai grav lucru pt. BVR!).
Am speranta ca dl. Isarescu isi va mentine statutul de persoana integra si vigilenta.

Incerc sa aflu pana unde se va obraznicii golania unor ticalosi sa se intinda, sfidand limitele sigurantei Statului Roman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
daca s-a pus la BNR un neicanimeni

Cum, b.nica, tocmai tu ai uitat ca numirile la BNR se hotarasc in Loja? (ca tot era cineva nedumerit cum se fac ele)
pentru vigilenta scazuta!

Mergi la inceput

Capcaunule,, la asta m-am gandit de la bun inceput(de balamuc)ca alta justificare nu gaseam la "talentele", CV-ul 'mnealui si poate originea "sanatoasa".
Numa', ca-mi miroase si a lucratura de "urat" de la ala cu cornite si codita ca sa amestece interesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Bogdan OLTEANU
Curriculum Vitae -sursa Camera Deputatilor

2001: MBA, Institutul Bancar Romān & City University, Seatle;

Stiati ca www.cityu.edu/locations/" target="_blank">City University, Seatle e (si) in Bucuresti? www.cityu.edu/about/flexstudy/online.htm" target="_blank">Online! La numai 9300 de euro.

Si cand te gandesti ca un MBA adevarat pleaca de la 45 000 euro numai tuition....
Legat de numirea lui Olteanu in BNR(iar),prin toate ziarele se scrie ca Isarescu a solicitat profesionisti ,a insistat chiar pe acest lucru(probabil dupa ce a vazut lista..)S-a propus chiar votarea separata,nu pe lista ,dar un alt competent precum Eugen Nicolaescu(remember?)a facut scandal.
Mi-e greu sa gasesc o situatie care sa fi declansat o reactie atat de puternica din partea unui mediu intreg(cel economic) si o atat de mare nesimtire.
CTP-ul zice ca la final Olteanu a facut cu ochiul.Adica ce smecher e el
Aceasta cocotare intr-un loc pentru care nu esti pregatit si in care nu ai ce cauta a devenit o practica curenta in RO ,probabil cel mai celebru exemplu fiind EBA.Cazul EBa,cand un partid intreg s-a facut pres si a preferat sa piarda alegerile dar sa o scoata pe dra,este unul dintre motivele pentru care am ajuns sa nu stiu cu cine sa votez in noiembrie.

Mergi la inceput

www.cotidianul.ro/stalinistul_liberal_bogdan_olteanu-35765.html" target="_blank">Daca doriti sa revedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ma mir ca ati omis sa-l "eviscerati" pe Bogdan Olteanu si pentru ca e nepotul bunicii sale.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ma mir ca ati omis sa-l "eviscerati" pe Bogdan Olteanu si pentru ca e nepotul bunicii sale.

NU, pentru ca asta e tehnica de www.inpolitics.ro/InPolitics/art/47621/Dezvaluire-fierbinte-tatal-lui-Basescu-bagat-in-Scoala-de-ofiteri-de-Partidul-Comunist.html" target="_blank">neam prost.

Mi'am adus aminte de un episod cu olteanu, probabil singurul din viata lui cand a ramas fara tupeu. Se intampla la realitatea unde individul era invitat alaturi de Valeriu Stoica. Olteanu, nedezmintindu'se a inceput mizerabil cu acuzatii de fesenism, tradare, coruptie, minciuna la adresa lui Stoica. Provocat de moderator sa'i raspunda, Stoica a zis ca nu poate. "-Nu pot sa'i raspund, pentru ca atunci cand eram student si coleg cu mama sa mergeam impreuna la doamna Vass acasa unde il tineam in brate pe Bogdan".
NU va puteti imagina efectul frazei blande de mai sus pe fata lui Olteanu.

Mergi la inceput