Competenta la romani ...
Raspunsuri - Pagina 5
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Nu-mi zi ca-i omu' lu' Patriciu, care pune astfel mina pe rezervele tarii, bau, ca am trecut de virsta gradinitei. Nu, nu-i asta. |
Pai nu, nu-i asta: http://www.6am.ro/politica/olteanu-patriciu-cea-mai-mare-povara-pnl
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/842646/BOGDAN-OLTEANU-Nu-mi-place-Patriciu-pur-si-simplu/
De altfel cine cunoaste cat de cat politica ultimilor ani stie foarte bine ca exista o animozitate aprinsa si de lunga durata acolo.
iileana spune:
citat din mesajul lui Eliza5 De altfel cine cunoaste cat de cat politica ultimilor ani stie foarte bine ca exista o animozitate aprinsa si de lunga durata acolo. |
Ai zis cuvintele cheie: cine cunoaste cat de cat politica ultimilor ani .
Tu nu vezi ca majoritatea discuta strict din ce-au auzit vorbindu-se la piata si din fraze prefabricate pescuite din zbor?
Animozitatea dintre Patriciu si Olteanu exista, ca si cea dintre Olteanu si Antonescu.
Numai ca ei, acolo, in PNL, nu prea obisnuiesc sa-si puna poalele in cap.
Ceea ce, vad, e foarte rau, ca altfel s-ar fi auzit de aceste animozitati si-n Piata Matache si nu mai inghitea lumea pe nemestecate tot soiul de ineptii.
Triunghiul portocaliu *
Eliza5 spune:
parerea lui Patriciu despre Olteanu (intr-un comentariu la propriul articol din Adevarul) http://www.adevarul.ro/articole/canibalii.html
9 Oct 2009, 12:28
Dinu Patriciu Rank: 5,00 din 1 vot
Scurt raspuns catre un ajutor de canibal
Voi incepe cu formula de politete din scrisorile comerciale: Stimate domnule Catalin Avramescu, Marturisesc ca nu v-as fi raspuns, lasand comentariul dumneavoastra la articolul meu, desi egocentric si obraznic, sa treaca neobservat, dar sunt in vacanta. Aveam de ales intre un meci de golf si a va raspunde dumneavoastra. Am ales a doua varianta pentru ca riscam sa lovesc mingea cu sete, iar golful presupune sa fii destins si linistit. Riscam sa ma gandesc nu numai la dumneavoastra, dar si la toti ciumpalacii care polueaza viata publica romaneasca, dupa ce au gasit in ultimii 5 ani mediul fertil... comentariu complet |raspunde la comentariu
Scurt raspuns catre un ajutor de canibal
Voi incepe cu formula de politete din scrisorile comerciale:
Stimate domnule Catalin Avramescu,
Marturisesc ca nu v-as fi raspuns, lasand comentariul dumneavoastra la articolul meu, desi egocentric si obraznic, sa treaca neobservat, dar sunt in vacanta. Aveam de ales intre un meci de golf si a va raspunde dumneavoastra. Am ales a doua varianta pentru ca riscam sa lovesc mingea cu sete, iar golful presupune sa fii destins si linistit. Riscam sa ma gandesc nu numai la dumneavoastra, dar si la toti ciumpalacii care polueaza viata publica romaneasca, dupa ce au gasit in ultimii 5 ani mediul fertil in care sa-si manifeste prin demagogie populista tendintele paranoiace.In sensul acesta foloseam formula "canibali dansand in jurul focului". Printre ei va includ nu numai pe dumneavostra, dar si pe domnul Bogdan Olteanu. Daca as fi cinic as spune ca intr-o tara in care dumneavostra sunteti sef al Cancelariei prezidentiale poate fi si el linistit Vice-Guvernator.
Fac o paranteza si va spun o povestioara. In urma cu multi ani, m-a rugat un prieten sa-l angajez la Rompetrol. Dupa ce a facut testele psihologice, vicepresedintele meu pentru Resurse Umane a venit si mi-a spus ca-si da demisia daca il angajez pe acest individ. Labil psihic, excesiv de ambitios, lipsit de loialitate, de o inteligenta mediocra, dar siret si lipsit de moralitate. Nu l-am angajat. Si-a urmat cariera politica in care defectele l-au ajutat. L-a ajutat si un prieten al meu, prea comod ca sa-si poarte geanta singur. Acum liberalii l-au votat pentru aceasta pozitie asa cum mi-a spus cineva azi dimineata, ca sa scape de el. Deh, cinimsul politicienilor!
Nu v-am citit cartea, domnule Avramescu, dar v-am citit articolele sumbre, intaratate si superficiale. Exista o singura deosebire intre dumneavoastra si Bogdan Olteanu. El e mai siret. Dumneavoastra mai intr-o dunga. In rest, sunteti produsele aceleiasi stari bolnave a societatii romanesti incapabila inca sa-si selecteze si sa-si aprecieze elitele. In rest, nu pot sa va mai spun decat un singur lucru: trebuie sa ai un mare tupeu sau sa fii complet rupt de realitate sa vorbesti despre coruptie, cand esti simbriasul celui mai corupt dintre politicienii romani. De 5 ani hotul striga hotii. Formula a prins, a pacalit pe multi, dar acum se apropie funia de par. Eu unul, n-am incercat sa ma victimizez. Imi caut dreptatea si sunt sigur ca mi-o voi dovedi. Am optimisul de a crede ca in curand vom deveni o tara normala. Atunci o sa putem vorbi si despre liberalism, odata ce isteria la care contribuiti din plin va fi incetat. As mai spune doar ca articolele mele incearca sa nu fie politice, ci doar sa defineasca contextul in care am putea discuta asezat si cu calm despre cum sa devenim mai prosperi, mai stabili si mai adaptati unei lumi globalizate. In acest sens v-as recomanda site-ul www.masuri-anticriza.ro
muffin spune:
Jenant si Patriciu asta, iar setea lui de putere depaseste limitele bunului simt. Acuma numai teorie si lectii de morala de la el nu mai asteptam sa primim...
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui muffin Jenant si Patriciu asta, iar setea lui de putere depaseste limitele bunului simt. Acuma numai teorie si lectii de morala de la el nu mai asteptam sa primim... |
Zi merci ca nu candideaza la presedintie (asta apropos de sete de putere)
Cine stie - poate castiga
iileana spune:
Eliza, te vor sfisia!!!. :(.
Ai citat din cel pe care natia il considera dusmanul absolut al poporului, nu prea se stie din ce cauza, da' daca asa ne-a zis Basescu, asa tre' sa fie.
Te vor sfisia fara macar sa citeasca textul :(((...
Acum liberalii l-au votat pentru aceasta pozitie asa cum mi-a spus cineva azi dimineata, ca sa scape de el. |
M-am gindit si eu la aceasta posibilitate. Din pricina racelii din finalul unei declaratii citate ieri "De aici incolo e problema lui". Fringe-ti-ai gitul. :)
Totusi, PNL-ul pierde prea mult, ca imagine, din cauza acestei numiri, asa ca nu cred ca asta poate fi explicatia.
Triunghiul portocaliu *
b.nica spune:
citat din mesajul lui muffin Jenant si Patriciu asta, iar setea lui de putere depaseste limitele bunului simt. Acuma numai teorie si lectii de morala de la el nu mai asteptam sa primim... |
Vai Muffin,se poate,Patriciu este un mecanism perfect,rotitele lui merg ca unse....
xenocid spune:
Excelenta discutia Patriciu Avramescu din casa primului:
http://www.adevarul.ro/articole/canibalii.html
Ne place, sau nu, Avramescu ESTE intelectual autentic. N'o zic eu, o zic www.timeshighereducation.co.uk/story.asp?storycode=408613" target="_blank">altii
muffin spune:
Uitati ce spune Patriciu despre Olteanu:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/871040/Patriciu-despre-Olteanu-Labil-psihic-siret-mediocru-si-neloial/
cum ramane deci cu competenta dlui Olteanu?
iileana spune:
Muffin, tu esti un deliciu!
Asa-i ca nu citesti nimic din ce scriu ceilalti participanti la discutie?
Eliza, vad ca vestile au umplut www.inpolitics.ro/articole/47845/Patriciu-despre-Olteanu-labil-psihic-inteligenta-mediocra-lipsit-de-moralitate.html" target="_blank">presa. Ne putem astepta ca ele sa fie aflate si in Piata Matache.
Triunghiul portocaliu *