Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

[/quote]

aceeasi stare o am si eu, desi n-am greturi decat ff putin am o stare de depresie,de tristete....nu stiu de ce doar mi-am dorit sarcina asta mai mult ca orice pe lume, este obtinuta prin fiv...poate si pentru ca mi-am luat concediu medical si stau mai toata ziua singura acasa si ma plictisesc....abia astept sa incep serviciul sa ma iau cu colegii la o gluma, la o sueta....si mai sunt si hormonii de vina....mi-as dori sa redevin persoana vesela care eram ca tare posomorata mai sunt

7+
[/quote]

Ma gandeam ca sunt singura care trece prin asa ceva... Si in cazul nostru este o sarcina mult dorita, pentru care ne pregatim de aproape 1 an. Daca la tine e de vina statul acasa, pe mine cred ca ma streseaza atmosfera de la servici. Si e ciudat, pentru ca inainte eram foarte incantata de sefi si de colegi, iar acum ma nemultumeste orice... Vai.. sunt atat de multe de zis... Oare ce am putea face pentru a iesi din aceasta stare?

Mira 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna mamici si viitoare mamici!

Ana bine ai venit in odiseea noastra, iti doresc multa sanatate, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!Felicitari pt fetita!
Fetele cu depresia, trebuie sa ganditi doar pozitiv, nu lasati nimik sa va doboare si sa va striince buna dispozitie, acum voi trebuie sa radiati de fericire si sa fiti intr-o continua veselie ca aveti suficiente motive, off sunt atatea chestii frumoase la care puteti sa va ganditi! Sper sa treceti peste perioada asta nasoala cat de curand, si eu la inceput de sarcina chiar cand am aflat ca is gravida , off plangeam la orice lucru, si daca ma uitam la televizor la ceva stire mai nasoala ma apuca plansul de abia ma mai opream, dar am reusit sa trec peste perioada asta, deja nu mai ma simt asa sensibila acum, sper si la voi sa treaca repede. Va pup si va sustin!

Cornelia
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuza spune:

Buna,

Sunt noua pe acest site. Sunt insarcinata in 8 sapt (DPN 26 mai 2009) si as fi dorit sa stiu daca mai exista mamici care au ceva probleme cu rezultatele de la analize.
Eu am primit astazi o parte din ele si mi-a iesit prost Ureaplasma (>10 000). Urmatoarea programare la doctor o am pe 20 oct. si as fi vrut sa stiu daca pot astepta pana atunci sau sa incerc sa ma programez mai devreme la un alt medic (cel la care am fost eu este plecat din tara).
Multumesc pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienuza

Buna,

Sunt noua pe acest site. Sunt insarcinata in 8 sapt (DPN 26 mai 2009) si as fi dorit sa stiu daca mai exista mamici care au ceva probleme cu rezultatele de la analize.
Eu am primit astazi o parte din ele si mi-a iesit prost Ureaplasma (>10 000). Urmatoarea programare la doctor o am pe 20 oct. si as fi vrut sa stiu daca pot astepta pana atunci sau sa incerc sa ma programez mai devreme la un alt medic (cel la care am fost eu este plecat din tara).
Multumesc pentru raspunsuri!

Eu te sfatuiesc sa mergi la un alt medic. Infectia trebuie tratata adecvat cu antibotic. O astfel de infectie prezinta risc pentru avort spontan. Asa ca nu e chiar timp sa il astepti pe dr. tau.

Tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!

de Antonio (12.05.2007)
9+

Mergi la inceput

Dienuza, bine ai venit printre noi! Iti doresc sarcina usoara si la termen, sa te bucuri mai apoi de un bb sanatos si frumosIn ceea ce priveste rezultatul la ureaplasma... n-as putea sa-ti zic nimic, deoarece mie inca nici nu mi-a venit rezultatul de la analize, dar poate te lamuresc celelalte fete.

Am vazut ca abia te-ai inregistrat pe forum. Ei bine, scrie repejor 10 mesaje ca sa scapi de moderare, iar mesajele sa intre in timp real.

Mira 7+

Mergi la inceput

Uite ca mi-am pus si eu ticker ca al vostru, sa-mi vad minunea in fiecare zi. Poate ca asa o sa ma mai inveselesc si eu

Mira 7+

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

Flory_blanca....eu cred ca este scurgerea de nidatie! Si eu am avut azi la fel....mie maine trebuia sa imi vina CM...si banuiesc ca este nidatia

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

na ca iar m-am panicat. au fost cateva zile bune fara scurgeri fara nimic si acum iar au aparut ceva galbui cu o tenta maro spre sange diluat ca inainte de ciclu. putin cantitativ ce-i drept. burtica doare in continuare sunt mai mult ceva dureri surde nu chiar ca la cilcu si apar mai ales cand obosesc. mai ales scurgerile ma ingrijoreaza pe mine nu atat durerile care nu sunt chiar asa de mari si nu sunt continue. sper sa ma linistesc dupa primul echo de saptamana viitoare.

4+

Mergi la inceput

pentru taty_ana si mommy to be....ca sa iasa din gropa cu depresii

Mergi la inceput

bun venit pentru anutza si dienutza...sarcina usoara si fara greturi si bebe la termen

Mergi la inceput

Fetelor, am o intrebare..

Cand au inceput greturile la voi?

Eu azi am avut sangerarea de nidatie....asa zic eu: am citit ca apare cam in ac. zi cu menstruatia-si eu maine trebuia sa am....asa ca ma astept sa inceapa greturile.....bine...nu insist...as putea si fara....dar daka vine la pachet cu bebe...asta e...

Mergi la inceput