Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Anutza_26 spune:
oo daaa... am greturi.. ca asa mi-am dat seama ca sunt gravi.. Dar nu va luati dupa semne babesti.. poate visele spun cate ceva.. can eram gravi cu teea am avut si atunci greturi.. dar parca sa zic ca nu asa violente.. iar fina mea a facut un baietel si a avut greturi pana in ziua in care a nascut.
teea e nascuta pe 3 iunie. si cand eram insarcinata, pe 6 dec adica la 12 sapt implinite ne-a spus la eco ca e fata. ei isi dau seama dupa ceea ce se cheam penis indiferent. si baietii si fetele au o putzulica la inceput.. dar in functie de sex, la 12 sapt ea se orienteaza orizontal la fete si se formeaza clitorisul si vertical la baieti. asa ca, daca ecografistul e bun aflati pana de craciun ce e bebe.
In asteptarea minunii!!
aleesicoo spune:
oooo sa dea dzeu sa aflam cat mai repede... eu nu mai am rabdare de pe acum![]()
am citit ca mai erau testele acelea de urina
de la americanosi parca.....dar trebuiau facute pana in 10 sapt si daca banda se colora roz era fetita daca era albastra baiat
acum sa vedem ce o vrea DD![]()
mogaldeata lu'mama

Vivela spune:
neata
felicitati fetelor care si-au vazut sambureii la eco, ma bucur ca ati venit cu vesti bune 
Ana, bine ai venit, felicitari ca ai alaptat printesa pana acum. e frumos si cand vine bb pe neasteptate, nu mai ai timp sa te gandesti la alte probleme ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanik09 Vivela, am o intrebare, daca esti draguta sa ma lamuresti : contractul meu este pe perioada determinata pana la 1 noiembrie, urmand ca apoi sa se incheie un contract cu perioada nedeterminata. La momentul respectiv voi avea trei luni si ceva de sarcina, iar pana acum nu am anuntat angajatorul. Cum crezi ca ar trebui sa procedez ? Sa astept sa inchei si acel contract pe per nedeterminata si a doua zi sa-i anunt despre sarcina sau pot sa fac asta si mai devreme ca nu ma pot da afara ? Este un loc de munca nou, iar initial am semnat pe perioada determinata de trei luni - asa e procedura aici. Pupici si noapte buna la burtici ! Roxana zmeurica din burtica are 10+zmeurica din burtica |
roxana, dar pe ce motiv s-a incheiat contractul pe perioada determinata? codul muncii prevede niste conditii speciale in care poate fi incheiat, de aceea intreb (probabil in cazul tau, daca zici ca e post nou, a fost invocata cresterea temporara a activitatii angajatorului).
ideea e ca un contract incheiat pe durata determinata nu e urmat intotdeauna de incheierea unui contract pe durata nedeterminata, ci e mai mult la aprecierea angajatorului.
in locul tau as anunta dupa ce se semneaza contractul pe perioada nedeterminata, si as face in asa fel incat sa nu dau de banuit ca as fi insarcinata.
bafta

_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
anamariam79 spune:
Buna burtici. Anutza, bine ai venit! Sa ai un bebe sanatos si cuminte si la termen. 
Eu azi ma simt bine, a mai scazut febra la 37.2, dupa ce am stat ieri cu comprese cu otet. Nu stiu de la ce o fi fost. Parca parca m-ar intepa usor gatul.
Maine ma duc la medic sa vedem ce ne mai spune.
Legat de constipatie, eu am 2 remedii: fie mananc seara cereale (ovaz) cu lapte, fie dimineata beau zeama de la o lamaie cu apa. Are efect garantat de fiecare data.
Ana
8+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
flory_blanca spune:
na ca iar m-am panicat. au fost cateva zile bune fara scurgeri fara nimic si acum iar au aparut ceva galbui cu o tenta maro spre sange diluat ca inainte de ciclu. putin cantitativ ce-i drept. burtica doare in continuare sunt mai mult ceva dureri surde nu chiar ca la cilcu si apar mai ales cand obosesc. mai ales scurgerile ma ingrijoreaza pe mine nu atat durerile care nu sunt chiar asa de mari si nu sunt continue. sper sa ma linistesc dupa primul echo de saptamana viitoare.
4+
M&M spune:
Moni, cred ca imi scapase probabil postarea ta in care ai scris depsre DSV.
Lyana, ca sa schimbi semnatura te duci la profil personal , dai pana in josul paginii iar acolo ai optiuni profil +/-, dai pe + si se deschide o fereastra unde compeltezi cu ce vrei.
M-am uitat pe pozele cu Teodora, o scumpa si jumatate!
Nikol, cu placere...
Legat de feeling...hmmm..la Mihaita stiam de cum am ramas insarcinata ca va fi baiat ; am avut eu obsesia asta cu baiat
, vroiam neaparat sa fie baietel..acum in schimb nu mai am niciun presentiment..nimic...
de fapt cred ca tot ce imi doresc e sa fie sanatos fie ce o fi ( am avut niste experiente triste la fosta odisee
, asa ca nu iti doresti altceva decat ca piuil din burtica sa fie sanatos).
NU vreau sa supar pe nimeni cu ce am scris aici.
Ana, bun venit!! sarcina usoara si bebe sanatos !
Alesico, eu am mai scris ca la eco9 de la 12 sapt s-a vazut foarte clar ca e baietel, la Mihaita..
Legat de prezenta greturi = fetita , lipsa greturi = baietel sau invers, nu sunt decat babisme....eu am avut greturi groaznice sarcina trecuta, plus ca nu era zi in care sa nu vars de cateva ori..
Anamaria, in sarcina e normal sa creasca temeperatura corpului , cu juma de gred- un grad ( bine sa fie sub 38 de grade
). De altfel , in sarcina sa nu va speriati cand o sa vedeti ca si leucocitele sunt ceva mai mutl crescute!..
Costipatia: eu nu am probleme , inca
..dar beau cam un litru de lapte pe zi si , incerc sa mananc fructe multe.
EDIT: Flory, intr-o oarecare masura scurgerile maronii sunt normale in primul trimestru; creste uterul, mai se sparg vase mici de sange, DAR pentru orice astfel de probleme cel mai bine e sa te vada medicul tau, ca sa fii sigura ca totul este ok.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
8+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Vivela spune:
flory, daca nu vrei sa suni doctorul sau sa te duci la control acum, cel putin odihneste-te mai mult, stai cat poti de mult culcata in pat, o sa se amelioreze.
eu raportez azi prima zi de greata autentica. prima zi in care mi-am facut cafeaua si n-am reusit sa beau din ea mai mult de o gura mica. si as fi avut nevoie, ca am tensiune mica, plus ca acum dorm pe mine. bine, as fi dormit pe mine oricum, ca am un somn ceva de speriat
.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
aleesicoo spune:
Buna Cristina
aceeasi parere o am si eu ca astea sunt numai babisme.....dzeu stie ce iti este rezervat![]()

mogaldeata lu'mama

mommy_to_be spune:
Anabine ai venit printre noi! iti doresc o sarcina usoara si bb sanatos si frumos. Sa mergem impreuna pana la capat:). Daca ultimul CM l-ai avut pe 15 august, e probabil sa avem aceeasi DPN, adica, 22 mai 2010
Bine... depinde si cand ai ovulat/
Monica, ma bucur mult de tot ca bb e bine, ca i-ai vazut inimioara si ca totul decurge normal. Sa te ajute DD sa mearga totul perfect di de acum inainte.
Eu raportez o stare foarte ciudata... de tristete continua si incapacitatea de a vedea jumatatea plina a paharului in orice situatie. Mi-e tare frica sa nu cad in depresie. Am citit ca e posibil si asa ceva de la hormoni. Prefer de o mie de ori voma si alte simptome, decat depresie. Of... Doamne ajuta sa nu fie asa. Sa nu ma puneti la zid pentru asta... Sunt foarte fericita ca voi avea un copilas frumos, pe care abia il astept sa vina pe aceasta lume. Insa sunt foarte nelinistita in legatura cu cele o mie si o suta de aspecte care se leaga de acest lucru. Si credeti-ma ca incerc din rasputeri sa nu ma las prada sentimentelor negative...
Mira
7+
taty_ana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Eu raportez o stare foarte ciudata... de tristete continua si incapacitatea de a vedea jumatatea plina a paharului in orice situatie. Mi-e tare frica sa nu cad in depresie. Am citit ca e posibil si asa ceva de la hormoni. Prefer de o mie de ori voma si alte simptome, decat depresie. Of... Doamne ajuta sa nu fie asa. Sa nu ma puneti la zid pentru asta... Sunt foarte fericita ca voi avea un copilas frumos, pe care abia il astept sa vina pe aceasta lume. Insa sunt foarte nelinistita in legatura cu cele o mie si o suta de aspecte care se leaga de acest lucru. Si credeti-ma ca incerc din rasputeri sa nu ma las prada sentimentelor negative... |
aceeasi stare o am si eu, desi n-am greturi decat ff putin am o stare de depresie,de tristete....nu stiu de ce doar mi-am dorit sarcina asta mai mult ca orice pe lume, este obtinuta prin fiv...poate si pentru ca mi-am luat concediu medical si stau mai toata ziua singura acasa si ma plictisesc....abia astept sa incep serviciul sa ma iau cu colegii la o gluma, la o sueta....si mai sunt si hormonii de vina....mi-as dori sa redevin persoana vesela care eram ca tare posomorata mai sunt
7+