Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc pt. felicitari fetelor!

MAYTREYI, eu Elevit am luat de la inceput si in prima sarcina, stiu ca se spune ca te ingrasi dar eu n-am pus decat 13 kg in sarcina, deci n-am avut probleme cu ele si le voi lua iar.

TURTU, sincer nu l-am intrebat de vit. E, ca ma gandeam ca o sa scrie pe prospect, dar uite ca nu scrie. M-am mai uitat pe net si am vazut, asa cum mai zic fetele, ca ar fi tot pentru sustinerea sarcinii, pe de alta parte am citit ca studii recente au demonstrat ca nu e bun in sarcina, deci nu stiu, cred ca n-o sa iau. Eu merg pe principiul ca iau ce am luat si in sarcina cu Luca pentru ca atunci mi-a fost bine si am o mandrete de baiat. Atunci am luat doar Elevit si Duphaston.

Multumesc ROXANIKA si ALINUTA de informatii.

ROXANIKA, ieri am intrat la o farmacie si aveau Arefam, dar era vreo 40 si ceva ron si cand mi-a zis ca e compensat m-am gandit sa cer reteta de la medicul de familie asa ca n-am luat, sper sa mai gasesc cand va fi cazul.

JASSY, sa stii ca m-am mai linistit ca am citit ca nu sunt singura la care i s-a prescris, insa tot nu cred ca o sa iau, cum i-am zis si lui Turtu inclin sa iau numai ce am luat in prima sarcina, care a mers minunat.

CRISTINA, eu am DSV operat si de asta am nascut cu ceza, la recomandarea cardiologului.

Monica, mami de Luca si 6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Moni Arefam este cam acelasi lucru ca Utrogestan numai in alta doza, in loc de doua dimineata doua seara poati sa iei cate una. Am inteles ca este compensat integral fata de utrogestan care nu este. Vitamina E am luat si eu in sarcina trecuta impreuna cu acidul folic la inceputul sarcinii. Nu cred ca e o problema daca o iei sau nu. Acum iau doar Centrum Materna si atat.

Nu stiu cum trebuie sa schimb semnatura poate sa ma ajute cineva? Nu ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Cristina am reusit
Eu am o presimtire ca o sa fie fetita,asa am avut si la David,si am stiut cum o sa-l cheme de la inceput, la sfarsit au aflat si ceilalti
Daca o sa ma din nou baiat nu o sa ma supar,sanatos sa fie,la baietei stiu ce si cum,cu fetita o sa fie ceva nou.

fetita mamei
NIKOL8+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Nikolett eu baiat simt ca am, pt ca imi si doresc ...dar acum sper sa nu imi faca vreo surpriza sa se schimbe

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

buna fetelor!
ne primiti si pe noi?
ma numesc ana, mai am o fetita de 1 an si 4 luni si am aflat alaltaieri ca vom mai avea un bebe.. Nu stiu inca dpn, si nici cate saptamani am nu sunt sigura, pentru ca am alaptat pana acum 10 zile si ciclul menstrual mi-a venit doar o data de cand am nascut, pe 15 august. daca ar fi sa ma iau dupa aceasta data ar insemna ca sunt in sapt a 8-a.
Ce ciudat mi se pare totul.. La Teea, am urmarit fiecare intepatura si incepeam sa ma testez din ziua 26 a cm.. am facut sute de teste.. ne-am chinuit ani de zile sa ramanem insarcinati.. iar acum.. ma trezesc insarcinata deodata.. cu greturi..
pe 14 oct mergem la doctor si vom afla exact ce se afla in burtica si cate saptamani are
va pupam!
ana si teea

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Bine ai venit Anutza
felicitari pt fetita si sarcina usoara cu bb2 sa fie sanatos/sanatoasa, ce o fi sanatos sa fie

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Buna dimineata !

Bine ai venit, Ana, sedere placuta si burtica sanatoasa !

Hai sa va spun : eu simt ca voi avea baiat, dar taica-miu e convins 300% ca voi avea fata... dupa bataile inimii, ar parea fata ( daca ar fi sa ne luam dupa teorie ) dar cine stie... Taica-miu e un fel de clarvazator ( glumesc ), dar el zice ca are mereu dreptate .

Vom afla peste cateva saptamani.

Pupici!

zmeurica din burtica are 10+
zmeurica din burtica

Mergi la inceput

Buna Roxanik!
mie mi-a mai spus cineva ca si dupa forma capulu se cam deosebeste sexul, cica baietii ar avea circumferinta capuilui mai mare decat a fetelor
apropo.... cand putem afla cu certitudine sexul copilului?,
ma gandeam ca poate aflu de, cel mai frumos cadou ar fii

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Multumim pentru primire!
Eu la teea am visat ca e fetita cu o zi inainte sa imi fac testul..
Iar la sarcina asta.. nu stiu daca o fi relevant, dar am visat ca voi avea 2 baieti gemeni acum vreo luna... As fi mai multumita cu unul.. si baiat... dar si doi daca sunt nu-mi pare rau.. iar daca e fetita e mai usor ca deja avem tot ce ne trebuie.. hainute patut carut samd..

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput

Anutza se mai spune ca daca ai greturi si iti este ff rau este fata, daca nu ai nimic este baiat??? tu ai avut aceste simptome?

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput