Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5

maitreyi spune:
moni felicitari pt samburel sa creasca mare si sanatos
eu stiu ca si utrogestanul e natural. de arefam nu am auzit pana acum. vit e am inteles ca ajuta la sustinerea sarcinii dar nu stiu nimic concret nici despre asta. ce stiu e ca vitaminele se recomanda dupa saptamana 16 de sarcina. pe alea sigur nu le-as lua
te-am lamurit bustean
------- mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

aleesicoo spune:
Moni felicitari pt vestile bune de la eco
doamne ajuta sa fie bine in continuare, bebelu sa fie sanatos si sa stea la mamii in burtica pana la termen
mogaldeata lu'mama

turturica spune:
moni, felicitari pentru vestile bune legate de simburel.
Pe ce motiv ti-a prescris doctorul vitamina E? Ti-a facut ceva analize de singe si a vazut ca ai deficiente de vitamine? Nu stiu ce sa-ti zic, mie doctorul meu mi-a zis ca nu-mi prescrie nici un fel de vitamina in afara de acid folic cita vreme am un mod de viata sanatos. Poate mai ceri o parere.
Mami de Mara (19.08.2008) si 6+

roxanik09 spune:
Arefam este tot un progesteron natural, asemanator utrogestanului, doar ca are o concentratie mai mare - 200mg/capsula, spre deosebire de utrogestan - 100mg/caps. A, si f important - difera producatorul, iar unii doctori il recomanda pt ca sunt mai "vizitati" de reprezentantii medicali ( ma intelegi ce vreau sa zic ) - oricum, anunta-ma daca gasesti, eu stiu ca nu prea se gaseste !
Vit. E se recomanda ca fiind un "protector" al ovarelor in perioada in care se da si tratament hormonal de genul progesteron. Sunt doctori care recomanda Vit e in sarcina pt ca ajuta la dezvoltarea creierului si coloanei vertebrale a copilasului, insa sunt altii care sustin ca aportul de vit e nu e justificat.
mai mult, nu stiu sa explic, ca nu sunt doctor, astea sunt informatii "prinse" deoarece lucrez in domeniul medical, cu medicamente si doctori ginecologi
Vivela, am o intrebare, daca esti draguta sa ma lamuresti : contractul meu este pe perioada determinata pana la 1 noiembrie, urmand ca apoi sa se incheie un contract cu perioada nedeterminata. La momentul respectiv voi avea trei luni si ceva de sarcina, iar pana acum nu am anuntat angajatorul. Cum crezi ca ar trebui sa procedez ? Sa astept sa inchei si acel contract pe per nedeterminata si a doua zi sa-i anunt despre sarcina sau pot sa fac asta si mai devreme ca nu ma pot da afara ? Este un loc de munca nou, iar initial am semnat pe perioada determinata de trei luni - asa e procedura aici.
Pupici si noapte buna la burtici !
zmeurica din burtica are 10+
zmeurica din burtica

Alinutzaa spune:
Ola burticute
Moni felicitari pentru vestile bune de la eco. De Arefam am auzit, dar e doar la stadiul de auzit, ca eu n-am luat. Ia o prietena de-a mea care se chinuie sa ramana insarcinata si e pe tratament, monitorizare, etc. Daca vrei o intreb pe ea ce si cum, da' sa-mi zici daca te intereseaza ceva in mod special legat de el sau doar asa...impresie generala. Eu cand am fost insarcinata cu Tudor am luat Duphaston.
Legat de constipatie, si eu ma cam chinui cu ea. Am in casa niste lactoza de la Humana, cred ca incep sa iau din ea sa vad daca are vreun efect, ca scrie pe ea ca e ok si pentru gravide.
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce. Revin
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+
Handmade by Alina

Alinutzaa spune:
Nikol felicitari pentru vestile bune de la eco. Si apropo de somn, a inceput sa ma ia si pe mine. Azi am dormit pe mine toata ziua. Acum casc de imi troznesc falcile.
La Tudor am avut o perioada in care nu faceam nimic altceva decat sa dorm si sa merg la serviciu. Pe bune. Veneam de la munca, de obicei cu migrena dupa mine, ma puneam in pat asa imbracata si cu compresa pe cap, dormeam de pe la 7 pana pe la 10, ma trezeam, facem dus si mancam si dupa aia inapoi la somn pana dimineata. Si o luam de la capat. Acum sper sa nu mai fie asa rau cu somnul. Nu de alta dar n-as putea din cauza piciului atomic.
maitreyi ma bucur ca te cureti natural si scapi de chiuretaj. Multa multa sanatate si te asteptam cu vesti bune.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+
Handmade by Alina

jassy_jassy spune:
moni_or am citit ca nu vrei sa iei vitE,dupa cum stii am facut fiv,prima reteta pe care mi-a dat doctorul sa iau inca de cand incepusem sa fac stimulare au fost urmatoarele: acid folic500mcg,vit E forte 400I.U. si vitamina C-retard.vreau sa-ti mentionez ca dr care am facut fiv este doctor profesor universitar obstetrica si ginecology facultatea de medicina alexandria ,clinical director of fiv-icsi unit,member of american society for reproductive medicine si mai cate altele...zici ca-i fac reclama.dar vreau sa te pot convinge ca vit E este necesara in sarcina.poate ca nu trebuie luata in cantitate mare ca si vit A dealtfel.acum tu faci ce vrei,mai documenteaza-te si te decizi tu ce vrei sa faci.
alee,pai cum a avut extrauterina daca nu are trompe????dar daca nu are....fiv-ul e singura solutie si faptul ca da gres sau nu,nu sta in puterea nimanui,singurul Dumnezeu poate sa o ajute.
sper sa reuseasca...
jassy 5+

veronicka spune:
nikol,zuzulici , roxi, alinutza, ana, alinetero,iubirisca,cordelia,jasy,turturicamultumesc din suflet si voua pt urari
moni eu iau arefam si ma simt ok.eu iau de 200 una seara intravaginal ca sa am inteles ca nu da ameteli dar eu stiu ca este si de 100
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 8+

aleesicoo spune:
buna dimineata burticute
Jasyy in urma celor 2 extrauterine nu mai are trompeleextrauterinele au fost la diferenta de 2 ani parca....
poate am uitat sa iti mentionez cand te-am intrebat
o zi usoara va doresc si fara greturi ( celor ce au)
mogaldeata lu'mama

M&M spune:
Neata!!!
Aseara nu am mai avut timp sa intru pe net, Mihaita a vrut afara asa ca m-am conformat, iar la 9.00 deja dormeam profund...
Vivela, m-a emotionat tare mult cand ai descris cum doarme david cu tine. Mihaita doarme in patut si, foarte rar adoarme cu mine in pat , iar atunci se cocota pe perne.
Legat de varsta mai mica la eco o fatului... poate ati ovulat mai tarziu si de aceea apare mai micut cu cateva zile la eco.
Nikol, felicitari pentru samburel!!!
Ca sa iti apara la semnatura "fetita mamei " scrii asa la profil :
( dar fara spatii )
[ url = " (ghilimele ) aici pui adresa site-ului " (inchizi ghilimelele ] fetita mamei [ / url ] Bafta!!
Moni, felicitari pentru samburel!! vezi ca ai auzit si inimiara!..
Mai, eu nu am auzit de vit E data in sarcina ( dar fiecare dr are protocolul sau propriu ) ; stiu ca vitamine se dau, de obicei in trim 2 de sarcina. Eu sarcina trecuta am luat doar ac folic in primul trim si fier in ultimele sapt de sarcina ... Aaa..ce vroiam sa te intreb, poate am pierdut eu cand ai spus la scutece, dar de ce ai nascut prin ceza?
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si
8+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema