Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

veronicach, alessico merci mult. ma duc sa vad si eu carticica si poze cu voi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

Neata si de la noi
fetelor bebe al meu ma tine pe jar.... nu am nici o stare...... simt ca o iau razna....
abia astept sa ajung maine la dr. sa imi zica ca e bine
ati vazut cartea dupa mail?

eu ma bucuram ca nu am simptome,chiar am zis ca de data asta o sa fie altfel,pana la 6 saptamani,cand au inceput toate gramada,greturi, somn, vomitat, gust in gura metalic,depresii...
o sa vina ele

fetita mamei
NIKOL8+ si DAVID (15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Buna, fetelor !

Vaaai. dar ce-ati mai scris.. mi-e rusine ! A venit nasa bebelului pe la noi iar apoi am fost la pescuit, probabil ca am prins ultimul w-end cu vreme frumoasa. ( absenta motivat )

Multumesc mult pt raspunsurile voastre referitor la contractul nedeterminat. Nu va nominalizez, ca va stiti voi care ati raspuns.. oricum, sunteti niste dragute, toate mi-ati sugerat acelasi lucru!

Cinezee, imi pare tare rau, nici nu-mi vine sa cred. eu tocmai vroiam sa te felicit pt alegerea dr. Haiduc, il cunosc si este un dr f bun, chiar daca e tinerel. oricum, sigur te va ajuta sa-ti indeplinesti visul si sa ai bebe in curand langa tine !

Cordelia, am pierdut startul, de fapt momenul de a-ti ura "La Multi Ani!", dar o urare in plus nu strica, nu-i asa ? Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai nastere usoara si bebe sanatos !

Pt. fetele fara greturi : vaaai, fericitelor ! ( si prin asta spun totul. )
La mine greturile s-au estompat, sunt chiar pe cale de disparitie, doar ca mai am ceva ameteli si usoare stari proaste dupa ce iau utrogestanul. dupa sangerarea aceea urata a trebuit a iau cate doua capsule dimineata si 2 seara..
Vineri mergem la eco morfo-fetala de 12 saptamani, desi voi avea 11 sapt si 5 zile, in special ca sa vedem cum mai arata hernia aceea ombilicala.. am tot citi pe net despre omfalocel (cand o parte din organe sau intestine ies in afar corpului). Mi se pare o varsta destul de maricica pt sarcina, daca era hernia fiziologica care apare in mod normal, pana acum trebuia sa dispara. ca sa nu mai spun ca herniile astea mai sunt si un semn de probleme cromozomiale, cum ar fi sindrom down sau edwards... in fine. cu Dumnezeu inainte !

Sa aveti o saptamana frumasa in suflete, desi vremea s-a uratit..

zmeurica din burtica are 11+
zmeurica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna Roxanik
si eu ma numar printre fetele care nu au simptome, si sa stii ca nu ma bucura deloc ca ma pune pe ganduri si ma gandesc la tot felul de tampenii
abia astept sa merg maine la eco.. si sa stau d vb cu dr.

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Buna dimineata,

Reallaura bine ai venit. Esti pe langa mine, eu am DPN 21 aprilie.
Allessicoo stai linistita, asa a fost si la mine pana pe la 7 saptamani, ma simteam super bine, nici nu ziceai ca sunt gravi. Nici acum nu ma plang, fata de sarcina trecuta este incomparabil mai bine.
Maine ajung si eu la control, sper sa fie totul bine. De dimienata ma cam inteapa burtica. Am luat un no-spa si incerc sa stau cat mai potolita, desi cu toate pe cap nu stiu cat se poate.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna Ioana
cred ca gresesc spunand asta dar tu mergi la mat.bucur cumva???? sau te confund???
maine oricum dupa eco ma linistesc
nu imi doresc nici simptome din alea urate dar ceva acolo un zvac sa stiu ca mai sunt

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanik09 spune:

Aleesicoo, stai linistita, draga mea, sigur totul este bine. Stii doar ca exista si sarcini fara simptome, fara greturi, asa cum exista si sarcini in care mamicile se chinuie cu voma si starile de rau pana in ziua in care nasc. Bafta multa la eco !
Cum se activeaza PM-ul ? ca nu reusesc sa-i dau de cap.. as vrea si eu user-ul si parola, dar momentan nu am PM !

zmeurica din burtica are 11+
zmeurica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Cinzee, , imi pare asa rau...n-am cuvinte...

ale, eu am vazut cartea, e interesanta, cam pe scurt, cu multe poze , dar e ok.
intrati in contul de yahoo ca si cum ati intra in contul vostru de yahoo, si la inbox gasiti cartea de la ale (3 mailuri).

am si eu cateva interesante, inclusiv Mama si copilul a lui Capraru. sincer, eu mai mult am rasfoit-o, n-am crescut copilul cu ea in mana, pentru unele proaspete mamici insa ar putea fi utila.

mira, felicitari pentru cei 8 ani impreuna, sa aveti un bebe sanatos care sa va umple viata de bucurii.

Laurita, bine ai venit la odiseea noastra, sa ai sarcina usoara si a termen .

mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat ce , sunt cam nedormita, fi-miu al mare n-a avut somn, pe la 5 s-a trezit ca vrea laptic. el nu mananca noaptea, asa ca am negociat sa adoarma si mananca atunci cand se trezeste. nu de alta, dar eram zombi, nu eram in stare sa-i fac lapte la ora aia. si m-a calarit, si mi-a tras cu capul in tampla, si m-a batut cu pumnii si picioarele, si mi-a cantat si rascantat, ca pana la urma mai bine ii faceam laptele ala si poate se culca la loc.
e si un pic racit, ii curge nasul si e ragusit, sper sa scapam doar cu atat ca nu prea am timp sa stau cu el acasa acum, s-au aglomerat treburile la birou.

a, mi-am amintit, nu mai stiu cine intreba de programul de lucru al gravidelor. programul poate fi scurtat, fara reducerea salariului, cu pana la o patrime (deci la 6 ore daca programul e de 8 ore), dar numai la recomandarea expresa a medicului - daca se impune avand in vedere starea de sanatate a gravidei, mediul de lucru, etc...
daca nu e cazul, programul e unul obisnuit.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Cinzee, , imi pare asa rau...n-am cuvinte...

ale, eu am vazut cartea, e interesanta, cam pe scurt, cu multe poze , dar e ok.
intrati in contul de yahoo ca si cum ati intra in contul vostru de yahoo, si la inbox gasiti cartea de la ale (3 mailuri).

am si eu cateva interesante, inclusiv Mama si copilul a lui Capraru. sincer, eu mai mult am rasfoit-o, n-am crescut copilul cu ea in mana, pentru unele proaspete mamici insa ar putea fi utila.

mira, felicitari pentru cei 8 ani impreuna, sa aveti un bebe sanatos care sa va umple viata de bucurii.

Laurita, bine ai venit la odiseea noastra, sa ai sarcina usoara si a termen .

mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat ce , sunt cam nedormita, fi-miu al mare n-a avut somn, pe la 5 s-a trezit ca vrea laptic. el nu mananca noaptea, asa ca am negociat sa adoarma si mananca atunci cand se trezeste. nu de alta, dar eram zombi, nu eram in stare sa-i fac lapte la ora aia. si m-a calarit, si mi-a tras cu capul in tampla, si m-a batut cu pumnii si picioarele, si mi-a cantat si rascantat, ca pana la urma mai bine ii faceam laptele ala si poate se culca la loc.
e si un pic racit, ii curge nasul si e ragusit, sper sa scapam doar cu atat ca nu prea am timp sa stau cu el acasa acum, s-au aglomerat treburile la birou.

a, mi-am amintit, nu mai stiu cine intreba de programul de lucru al gravidelor. programul poate fi scurtat, fara reducerea salariului, cu pana la o patrime (deci la 6 ore daca programul e de 8 ore), dar numai la recomandarea expresa a medicului - daca se impune avand in vedere starea de sanatate a gravidei, mediul de lucru, etc...
daca nu e cazul, programul e unul obisnuit.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput