Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 22
softurela spune:
Fetele in primul rand felicitari pentru burtica.
Urmeaza cea mai frumoasa perioada din viata voastra.
Am si eu o problema :
Mi-a aparut a doua liniuta destul de stearsa si cu 8 zile intarziere fatza de data cand ar fi trebuit sa-mi vina menstra.
Testul facut acum 2 zile era negativ.
Cu singuranta, sunt insarcinata. Intrebarea mea e de ce s-a pozitivat asa de greu. Eu vad doua scenarii :
1. Ovulatia a avut loc cu o saptamana mai tarziu fatza de standard;
2. Nivelul hormonului de sarcina e redus ceea ce ar putea afecta si sarcina.
Mi-e teama de a doua varianta, avand in vedere ca am pierdut o sarcina in luna mai 2009.
Diseara am programare la ginecolog. Credeti ca aberez ? sau chiar ar trebui sa iau in serios cea de a doua varianta ? Ati patit ceva asemanator ?
Multumesc si sanatate!
Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518
aleesicoo spune:
Bine ai venit!!!
am citit povestea nasterii si este absolut impresionanta!!
ai dat dovada de foarte mult curaj si bebe a tinut cu tine ca tare mult ti-ai dorit sa nasti pe cale normala![]()
BRAVO!! FELICITARI!!
un exemplu bun pt noi viitoarele mamici
eu zic sa stai lin ... mie la sarcina pe kre am pierdut-o primele 2 teste erau negative.. si abia al treilea a fost pozitiv
eu cred ca e bine...si ca bebe e la locul lui
Doamne ajuta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui softurela Fetele in primul rand felicitari pentru burtica. Urmeaza cea mai frumoasa perioada din viata voastra. Am si eu o problema : Mi-a aparut a doua liniuta destul de stearsa si cu 8 zile intarziere fatza de data cand ar fi trebuit sa-mi vina menstra. Testul facut acum 2 zile era negativ. Cu singuranta, sunt insarcinata. Intrebarea mea e de ce s-a pozitivat asa de greu. Eu vad doua scenarii : 1. Ovulatia a avut loc cu o saptamana mai tarziu fatza de standard; 2. Nivelul hormonului de sarcina e redus ceea ce ar putea afecta si sarcina. Mi-e teama de a doua varianta, avand in vedere ca am pierdut o sarcina in luna mai 2009. Diseara am programare la ginecolog. Credeti ca aberez ? sau chiar ar trebui sa iau in serios cea de a doua varianta ? Ati patit ceva asemanator ? Multumesc si sanatate! Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518 |
mogaldeata lu'mama

Jocurban spune:
Dragi mamici,
Am revenit dupa o absenta de 3 saptamani, care m-a tinut cu totul departe de calculator si de "lumea virtuala"... din pacate n-am apucat sa recuperez tot ce ati scris in aceasta perioada, dar vreau sa salut toate proapetele mamici ce ni s-au alaturat, urandu-le o sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi! 
De asemenea, o calda imbratisare si numai urari de bine fetelor care ne-au parasit... mi s-a strans inima sa vad atatea nume pe "lista neagra" de pe prima pagina... Sa va ajute Dumnezeu sa aveti parte cat mai curand de fericirea de a fi mamici, fara alte evenimente urate! 
Carla
10+ , dublu laureata!
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami