Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
aleesicoo spune:
Neata si de la noi
fetelor bebe al meu ma tine pe jar.... nu am nici o stare......
simt ca o iau razna....
abia astept sa ajung maine la dr. sa imi zica ca e bine
ati vazut cartea dupa mail?![]()
mogaldeata lu'mama

veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Neata si de la noi ![]() fetelor bebe al meu ma tine pe jar.... nu am nici o stare...... simt ca o iau razna....abia astept sa ajung maine la dr. sa imi zica ca e bine ![]() ati vazut cartea dupa mail? |
alesicoo te inteleg prea bine
eu sunt in 9 saptamani si in afara de sani umflati si greturi cand imi este foame nu am nici un semn
este foarte stresant
saptamana viitoare merg la eco si parca intre timp nu ma pot bucura cu adevarat de sarcina pentru ca imi e teama sa nu cumva sa se fi intamplat ceva
nu am crampe, nu am avut sangerari, nici macar o pata cat de mica(nu ca mi-as dori Doamne fereste!) dar uite ca nu ma pot linisti
cred ca toate mamicile fara simptome ca noi trec prin aceste framantari si sunt in dubiu permanent
traim oarecum intre ecografii cu speranta...si atat
este greu in ambele situatii...si cand te simti rau si cand te simti bine....
9+
moni81 spune:
Buna burtici
Multumesc la toate pentru raspunsurile cu analizele la CMV si Toxo din pacate mie mi-au gresit la laborator (de parca nu ar fi vazut ca imi trebuie analize pentru ca sunt insarcinata) mi-au facut doar IGG-urile fara IGM si CMV mi-a iesit pozitiv Toxo negativ. Asa ca sambata am refacut analizele alti bani alta distractie
dar asta e facem tot numai sa fim linistite.
Imi pare atat de rau cand aud de fete care si-ai pierdut sarcina va doresc putere sa treceti peste asta si sa reveniti peste cateva luni cu vesti bune ca uite s-a produs minunea.
Va doresc la toate o zi frumoasa
.
Monika
10+
moni81 spune:
A si am uitat trimiteti va rog si mie parola pentru mail sa pot vedea cartea.
Multumesc
Monika
10+
ck_29 spune:
BUna dimineata fetelor; vin si eu la raport...asa de luni dimineata; in afara de insomnii nu am nici un simptom momentan; diseara merg la doctor la primul control.
Va doresc o sapt usoara.
Incerc sa activez si eu PM si va rog user+parola pt mailul comun, sa ma pun si eu pe lecturat 
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ck_29 gata, am si eu PM pls pls pls user+parola |
daca nu iti verifici mesajele nu o sa primesti parola
eu am trimis-o cu mare drag
9+
Reallaura spune:
Buna dimineata
Burtici, bine v-am gasit. Eu sunt o mamica de aprilie - de fapt aproape mai, 27 aprilie e DPN-ul, dar am doua prietene care nasc in mai iunie si prefer sa fiu cu ele la odisee. In plus si la primul bb am fost la odiseea de mai iunie de care sunt legata. 
Ma numesc Laura, Data nasterii ianuarie 1978, DPN 27 aprilie 2010.
Cine imi poate trimite si mie parola de la contul comun de poze sa va vad si sa uploadez si eu cateva pozici?
merci.
Sper sa avem toate sarcini usoare si bbei sanatosi si la termen!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
12 +
mommy_to_be spune:
'Neata Burtici!!!!
Bine v-am regasit dupa un weekend de relaxare. Cel putin pentru mine :). Astazi se implinesc 8 ani de cand m-am cunoscut cu sotul meu, deci e o zi mai speciala. Si weekend-ul a fost unul special deoarece am fost o rasfatata
. Mi s-a adus micul dejun la pat si mi s-au facut toate mofturile
. Chiam am reusit sa ies din "butoi"!!!! Nu mi-a fost nici rau... Decat aseara, o durere de cap usoara... dar asta nici nu se pune.
Cinezee, imi pare tare rau pentru pierderea de sarcina. Ma alatur si eu fetelor si spun ca stie DD de ce s-a intamplat asa... ai incredere ca in cateva luni o sa ai din nou un bb in burtica, care o sa creasca mare si frumos.
Aleesicoo Imi pare tare bine ca l-ai vazut pe samburel la eco. Abia astept sa mergi oficial la gine (maine
) si sa ne spui si nou ce-ti face puiutul. Mi-am descarcat si eu cartea. E foarte interesanta. Multumim!
Andrada, m-am uitat la link-ul pe care l-ai postat.... Sa-ti mai spun ca m-a busit plansul instantaneu? Intr-adevar, foarte emotionante atat versurile, melodia, cat si imaginile.
Mai multe nu am retinut... cer scuze. A... am intrat si eu pe carti_pentru_mamici. Multumiri cui a postat parola
Am si inceput sa citesc o carte din cele incarcate acolo.Informatii foarte interesante si folositoare, dupa parerea mea. Eu o sa-l pun si pe al meu sot sa o citeasca, ca sa stie si el ce e "da" si ce e "nu" in educatia unui copil![]()
Va pup, burtici fericite, si va doresc o saptamana superba!!!
Mira
8+
minunea mea
nikolett2445 spune:
ale am cautat cartea ,dar poate nu caut unde trebuie,nu e pe community.webshots??
daca nu trimiteti-mi si mie parola si useul,va rog!

fetita mamei
NIKOL
8+ si DAVID
(15 MAI 2006)