Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana5255 spune:
Buna dimineata,
cam slaba activitatea pe aici.
Monica eu mi-am propus sa vb cu medicul meu marti despre asta, daca nu la urmatoarea consultatie.
Flory dar PM-ul tau este activat. Super ca te-ai trezit cu voie buna.
Eu sunt cam zombi. De la 7 sunt in picioare, m-a trezit fii-mea care dormea de ieri de la 4.30. Am luat must, care era un pic aprins, a baut juma de pahar, a papat bine si dupa aia a bagat somn de voie. Fusese si cu ta-su la cursele de masini si apoi cu noi doi inca o tura. Curand o sa actualizez si pozele, sa vedeti ce fata innebunita dupa masini am.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Cordelia spune:
Multumesc mult de uarari fetelor!!

si va doresc si voua numai bine si sarcini fericite si sanatoase!
Acum ca in acest an de ziua mea s-a intamplat sa fie si bb pe drum, toata lumea s-a axat pe urari pentru doi
ceea ce a fost f simpatic; ba chiar am primit cadouri in ton cu momentul (crema speciala prevenire vergeturi, pijama draguta speciala ptr alptat etc) :))) Foarte dragut.
ma bucur ca sunteti bine (de 2 zile nu am mai reusti sa intru pe net si acum v-am recuparat) si imi pare tare rau de Cinezze ca trece prin asa ceva!:( Sper cat de curand se revii cu vesti bune si sa mearga totul struna!
eu ieri am fost la un botez la niste prieteni dragi, la doi gemenei atat de cuminti si de simpatici, imi venea sa-i pap de tot!! Au fost foarte cuminiti si nu au plans deloc aproape, cel putin la restaurant au bagat putin laptic si apoi nani de voie in galagie si muzica:))
Sunt mortali si abia astep sa cunosc si eu pe bb din burtica![]()

va las ca am treaba ptr servici maine....off!!
:(
Cordelia
10+
zuzulici spune:
Fetelor ati vazut articolul acesta?
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/140680/Inseminarea-artificiala-desfiintata-de-fostul-ministru-al-Sanatatii.html
veronicka spune:
zuzulici cica nu mai e actula treaba , a dat drumul din nou la inseminari , cel putin eu asa am vazut la stiri de vreo 2 zile
moni am 31 de ani, in poze aveam aproape 30 da am par carunt aproape 1/3 deci urata treaba dac nu il vopsesc
legat de metoda de contraceptie, eu care sunt la bebe 2 nu o sa fac o tragedie daca vine si bebe 3 adica ni-l dorim da nu stim inca cum e cu 2 dar cu 3...mai vedem.steriletul este o metoda de contraceptie avortiva, adica are loc fecundarea dar nu sunt create conditiile pt implantare. tot asa si anumit medicamente care nu lasa stratul de endometru sa creasca si sa aiba loc nidatia. sunt unele care impiedica ovulatia si mi se par cele mai ok dar dupa o anumita varsta nu sunt prea recomnadate. nu stiu inca ce o sa facem dar pna acum de cand am nascut ca sa nu raman am folosit prezervativ combnat cu metoda calendarului, adica in zilele cu risc foloseam prezervativ
legarea trompelor mi se pare o masura mult prea radicala in viata mea. nu stiu unde ma duce viata...Doamne fereste dar am prietene si cumostinte ff tinere care au divortat cu 2 copii ,care daca isi refac viata poate acel barbat nu are copii si poate va vrea un copil al lor. dei mi se pare mult prea radicala
pupici burtici
http://community.webshots.com/album/563804150HZBgfghttp://community.webshots.com/album/564423497VFSaCi poze noi
Veronica -mami lui Marc-Andrei 25.02.08 si 8+
Anutza_26 spune:
buna fetelor
am mai prins si eu un moment liber sa intru sa vad ce mai faceti... cu greturi ma lupt si eu.. la teea parca nu au fost asa de multe si violente.. acum mi-e greata non stop.. bunica-mea mi-a dat la un moment dat o bomboana mentolata si mi-au trecut pentru moment... am mai incercat sa rontai cate un biscuite din cand in cand.. pacat ca nu pot sa mananc non stop bomboane si biscuiti..
ca ajung iar
.
voi ce faceti sa va mai treaca greata?
ana
In asteptarea minunii!!
Anutza_26 spune:
legat de contraceptie... eu dupa bebe 2 cred ca ma apuc de luat anticonceptionale. Am ovare polichistice... si mi-e teama ca legatul trompelor + ovarele mele or sa imi dea batai de cap.. si ma mai gandesc ca nu stii niciodata unde te duce viata.. poate cine stie.. voi mai avea nevoie de trompe vreodata..![]()
In asteptarea minunii!!
Ioana5255 spune:
chiar azi citeam intr-o carte ca legarea trompelor creste riscul sarcinii extrauterine. Eu ma opresc aici la 3 copii, asa ca va trebui neapart sa gasesc o metoda contraceptiva eficienta.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
Alinutzaa spune:
Buna seara frumoaselor
Cinezee imi pare tare rau de pierderea sarcinii. Te asteptam curand sa ne dai vestea cea buna. 
Vad ca vorbiti de metode contraceptive. Eu nu mi-am pus inca problema. Sunt la al doilea bebe si sper sa mai fac inca unul, asa ca... Noi dupa pici am folosit prezervativul. Sincer, cred ca nici dupa trei copii eu nu m-as gandi la legarea trompelor sau la sterilet. Mi se par prea....prea riscante cred.
Legat de vopsit - am reusit sa ma "vopsesc" cu niste nuantator. Este la plic, e fara amoniac si fara peroxid si scrie ca se foloseste pentru revitalizarea culorii parului vopsit. Ma rog, nu mi-a iesit mie chiar negru, dar macar mi-a uniformizat un pic curcubeul din par si a iesit destul de ok.
Mie astazi mi-a fost o greataaaaaa, vai mama mea! Acum mananc paine goala ca parca parca ma ajuta nitel.
toate fetele
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
6+
Handmade by Alina
veronicach spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 chiar azi citeam intr-o carte ca legarea trompelor creste riscul sarcinii extrauterine. Eu ma opresc aici la 3 copii, asa ca va trebui neapart sa gasesc o metoda contraceptiva eficienta. Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20 |
eu cred ca ar trebui sa va concentati atentia asupra sotilor
si la ei exista metode de contraceptie pemanente sau temporare
din pacate, momentan , nu imi aduc aminte denumirea uneia dintre ele dar presupune infundarea canalelor prin care trece sperma
este un procedeu reversibil, dar si cu un anumit risc de permanentizare
sotul meu, in pricipiu, este de acord cu o astfel de operatie...iar la ei efectele secundare sunt cu mult mai mici
de asemenea vor exista si pilule contraceptive pentru barbari, injectii etc
consider ca s-a incheiat era in care contraceptie era strict o problema feminina si, in cazurile in care ne putem baza pe ei
9fix
M&M spune:
Neata!!!
EU ma lupt cu o stare se somnolenta mai rea decat la bebei, cred!!![]()
Cinezee, imi pare rau !
Multa putere in continuare, iar DD sa aiba grija ca bb sa vina cat mai curand.
ma duc sa ma intind putin, mi se inchid ochii!...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
9+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema