Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ioana, te primim, cum sa nu....
la gemenuti nu nasti un pic mai repede decat DPN-ul?

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Multumesc de primire.

eu sper sa nu nasc inainte de termen, desi se zice, ca gemenii se nasc prematur. Acum o sa vedem.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Neata burtici...vad ca scrieti nu gluma.Noi nu prea am avut niste zile extraordinare ...am dat la rate si d 10 ori pe zi dar vad ca se mai domoleste...sper.
Aseara am fost sa vedem mogaldeata la eco ...sa ai vedem inimioara.Eu nu sunt o persoana care sa ma omor cu plansul ...imi tin emotiile pt mine...dar de data asta ...imi curgeau lacrimile siroaie fara sa vreau...e un sentiment aparte...poate il mai retraiesti doar cand nasti.Avem un bebe de 9 mm cu 141 batai/min.Suntem extaziati.
Acum va inteleg fericirea pe care a-ti relatat-o toate dupa vizita la doctor.
Si eu am toxoplasmoza negativ...mi-a zis medicul ca nu e tocmai bine si ca o sa trebuiasca sa o repet de-a lungul sarcinii...
Cu depresia stam bine..momentan nu ne paste...avem prietenii care au grija sa ne inveseleasca .
Mie mi-a aparut o scurgere culoare"cafea cu lapte" dupa eco...m-am speriat f tare dar sper sa fie de la transvaginala si sa treaca repede...nu e deloc abundenta.
Nu in ultimull rand bun venit noilor butricutze...sa aveti o sarcina frumoasa si usoara si la sfarsit bebei sanatosi.Am vazut ca ne innmultim la capitolul gemeni.Scuze ca nu v-am retinut numele...dar dupa atatea zile cu mancare la minim nici creierasul nu functioneaza prea extraordinar.
Va pupacesc pe toate...ma duc sa beau o canuta de lapte caldut.
-pui mic de 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Am uitat sa precizez, ca UM a fost 19.07.2009
Alexandra este nascuta pe 27.06.2006

Gabriella exact asa am patit si eu cand am fost la prima ecografie cu Alexandra. Imi curgeau lacrimile necontrolat si simteam o emotie teribila. Intr-adevar la anstere am avut acelasi sentiment. Acum cu gemenii a fost diferit. Stiam doar de un bebe, ne-am bucurat sigur, dar ecograful era doar o confirmare la ceea ce stiam deja (la Alexandra am fost convinsa ca este sarcina extra uterina) si pe la 7 saptamani mi-a spus ca mai este inca unul. Iti dai seama ca nu ne asteptam.

Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei

http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

moni,roxanik09eu iau Arefam prescris de medic, un ovul seara, am gasit la Sensiblu(acolo am si intrat prima data)(dar nu cred ca a fost compensat in totalitate)
felicitari
Anutza cred ca este o supriza foarte placuta si neasteptata... cunosc mai multe persoane care au asteptat mult sa vina primul micut, iar al doilea a venit doar la cateva luni diferenta...probabil ca prima sarcina revigoreaza aparatul reproducator
mommy_to_beeu cred/sper ca aici suntem printre prieteni si ne putem impartasi orice(mai ales ca suntem anonime) si cred, de asemenea, ca cel putin 2 persoane traiesc stari similare asa ca ne putem ajuta si sprijini reciproc
Ioana5255bine ai venit si multa sanatate la bebici

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

CORDELIA, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, fericita , sa ai parte de o sarcina usoara si bebe sanatos , multe realizari si impliniri!

citesc din urma si revin..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

La multi ani Cordelia sa ai parte de tot ce iti doresti, sanatate tie si bebicului si fie ca sarcina sa fie usoara si frumoasa si nasterea la fel.
7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

LA MULTI ANI CORDELIA!!!

sa ai parte numai de bucurii si multa sanatate. si o sarcina usoara si un bebe sanatos

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

La multi ani si de la mine, sa fii sanatoasa, draga mea, sa fii fericita! Sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare, si o nastere ca fulgul!

Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami 10+ de...sa fie baietel....sa fie fetita....
bebe 2 la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Turtu, drum bun si poate reusitit sa va si relaxati!

Monika, daca e IgG pozitiv, infectia a avut loc in trecut, iar el acum e in stare latenta...nu se activeaza decat in cazuri de scadere a imnitatii organismului. IgM nu ti-a facut?

Roxy, nu te mai gandi la prostii!!..Las ca trece perioada asta mai greuta si sa vezi ce bine e cand o sa iti tii puiul in brate...Eu ma incurajez mereu uitandu-ma la Mihaita...inca un bebe ca el si sunt pe deplin fericita!... Cu nasterea, nu e chiara sa traumatizant pe cat pare ( eu am facut stagiu la cantacuzino si ramasesem traumatizata de ce se intampla acolo)..bine, mi-e oarecum frica cand ma gandesc ca voi trece iar printr-o cezariana, printr-o recuperare mai grea, prin niste dureri groaznice chiar daca ai peridurala , dar trec ele toate .

Vivela , spor la treaba!

Ioana, bine ai venit!! Sarcina usoara si bebei sanatosi...

Laura, foarte frumos scris despre Radu!!

Gabriela, felicitari pentru puiul mic! Hmm..cand iti vezi bebele prima oara taririle sunt de o mie de ori mai intense...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 8+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput