Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
ck_29 spune:

La Multi Ani si de la mine pt Cordelia 

si pofta buna pentru restul fetelor
eu sunt cam ocupata la serviciu, si abia reusesc sa citesc ce scrieti voi....sa mai si scriu...nicidecum
Vivela spune:
Cordelia, sa traiesti 100 de ani fericiti 

_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+ ![]()
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
anamariam79 spune:
La Muuuuuuulti Ani Cordelia! Sa fii fericita si iubita, si sa ai ub bebe frumos si vesel si sanatos! 

Noi mergem acusica la medic sa vedem ce ne mai spune. Mi-a scazut febra la 37.2, ceea ce stiam eu normal la mine dupa ovulatie, dar o s-o raportez. Nu imi mai este nici rau, nici greata nu mai am. Nu mi-e dor.
Ana
8+
bebica mea mica si scumpica 
ticker 
mommy_to_be spune:
Sabina, bine ai venit printre noi! Felicitari
pentru bb 2, o sarcina usoara si la termen.
Cordelia
La multi ani!!!!!!
si din partea mea! Iti doresc sa ai parte de o zi frumoasa, de o sarcina si mai frumoasa, iar DD sa-ti implineasca toate dorintele!!!!!
Gabriela_t felicitari pentru prima intalnire cu puiutul tau. Cred ca lacrimile tale de fericire sunt intelese de fiecare dintre noi
. Imi pare rau de tine cu greturile astea... dar se pare ca fac parte din peisaj... trecem noi si peste primul trimestru. Sa speram ca apoi va fi mai bine!
Azi am fost pentru niste analize. Mie mi-au mai ramas putine de facut pentru ca marea lor majoritatea le-am facut inainte de sarcina, prin iulie-august.Si mie mi-a iesit negativ la Toxoplasmoza si tre sa ma feresc de carne facuta "in sange", oua crude si pu de pisica. In rest am imunitate pentru toate.
Eh, cu ajutorul lui DD trecem noi peste toate.
Va pup, burtici fericite!
Mira
7+
minunea mea
Ioana5255 spune:
Fetelor mulumesc pentru primire
Cordelia ma alatur si eu fetelor si iti doresc La Multi Ani, sa ai un bebe sanatos si la termen.
Si eu astept marti rezultatele, am facut o lista luuuunga cat o zi de post. Tot marti am si control. Am un pic emotii cu analizele, sper sa iasa bine.
Si pe mine ma mai chinuie greturile, de vomat nu am vomat niciodata, spre deosebire de prima sarcina. Dar greturile matinale sunt oribile. Se mai amelioreaza dupa ce iau Magne B6 si acid folic. Suplimentar mai iau cate o pastila de utrogestan intravaginal, cate una pentru fiecare bebe.
Sabina 12+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
mommy_to_be spune:
Burtici care sunteti la bb 2, imi puteti spune si mie unde as putea gasi lactoza de la Humana si cam care ar fi pretul? Oare gasesc la farmacie? M-am hotarat sa incerc si asta pentru constipatie, pentru ca nu se mai poate.... Au trecut deja 5 zile in care m-am magit de fiecare data cand
Si nici nu vreau sa ma chinui prea mult pentru ca stiu ca nu e bine. Mananc cate 2 Activia/zi, bag fructe de nu mai stiu ce e cu mine, si vad ca nici cafeaua nu mai are vreun efect.
In ceea ce priveste drepturile legale ale gravidelor,Vivela, esti draguta sa-mi spui si mie cum sta treaba cu orarul de munca scurt si de la cate luni se aplica? Multumesc!!!
Mira
7+
minunea mea
Alinutzaa spune:
Ola burticute

La multi ani Cordelia! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si iubita. Sarcina usoara si bebe sanatos care sa va umple casa de bucurie

Mira lactoza de la Humana o gasesti la farmacie da. Nu mai stiu cat am dat pe ea, pare-mi-se ca vreo 20-30 Ron (sper sa nu vorbesc prostii)
Problema mea cu ea este urmatoarea - nu stiu cum naiba sa o inghit. La adulti doza recomandata este de 40g adica 4 linguri rase (verificat de mine cu cantarul de bucatarie). Am pus-o in apa dar nu se topeste!!!!! Am incercat sa beau apa aia cu praful ala netopit in ea dar nu pot, mi se intoarce stomacul pe dos. Ce ma fac?
Intrebare - voi va vopsiti? Si daca da, cu cel fel de vopsea? Cu amoniac in ea sau fara? Eu la Tudor nu m-am vopsit in primul trimestru. Acum insa arat ca o ciumafaie, si n-ar fi asta problema cea mai mare, dar maine seara ma duc la o nunta si sub nici o forma nu pot sa apar asa.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
6+
Handmade by Alina
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mommy_to_be Burtici care sunteti la bb 2, imi puteti spune si mie unde as putea gasi lactoza de la Humana si cam care ar fi pretul? Oare gasesc la farmacie? M-am hotarat sa incerc si asta pentru constipatie, pentru ca nu se mai poate.... Au trecut deja 5 zile in care m-am magit de fiecare data cand Si nici nu vreau sa ma chinui prea mult pentru ca stiu ca nu e bine. Mananc cate 2 Activia/zi, bag fructe de nu mai stiu ce e cu mine, si vad ca nici cafeaua nu mai are vreun efect.![]() In ceea ce priveste drepturile legale ale gravidelor,Vivela, esti draguta sa-mi spui si mie cum sta treaba cu orarul de munca scurt si de la cate luni se aplica? Multumesc!!! ![]() Mira 7+minunea mea |
iti dau eu o cutie gratuit. Am una in plus.
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinutzaa Ola burticute ![]() ![]() La multi ani Cordelia! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si iubita. Sarcina usoara si bebe sanatos care sa va umple casa de bucurie![]() ![]() Mira lactoza de la Humana o gasesti la farmacie da. Nu mai stiu cat am dat pe ea, pare-mi-se ca vreo 20-30 Ron (sper sa nu vorbesc prostii) Problema mea cu ea este urmatoarea - nu stiu cum naiba sa o inghit. La adulti doza recomandata este de 40g adica 4 linguri rase (verificat de mine cu cantarul de bucatarie). Am pus-o in apa dar nu se topeste!!!!! Am incercat sa beau apa aia cu praful ala netopit in ea dar nu pot, mi se intoarce stomacul pe dos. Ce ma fac? Intrebare - voi va vopsiti? Si daca da, cu cel fel de vopsea? Cu amoniac in ea sau fara? Eu la Tudor nu m-am vopsit in primul trimestru. Acum insa arat ca o ciumafaie, si n-ar fi asta problema cea mai mare, dar maine seara ma duc la o nunta si sub nici o forma nu pot sa apar asa. Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 6+Handmade by Alina |
Incearca sa o dizolvi in apa calda.