Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Alexutzzza, pozele sunt super. Ai fost o mireasa fff frumoasa. Iti prieste sarcina.

22+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris_mario eu am fost la dr Steriu la eco. Dureaza cam 40-45 de min si masoara totul. Eu am avut TT pozitiv ptr defecte de tub neural asa ca i-a analizat capul si coloana vertebra cu vertebra si in 2D si in 3D.

alexutzzza superbe pozele!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

fetele, deja sunt 6 bebei nascuti la odiseea vecina!
incredibil, ce repede trece timpul. cred ca ma sperii chiar, de acum!

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Da :-s si eu incep sa ma sperii .. E mult prea devreme oare asa se va intampla si la noi??? Adica de luna viitoare sa ne asteptam la pufuleti ???? Eu sper sa nuu !!!

21+

Mergi la inceput

gratiana77 cui nu-i prieste??
Eu una ma simt cea mai frumoasa si sunt cea mai fericita. Mi-e asa de drag cand vad butica crescand .. Si vrea sa fie si mai mareeeee . E adevarat ca am parte de un sot care ma adoooraaa si nu se uita cu scarba la mine cum am mai auzit pe la altele .. Mie mi se pare cea mai frumoasa parte a vietii SARCINA cel putin acum la 4-5-6 luni cand nici nu e grea cand toata lumea a scapat de greturi si cand inca nu a inceput sa fie mult prea grea burtica.

Va puuup pe toate

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara mersi muult de explicatii
al3csa Doamne fereste de luna viitoare;ai mare dreptate in legatura cu sarcina....

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! zelma

La multi ani! SorinaF

Scuze pt intarziere...

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Si eu am maine morfofetala la dr Meclea la Sanador.
Sincer nu stiu cat o sa dureze.
Dar sa stiti ca nu numai in bucuresti se fac ecografii care tin 30 min.
Eu la dublu test am nimerit in craiova un medic tanar dar foarte pasionat de ceea ce facea si astfel ecografia mea de dublu test a durat 40 min.
La ginecologul din craiova la care merg de obicei dureaza maxim 10 min cu intrat si iesit din cabinet cu tot

23+

Bebe

Mergi la inceput

Eu la morfo am fost la Medlife si am fost fff multumita in primul rand ca nu a trebuit sa astept .. Am intrat exact la ora la care am fost programata iar dr a fost chiar fff dragut. Vb incet, raspundea la toate intrebarile, vroia sa ne lamureasca cu absolut tot ce facea. Am zis ca la morfo de trim 3 tot la el vreau sa mergem.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ce inseamna HGB-ul asta de care tot vorbiti?

alexutzzza Ce frumosi sunteti amandoi...va sta bine impreuna...pozele alb-negru sunt bestiale...

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput