Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

pana la urma comand si eu termo ala k vad ca majoritatea il luati si tot am nevoie de termometru de camera
unboticutz si eu tot saltea de cocos tip sendwich am luat ptr bb
fetelor sper sa stea bb-ii nostri la caldurica pana l atermen sau mkr ffff aproape de termen nu la 34 sapt offff

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

NOI azi avem marea si multasteptata morfologica ...ora 16:40, adica intru pe la 18 sper ...offf o sa ma tina o ora la masuratori abia astept...

23+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

nu ma faceti sa va urasc...
am fost la 4 dr de echo, si nici unul nu m-a tinut mai mult de 7-8 minute...
stiu ca Bucurestiul ala e minunat si nemaipomenit, dar daca mai pomeniti o data ca stati cate juma de h la echo, si va masoara bb pe toate partile, sa stiti ca va scot din gaura de sarpe si va bat...
eu de unde sa scot alt dr, care sa aiba atata rabdare cata pomeniti voi?

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

plateea sa nu ne urasti, bebeii nostrii se vor naste stresati si capiati de atata zgomot (eco e f galagioasa ptr ei), deci vor fii gata sa-si inceapa viata in Bucuresti: trafic, viata de dupa blocuri, tot LOOOL! Si apoi ia gandeste-te tu, pe noi cine ne-a mai masurat? Nici eco nu am facut si am fost marea majoritate la termen fara probleme, nici nu stiau mamale de nu stu ce rinichi nu stu ce tensiune in aorta nu stu ce presiune, dimensiunile colului etc si au stat mai linistite si ele si noi, so...fiecare are avantajele si dezavantajele ei, intotdeauna

23+ Yannis

Mergi la inceput

alexutzzza... eu stiu daca e chiar asa ...
voi faceti un echo la 2-3 luni, de juma de ora. eu merg la fiecare 2 saptamani (stiu, sunt mama panicoasa, dar cu motiv), asa ca se aduna si la mine.
sunt doar ingrijorata pt ca nu vreau sa ma trezesc in ianuarie cu vreo surpriza de care as fi putut sti inca de pe acum, doar din cauza ca dr. din provincie sunt asa cum sunt, sau dr din spitalele universitare prea obositi, tracasati, ocupati ca sa dea atentie tuturor amanuntelor.

24+ cu

Mergi la inceput

later edit:
stiu ca pe noi nu ne-a masurat nimeni, dar mamele pe care le cunosc eu (50-60 de ani, acum), nu numai ca nu aveau probleme la facut copii sanatosi, dar aveau parte de prea multi, si scapau de ei mai mult sau mai putin legal. pe cand eu, la ce probleme am avut, plus o sarcina pierduta, plus tratament de m-a bagat in spital, sincer, nu mi se mai pare asa fun sa stau linistita pe o ureche ca "'las ca o fi bine!".
si eu inca sunt in partea mamicilor super optimiste, si super norocoase, de care DD are grija, si se indura. dar sunt femei care isi doresc o viata intreaga un copil, si ajung la 34 de ani sa faca histerectomie totala, si isi pierd prea devreme visul. cum poti sa le explici lor, si altora care se chinuie ani si ani de zile, si fac credite in banca pt un FIV, ca dr. e obosit, ca dr. nu are destula experienta, sau ca "pe noi nu ne-a masurat nimeni, si am fost ok"?

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna ziua feteleeeee
Am ramas in urma rau de tot cu scrisu .. dar va citesc in fiecare zi...
Saptamana trecuta am fost in concediu si ce bineee a fost .. Ma trezeam numai la 1-2 iar acum sunt terminata .. Ieri am ajuns aksa la 7 si am bagat somn pana azi la 9 jumate si doamneee ce as mai fi dormit ..
Tare rapide sunteti .. Citeam la pranz si voi deja scriati 4-5 pag intr-o zi ..
plateea imi pare rau ca patesti asa .. Noi am stat la morfo ca la cinema vreo 50 de min ... Si da .. muuulta rabdare a avut dr cu noi .. pt ca al nostru bebe se misca fff repede si nu putea sa-i prnda fata asa cum si-ar fi dorit si l-a tot fugarit ..
Va pe toateee si felicitari celor cu steluta

19+

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura

21+

Mergi la inceput

Si cu intarziere .. pt ziua de ieri ..

zelma
SorinaF

Sa fiti fericite si iubite .. Sa aveti parte de tot ce este mai frumos in lume

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

alexutzzza te asteptam cu vesti de la eco,eu sunt tare curioasa cat o sa ma tina dr Steriu la eco,parca a mai fost cineva la dansa,cat a durat eco?...pls
fetelor si eu la prima sarcina am fost mai linistita,nu prea ma gandeam din timp daca o fi asa...daca pe dincolo...nu am luat nimic dinainte deh...superstitii,parca am fost gravi pe vremea lui ceasca...in schimb acum ...doamne sa fie asa,sa fac aia si parca tot imi este frica...acum ce o vrea Dumnezeu...sa speram ca va fi bine...k si eu ma cam ingrozesc cand vad ca bb-ii ies pe la 34 saptamani

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput