Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
mamidepuiuti spune:
fetelor...nu pricep cum se poate chiar asa!...toate sunteti tinere si foarte frumoase!...credeam ca asa ceva e la tv doar...alexutzzza,va doresc multa fericire si sanatate!de fapt,urarea este pt toate burticile de aici! si toti bb-ii sa fie sanatosi,frumosi si nascuti la termen!
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 25+
cristies spune:
Alexutzzza, superbe pozele dar nu asa ca voi. Felicitari pentru fotograf si pentru petrecere, sa va dea DD intelegere si bucurie in casa si un bebe sanatos si mancacios.
Ati vazut ce a facut ministrul sanatatii? A scos FIV-ul in afara legii. Sunt nebuni!!!!
25+
cristies spune:
Decenuela, ce-ti doresti de la Mos Craciun?
Mie deja mi-e frica sa ma gandesc. Imi doresc nastere normala, dar daca cumva imi face tensiunea vreo festa sau apar alte probleme... cezariana ma paste si chiar atunci la mine e saptamana 38. Sigur ca nici sa nasc natural in acea perioada nu e mai bine. Tot am sperante ca bebe sa fie puturos si sa mai stea la caldurica.
Banuiesc ca voi stiti (mai ales mamicile de bb 2) ca nu ai nici un simptom cu o zi inainte. O prietena mi-a trimis mail cu ce a facut la control (in sapt. 37), ce bine e ea si bebe, ce mai are de cumparat pana se interneaza peste doua saptamani etc si a doua zi primesc sms ca ... a nascut si ca sunt bine sanatosi amandoi. Am avut asa un soc, pentru ca mailul il trimisese seara pe adresa de la serviciu si doar il citisem cand am primit sms-ul.
Nu ma mai gandesc, ca ma apuca spaimele.
25+
danyelana spune:
salutare burtici,
eu azi m-am simtit tare naspa. Am vomi, si cum eram cu ochii pe jumatate inchisi, cand m-am uitat in wc m-am speriat: era plin de sange De fapt imi curgea din nas si nu imi dadeam seama pt ca eram aplecata. Am stat toata ziua in pat, am dormit dupa-masa dar tot sunt cu capul in ceata. of, of
bine ca l-am simtit pe Arthur toata ziua si am putut vorbi cu el ceea ce m-a incurajat.
Pupici la burtici
Acum 23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
cristies asa este nu ai absolut nmk inainte ...eu la Mario am fost la o petrecere si am stat pana la 4 dimi...deh era Sfanta Marie mare si am petrecut...off si a doua zi pe la 12,contractii din ce in ce mai mari si la un interval mai mic de timp.....am ajuns la spital,am sunat medicul ,a ajuns inaintea mea akl..si nu aveam dilatatie,lichid amniotic apr deloc...m-am chinuit,am stat la perfuzii,cu supozitoare k sa am dilatatie si la 22:16 l-am nascut NORMAL,un gras de 3,800 si 53 cm da gras k eu eram atat de mica in bazin si ca si varsta pana la urma(17 ani ),dar a fost bine,acum tot normal nasc
scz n-am vrut sa va plictisesc
Mario Andrei 16.08.2005 20+
cris_mario spune:
danyelana imi pare atat de rau,.....si mie mai imi curge sange din nas,dar fff putin,cauza este ca s-a acumulat ff mult sange in organism sper sa fii ok
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario cristies asa este nu ai absolut nmk inainte ...eu la Mario am fost la o petrecere si am stat pana la 4 dimi...deh era Sfanta Marie mare si am petrecut...off si a doua zi pe la 12,contractii din ce in ce mai mari si la un interval mai mic de timp.....am ajuns la spital,am sunat medicul ,a ajuns inaintea mea akl..si nu aveam dilatatie,lichid amniotic apr deloc...m-am chinuit,am stat la perfuzii,cu supozitoare k sa am dilatatie si la 22:16 l-am nascut NORMAL,un gras de 3,800 si 53 cm da gras k eu eram atat de mica in bazin si ca si varsta pana la urma(17 ani ),dar a fost bine,acum tot normal nasc scz n-am vrut sa va plictisesc Mario Andrei 16.08.2005 20+ |
Bravo mamica eroina! Frumoasa poveste, Mario e probabil foarte petrecaret . In cele 10 ore de travaliu ti-au facut ceva calmante? Cred ca erai asa speriata .
25+
cris_mario spune:
adevarat ca este petrecaret,in cele 10 ore de travaliu cat nu eram la perfuzii ma plimbam pe scari,contractiile inca nu devenisera insuportabile,iar sala de travaliu era la et 2,ai mei am asteptau jos,si ma plimbam la ei si inapoi si tot asa,a zs med k de aia am nascut pana la urma de cat m-am plimbat pe scarile alea(el credea k o sa nasc pe scari),da mi-au facut si calmante cand totul devanise de nesuportat....apoi a trecut knd l-am vazut,iar cand m-am trezit eram intinsa cu o punga imensa de gheata pe burta si cu toti cei dragi mie(pe care initial nu i-am recunoscut)in jurul meu(ma speriasem,ii vedeam medici,credeam ca este ceva in neregula)
am nascut marti si sambata am fost aks,am stat pana sambata,trebuia sa plec de joi,dar am preferat sa faca icter in spital si am stat sa imi scoata singurul fir pe care il aveam ca sa nu mai bat drumul de la Jilava la Filantropia...va imaginati
offff cat m-am intins,
dandanaG spune:
buna seara
am fost la dr de familie si mia dat sorbifer 1/zi
a zis ca tr neaparat toata sarcina si 3 luni dupa
alexutzza eu ma uitam dupa burtica
bine ca ai precizat ca aveai 10 sapt Felicitari
asteptam vesti de la fetele care merg la eco
sa auzim numai de grasuni
23+