Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 6
csana spune:
beatrice, n-am niciun semn deocamdata ca mi-ar veni CM. si sunt in ziua 80.in trec prin minte ganduri groaznice, dc nu-mi mai vine?, dc am intrat deja la menopauza?.am auzit ca ar fi fost fete care au asteptat si o juma de an sa vina CM, sau ca a trebuit sa faca alt tratament ca ovarele sa-si reia functia.am scapat de bufeurile din timpul zilei, dar in timpul noptii mai am parte de ele, desi nu la fel de des.
pe tine si pe toate celelalte fete. mi-e dor sa mai aud de-o sarcina pe-aici pe la noi.....haideti fetele, vreau o veste buna! care se inscrie?
beatrice75 spune:
Da, Cristina, nu ar trebui sa consumam nici macar miere.
Csana, si mie mi-e frica de acelasi lucru ca si tine...Ma uit la Didi cat se chinuie, ma uit la o cunostinta de-a mea care nici cu FIV nu mai poate ramane din cauza insuficientei ovariene. Uneori am durerile premergatoare ciclului, dar nimic. Ai doua luni de la ultima injectie?Eu am o luna jumate. In plus, acum sunt si stresata cu serviciu, cu nunta!
aditzaC spune:
salutare tururor
am o rugaminte la voi ....va zisesem ca am facut analizele hormonale si din ce am reusit eu sa le citesc mi-am dat seama ca prolactina este cam mare si anume : val maxima= 19.5 si eu am 28.3 .
V-as ruga sa imi spuneti daca celelalte analize sunt bune , nu stiu sa le interpretez .Multam !
TSH , Elisa: val obtinuta = 1.86 .............val referinta :0.3-6.2
FT4 - elisa : val obtinuta = 16.7 .............val ref : 10.3-28.3
FSH - elfa , mini vidas - val obtinuta : 15.01 ........val ref : faza ovulatorie : 7.0 -20.0 , faza foliculara (s 1) - 3.9- 12, faza foliculara (s 2): 2.9-9 , menopauza : 20-100
LH ( elisa )- val obtinuta :34.........val ref : faza foliculara :1.5 - 8, faza luteala : 0.2-6.5 , menopauza : 16.0-90.00
Estradiol ( elisa )- val obtinuta : 154 ...val ref : ovulatie foliculara timpurie :30-100 , ovulatie foliculara tarzie :100-400 , faza luteala : 60-154 , menopauza <18
Progesteron elisa : val obtinuta 2.01.......val de referinta : faza foliculara :0.1- 1.4 , faza luteala : 4.-25.00 , ovulatie : 0.25-6.22 , menopauza : 01.-1.4
Prolactina ( elisa) : val obtinuta :28.5........val ref 1.2 -19.5
Mentionez ca am avut trimitere de la med endocrinolog si mi-a spus sa le fac fie in ziua 14 , fie in ziua 21 si le-am facut pe toate in ziua 14 de cm .
Va rog mult sa imi spuneti daca sunt ok sau nu .
Multam fetelor , va pupik pe toate !
xdidi spune:
Da Beatrice z1 cu tot tacamul, mai putin dureri, dupa cum va spuneam dupa operatie eu n-am mai avut dureri deloc....sau insesizabile....poate luna asta se intampla minunea, ca daca nu abia din ianuarie mai incepem....si luna aia va fi foarte stresanta ca in febr la inceput cununam....
va puuup
didi
cristina_84 spune:
dar de ce sari peste urmatoarele 2 luni, didi?
Si eu sunt azi in z1 ...sa ne vedem cu 2 liniute amandoua peste vreo 28 de zile.
Trying for a baby
xdidi spune:
salutare fetelor
Cristina asa sa ne ajute Dumnezeu sa venim cu testul pozitiv,iar in legatura cu pauza ...vine postul vreau sa-l tinem asa cum se cuvine...ca daca n-ai binecuvantare Lui Dumnezeu nimic nu reusesti, cel putin asa cred eu si oricum nu e bien sa concepi in post...
va puup pe ttoate
didi