Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 5
beatrice75 spune:
Cristina, si eu sunt curioasa ce ti se raspunde....dar nu cred sa conteze acel lucru...
Eu de la un timp ma simt umflata, balonata, am momente cand ma dor ovarele, ma doare mijlocul...
ana-alexia spune:
Cristina, stai in pat cel putin 30 min si dupa, NU te speli inauntru (scoti gigeii de acolo!)
Spalaturi vaginale faci eventual inainte (cu tantum rosa sau 1l apa + 1 lingura bicarbonat sau infuzii de plante).
Multi medici nu recomanda efectuarea de spalaturi vaginale prea des, pentru a nu distruge flora locala.
Beatrice ca sa nu mai ai dureri!
pentru toate fetele!
Ioanatugs spune:
Lucialu mii de scuze iubita...vin si eu cu intarziere sa-ti spun un sincer si calduros LA MULTI ANI!
Mada23 multumesc ca ma urmaresti, mii de pupici.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
mada23 spune:
Cristina... asta e si raspunsul meu, cum ti-a spus si Alexutza fara spalaturi inauntru, dupa 30min-1h doar in exterior daca nu suporti, oricum spalaturile in interior nu sunt recomandate distrug flora, eu incerc sa fac "prostioare" seara si stau pana dimineata asa, eventual pui ceva,un servetel, tampon unica folosinta..etc..Sa nu prestati in fiecare seara , lasa o zi distanta, sa se refaca gigeii, oricum ei traisc de la un contact la altul in burtica.Tinem pumnii sa dai veste buna cat mai curand
poop la fete
Boobulina, Ralu.. sunteti bine fetelor, de foarte mult nu ati mai dat niciun semn,imi e dor de voi si de mazdravanii vostri
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
cristina_84 spune:
Multumesc de info! Stiu ca spalaturile moifica flora, dar si sperma poate modifica ph-ul si poate produce dezechilibre...de asta intrebam.
Culmea e ca eu vreau sa incep sa incerc dupa mentruatia asta....care se lasa destul de asteptata. Eu zic ca nu are cum sa fie ce credeti voi, pentru ca stiu ce si cand am "prestat", mi-e teama sa nu fie alta tampenie.
beatrice75 spune:
Am inceput sa am vise urate, ca nasc si ca mai apoi pierd copilul, ca se destrama relatia cu sotul...
Aditza, tu chiar nu mai dai nicun semn de viata?tu, care erai asa de activa....
aditzaC spune:
buna seara fetelor
bea..eu va citesc app zilnic dar din pacate nu sunt activa pe forum , sunt aproape de voi din umbra ca sa zic asa . Cu siguranta trecem fiecare dintre noi printr-o perioada ca asta ...cele care au trecut stiu la ce ma refer , cele care vor trece isi vor da seama despre ce vb.
Eu nu am vesti in ce priveste proiectul bebe .......am facut analizele uzuale de sange , mi-a iesit glicemia mare si ma mira faptul ca eu nu mananc dulce in schimb am avut perioade cand simteam sa mananc zilnic ceva dulce. O sa repet analiza sa vad ce se intampla , am inteles ca poti face diabet pe sistem nervos si cred ca asta mi-ar pune capac .
Am luat rez si de la an hormonale ..eu le-am facut pe toate in ziua 14 ........sunt ok in afara de prolactina care este putin marita , de la ce nu stiu .
In rest miercuri de sf PARASCHEVA s-a nascut finutul meu gabriel .......este dulce rau de tot , imi vine sa il mananc . A avut 3 kg , 50 cm si nota 9 . Este un mancacios si tare cumintel . Mamica lui se simte bine , am stat cu sufletul la gura pt ca a avut f multe complicatii si exista riscul sa o pierdem , dar cu ajutorul lui d-eu si al sfintei parascheva totul s-a term cu bine .Maine merg sa il scot din spital . Am gasit si vaccinul acela de care va ziceam pt rh, il avea dr ei dar ea fusese plecata in strainatate si nu o anuntase ca are vaccinul.
imi cer scuze ca nu va sriu f des .....o sa depasesc eu perioada
asta
va pupik pe toate .........o seara minunata !
beatrice75 spune:
Stiu ca nu ar trebui sa consumam deloc dulce, dar parca nu se poate. eu dimineata nu pot renunta la branzica si ceiutz cu miere....in perioada rece a anului...
Cristy, o alta fetiscana de-a noastra care nu a mai dat demult semne...
Aditza, Ana Alexia, Magditza si Mada
Csana, sa ma anunti macar pe PM cand iti vine CM, tu cred ca esti inaintea mea cu o luna...
Boo, tu nu ne-ai mai spus ce ai facut cu doctorul, te pregateai pt BB2
[font=Comic Sans MS]O toamna frumoasa!Speram plina de bobocei![/font=Comic Sans MS]
xdidi spune:
salutare fetelor,
v-am tot 'citit ,dar nu prea am vesti....luni se fac 2 saptamani de cand am fost la tutu, care mi-a zis ca voi avea ovulatie....azi se fac iarasi doua saptamani de cand am terminat duphastonul....iar cm nu-si face aparitia...am avut cateva pete si rozalii si maronii dar nu sange, nu stiu daca e cm sau altceva, plus ca de 2 zile s-au detensionat si sanii si nu mai dor asa tare.....voi ati patit asa ceva? nici nu stiu ce sa-i zic doctorului test de sarcina am inteles ca nu are rost sa-mi fac , decat la minim 14 zile de la presupusa conceptie....poate fac unul pe marti-miercuri daca tot nu vine....
Beatrice stai linistita, visele astea nu arata decat ca esti foarte stresata si nu te odihnesti cum trebuie, poate si din cauza nunti....calmeaza-te ca sa poti savura momentele importante din viata ta la maxim...
Adita ma bucur ca mai dai cate un semn si esti ok, sti tu luminita moare ultima...
va puuup pe toate si cat mai multe II
didi