Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_84 spune:
didi, ai si tu dreptate...
eu sunt o persoana credincioasa, dar nu tin post. ma rog, multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi se intampla, dar nu pot respecta regulile astea facute de oameni. Eu nu cred ca, avand in vedere probleme noastre, DD ne-ar pedepsi daca am concepe un copil in post. Eu respect decizia ta, dar eu incerc mai departe, daca n-o fi sa fie acum. Am citit undeva ca trebuie sa incerci in primul an dupa operatie, si eu am acum 9 luni. Deci urmatoarele 3 luni sunt cu sansele maxime. Sper sa reusesc.
Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png
goldi spune:
Fetelor, am ramas cu 3 ct de diphereline 3,75 pe care le-am cumparat pt FIV dar pt ca mi s-a schimbat trat, nu le-am folosit.
Sunt sigilate si in termen si pentru ca vreau sa le dau cat mai repede,
le vand cu o reducere de 15 % fata de pretul din farmacie .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
beatrice75 spune:
http://www.tipsforgettingpregnant.net/?gclid=CNexqvjAzZ0CFQYTzAodSmPBdw
a comandat cineva aceasta carte? se merita?
beatrice75 spune:
Astazi, de ex, am niste dureri de zici ca-mi vine CM....sunt asa de stresata cu nunta, mai ales ca inainte cu o saptamana de nunta ns au si nasii nunta! S-ar putea sa o mai raresc cu scrisul pe forum, dar va voi urmari din umbra. Dupa nunta, luna de miere si uite asa....
xdidi spune:
salutare fetelor,
Cristina iti dai seama ca eu sunt si mai stresata ca am un an de la operatie luna asta, si pana acum nici macar n-am reusit sa-mi reglez cm-ul.....bine eu am avut 5 luni de menopauza si apoi n-a mai vrut sa vina....incerc cu tutunaru acum, ca dupa alti doctori as intra la menopauza precoce.....oricum fara duphaston nu-mi vine....dar sa zicem ca sunt optimista , nu vreau s-o omor si pe luminita de la capatul tunelului
Beatrice stai linistita o sa uiti de stres , si sa sti ca merita pana la urma ca doar o data te mariti nu?
Adita ai fost la doc endocrinolog? eu am renuntat la endocrinoloaga...ca nu-mi dadea sanse la bebe si nici alte tratamente a zis ca nu-mi va da decat duphaston....deci....
va puup pe toate
didi
cristina_84 spune:
didi, sa-i mai lasam pe doctori si sa ne mentinem optimiste.
Tu cati ani ai,didi? Scuze daca te-am mai intrebat o data, dar n-am retinut.
Trying for a baby
http://lt1m.lilypie.com/fbzVp3.png
ronna spune:
Buna fetelor sau doamnelor!
Sunt noua pe acest forum.Ronna e nik-ul meu de la catelul pe care-l detin si pe care-l cheama Ronni.
In urma unei operatii laparoscopice(iulie2009) am fost diagnosticata cu endometrioza incipienta.Dr nu mi-a dat nici un tratament.A zis sa incerc 6 luni sa raman insarcinata si daca nu reusesc sa ma intorc la el.Acum intrebare:oare e normal sa nu-mi fi dat niciun tratament?
aditzaC spune:
hello
xdidi eu am fost o singura data la C. Neamtu sa fac eco la sani , dar i-am spus in mare problema mea si mi-a zis doar sa am grija si sa am in vedere un FIV . Am intrebat-o daca ar tb sa imi fac si analizele hormonale tinand cont ca nu le-am facut niciodata si mi-a spus :'' nuu ...nu tb sa le faci , hormonii nu au nici o legatura cu endometrioza !'' , sincer am ramas MUTA cand am auzit-o , eu stiind invers , dar in fine am platit consultatia si am plecat desi am intrebat acelasi lucru de 3 ori .........nu am tras decat o singura concluzie : nu vroia sa se complice cu cazul meu si atunci m-a trimis la plimbare ! Eu stiu f bine ca analizele hormonale tb facute de aceea am fost la alta endocrinoloaga , de cartier ca sa zic asa , si i-am spus despre ce este vb . Mi-a dat trimitere la analize .....DAR cand am intrebat in ce zi le pot face mi-a spus ca in ziua 14 sau 21 ........eu stiind altceva . Am intrebat : sigur nu este nici o problema ? Nu este mi-a ras .......si am facut toate analizele in ziua 14 . Am luat rezultatul , l-am pus pe forum chiar va intrebam daca aveti idee daca sunt bune sau nu . Acum sincer nu stiu ce sa fac , am cateva pareri legate de analize : ele tb facute in ziua 3 , sunt cateva nereguli pe acolo , si acum ma gandesc : laboratorul unde am facut eu este bun ? ( incep sa ma indoiesc ) sau ele au iesit asa din cauza ca ar fi tb sa le fac in ziua 3 si eu am facut in ziua 14
NU stiu ce naiba sa fac ....sa merg la ea cu rezultatul , sa ii cer alte analize sa le fac in ziua 3 ( va zice ca o contrazic ) , sa le fac eu cu bani .......habar nu am , asa m-am saturat de medicii astia de nu va zic. Asa ca draga mea didi sunt intr-o mare dilema .
Pe langa asta am avut o viroza care se pare ca iar imi da tarcoale ...si am ramas si cu o tuse seaca si am mom cand simt ca ma sufoc / ma inec de cat pot tusii .
Am sa incer cu ridiche neagra poate imi trece .Am citit pe net despre ea si eu am mai facut un tratament acum cativa ani si mi-a prins bine.
Tu cum mai esti ?
Alexia28 cum te simti ? ce fac bebelusi ?
Ana Alexia , Lucia , Magdi , MAda , Boo , RAlu , Fire , Ioana , Criss, Alina ..ce faceti fetelor ne-ati parasit ?
Bea ...Cristina
Nu mai stiu daca v-am zis sa nu , am un finut frumos foc , s-a nascut de SF PARASCHEVA , a avut 3 kg , 50 cm si nota 9. Este cumintel si mancacios. Fina a trecut cu bine peste nastere a facut cezariana si norocul ei a fost ca au avut in spital si vaccinul pt RH negativ . Totul s-a terminat cum nu se putea mai bine! Imi este asa drag ...imi vine sa il mananc . Totodata am un sentiment de tristete in suflet si ma uit la ea la ei cat sunt de fericiti cu asemenea minune ....si ma uit la mine .......cat lupt si sufar din cauza asta .
Dupa ce l-am vazut in ziua nasterii , l-am visat in continuu ...nu puteam sa dorm noaptea, aveam in minte numai chipul lui . De doua zile am reusit sa ma linisesc putin , insa gandul imi este non stop la el .
Cu siguranta va venii si timpul nostru .
Va pupik pe toate .......si pe cele nementionate mai sus
beatrice75 spune:
Aditza eu oricum nu intentionam sa merg la dr. Neamtu, am mai auzit o plangere referitor la ea, nsh ce sa zic!
xdidi spune:
salutare fetelor,
Cristina si eu sunt de parere ca nu poate fi adevarat tot ce zic doctorii si ca sunt si ei oameni si nu au habar de toate si incerc sa ma pastrez optimista si cu picoarele pe Terra.....eu am 24 ani si totusi varsta in cazul meu reprezinta un avantaj si chiar nu pot fi de acord ca voi intra la menopauza de la varsta asta si mai ales ca eu cu ditamai tumorile avem ovulatie asta inainte de operatie....si am si acum fara cm.....deci....no comment
Adita C. Neamtu pe mine m-a acceptat ca si pacienta si era interesata de cazul meu, dar ce sa zic n-a fost sa fie acum sunt destul de multumita de tutu sa vedem cum vor evolua lucrurile, dupa cum am spus 2 luni vreau sa iau pauza si sa vad cum evolueaza lucrurile....in rest de doctori nu stiu ce sa mai zic.....rabdare si optimism asta am eu...
va puup pe toate
didi