Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Ce mai faceti? Eu astept sa vina menstruatia ca sa ma apuc apoi de treaba. Ma deranjeaza un soi de micoza, am facut eu tratament cu vreo 2 creme (una recomandata de doctor, cealalta recomandata de internet) si simptomul care ma deranjeaza a ramas: ma doare in timpul actului sexual. Ca sa diminuez, folosesc lubrifiant, dar am auzit ca nu e bine daca vrei sa concepi...vreun sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Salut!
Pentru orice disconfort vaginal, inclusiv uscaciunea vaginului, candida etc iti recomand cu caldura multigyn-gel de la bioclin; costa cca 35 ron, este 100% pe baza de aloe; mie mi-a fost de mare ajutor, pe prospect scrie ca nu interfereaza cu conceptia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor am nevoie de voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143603

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anca.. din pacate nu am cum sa te ajut, nu stiu nimic despre dr respectiv. Sanatate multa surioarei

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anca, nici eu nu am auzit de dr.Ulmeanu, insa daca e recomandat de dr.T, mergi pe mana lui. Din cate stiu, aceasta investigatie e facuta de un dr. de interne, deci nu de ginecolog. Sanatate maxima sorei .

Pup toate fetele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va multumesc fetelor,sora mea este deja acolo si acum astept sa iasa sa vedem ce spune.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anca..ne pentru ea sa vina cu vesti bune

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Pupici pentru toate endomumoasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Am si eu o intrebare, cred ca destul de naiva, dar n-am mai incercat niciodata sa fac copii asa ca se justifica: stiu ca dupa sex e bine sa stai vreo jumate de ora la orizontala ca sa isi gaseasca gigeii calea mai usor...dar dupa aia? ma spal inauntru? putin? deloc?

Mergi la inceput