Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Ati avut chef de scris,v-am citit printre picaturi in cursul zilei,asa ca acum trec si raspund!
Darius doarme,dupa ce s-a trezit din ultimul somn pe la 20.25,i-am facut baita,a papat,ne-am mai jucat putin si la 21.15 s-a cerut singur la nani,chiar daca avea putin timp treaz,dar se pare ca s-a obsinuit asa si dupa ritualul de seara,automat stie ca urmeaza nani!

Mada..multumim pt dedicatie,eu ii cant mereu refrenul lui Darius,nu stiu tot cantecelul,iar lui ii place si zambeste!Dar preferatele lui sunt si "In padurea cu alune" si "Daca vesel se traieste"(cantate de mami si tati,bineinteles,ca suntem mai haiosi)
Clodyac..multumim!Tin si eu pumnii sa fie ok la noul job al sotului tau!
Luckyblue..dragalasa foc micuta Sara!Succes cu papa Sarei la cresa si sa se acomodeze cat de repede sa fii si tu mai linistita!
Ela..multa sanatate lui Vlad!
Picky..nu stiu inca cat vom mai sta pe aici,inca nu suntem hotarati!
Ioana..super ca a facut Sara kk,poate functioneaza remediul asta mereu!
Deea..adorabil Darian,are mult par(zici ca e fetita).Iar ultima poza e super tare,se uita asa atent de zici ca acum sare din carut.
Alic..se vede clar ca ii place Nataliei in caruciorul sport,ce zambet dragut are!
Ramonaiani..multumim pt sfaturi!
Andreea..si Darius a mai facut asa(mai demult),dar erau seri punctuale nu a devenit un obicei.Asa ca fii optimista si poate e si la voi la fel.
Clodyac..de acord cu Coraly,si mie mi se pare ca il culci prea tarziu!Daca e fresh dupa baita,o poti face mai devreme si asa se intuneca mai repede acum si nu cred ca mai stati afara pana tarziu!
Philip..of,fii tare si nu te lasa prada depresiei.Accepta ajutorul amicei tale si poate vei vedea altfel lucrurile!si intra sa vb cu noi,iti va fi mai bine!Vazut pozicile,Nicholas un scump,Philip un poznas si mami o frumoasa si fericita cu comorile ei!
Oana_mvt..nasol la tine cu atatea treziri,ca mai si mergi la serviciu

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Seara buna stup!

Inainte de nani am zis sa va scriu si eu doua -trei randuri ca parca nu ma simt bine sa dorm fara sa "zic" ceva.

Despre somn;

-ne trezim la 7-8 dimineata...papam , ne schimbam, ne jucam etc si pe la 11 facem nani pana pe la 2-3...(somnul asta il facem de cele mai multe ori pe afara)la trezire papam...apoi in jur de 18 adormim( poate mai mancam putin iar) pana pe la 21... ne trezim...ne jucam, papam ...pana pe la 22 cand facem baita.Dupa baita masaj , papam ultima masa si somnic pana pe la 04,30-5 cand ne trezim si mancam ! uneori avem chef de joaca si de "povesti", alteori mancam cu ochii aproape inchisi. Eu sunt multumita de programul lui...are si zile cand este mai marait si nu mai respecta mimic, dar astea sunt fff rare.

-la fundicel si noi am incercat mai tot ce ofera piata, dar nu ne-a ajutat nimic mai bine decat -crema de galbenele cu propolis-(Tis farmaceutic sau fares)...cea din urma se intinde mult mai bine si se curata f usor la spalat.Sunt si foarte ieftine 4 ron , respectiv 3 ron...imi era ciuda cand dadeam pe 4 tuburi de bepanthene 100ron/luna si tot nu se vedeau rez marete. Adevarul este ca nu s-a iritat urat niciodara, dar o usoara roseala a zonei ...dar si aia o consider eu neplacuta!

In rest, uram toate cele bune intregului stup si va uram o noapte cu vise placute !

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Hai sa va mai zic niste perlute de Matei.

Am fost la fizioterapie ptr spate; imi lasa tanti pantalonul mai jos, sa aiba spatiu de manevra cu electrozii, iar Matei, intr-o camera cu 4 paturi, toate pline,imi trage rusine asa...in gura mare:
" E mama in cucurica goala"
apoi ne-a luat la rand pe toti ca ne-am urcat incaltati pe paturile acelea de tratament, numai ca la mine vine si imi da papucii jos (ca doar nu ne urcam incaltati in pat) si iar in gura mare:
"E mama mundara pe picioare"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ACESTOR ZILE!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Dici ce am mai ras de perle lui Matei. E super simpatic :))

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Imi vine sa il mananc cateodata, e dulce rau. Mai ales atunci cand nu e razvratit si incapatanat si rautacios.
Am mai citit ca varsta asta e cea mai periculoasa (2 ani) in mod normal, dar la noi e agravata si de gelozia nascuta dupa aparitia lui Theo.
Theo e un cumintel dolofan, suntem in clubul liliecilor, cu somn haotic. Dar nu pot sa comentez nimic, penntru ca e mai mult vina mea. atata timp cat nu am eu o rutina, un program de viata si liniste sufleteasca, nu-i pot cere lui bb, care e o sugativa emotionala, sa-si faca un program de somn.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Athina-Eugenia..bebe de Ertina

Stefania-Maya..bebe de Ginette

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Kiralina, Eduard doarme in pat cu mine si cu tzatza la nasul lui. dat tot se trezeste si se foieste si maraie pana ia tzatza.

Maria, as fi ok daca as sta acasa dar ma trezesc la 5:45 in fiecare dimineata sa plec la servici

Dici, Matei e un scump

Mi-am adus aminte ce perle a scos Tudor (el vorbeste stricat romaneste) zilele trecute:

" A terminat de sugit Eduard?" (vroia sa iesim afara)
"Mami imi trebuie un at (=ata, sfoara) sa ma fac pescuitor (vroia sa isi lege o ata de un bat sa isi faca undita)."

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele...o ?

Vad ca vorbiti de programul de somnic la puiuti...pai sa va spunem si noi.La 7-7:30 trezirea si stam si ne jucam cu mami si tati pana pe la 10-10:30 cand bagam o juma de ora(pe ceas elvetian ) de ,apoi stam treze pana la 13:30-14:00 cand facem nani din nou pana dupa miaza la 17:00 si apoi plecam la plimbareala si ne mai intoarcem acasa la 20:00cand in cel mult 40 minute e imbaiata,papata si culcata.Si uite asa dormim pana pe la 1:00 si uneori ne mai trezim si la 5:00(ca ne e fomita) si la 7:00 fresh.Inainte de fiecare nani mancam.

La multi ani sarbatoritilor de azi

dici.................ce scump este

oana..........ce haios e Tudor

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Buna dimineatza albinutze !

bebe stefi de ginette La multi ani !

Azi dam noi cafeaua fara cofeina, cu zahar brun si lapte,iar pentru cine pofteste o tzigara langa... o felie maaare de si o bere fara alcool sau o drojdie , depinde de gusturi.

Noi inca profitam de zilele frumoase si calduroase si stam mai mult pe afara...am fost si la mare si-am facut baitza ( mami si tati )...apa a fost super..nici calda, dar nici rece. Niciodata nu ma gandeam eu k voi face baie in mare in luna octombrie.

mada, cosminica, ramonap, nicuretze, carla,coraly ( pesti ),

maria bunica , pai daca e sa nu mai postezi tu pai mai bine nu mai intru eu niciodata pe forumul asta. Tu esti scumpa, dulce si ai pt fiecare o vorba buna. Multumim frumos pt urari.

Am vazut minunatii de copii si am citit perlutze minunate.

Ieri am avut controlul de 4 luni..avem 6,900 si 65 cm...Deci am crescut 3 cm si-am pus iar 1 kg. Pai daca s-a nascut mititika, cu 2,650 si 48 cm !..dar a recuperat f bine si pediatra e foarte multumita de cum se dezvolta. Thx God !

M-a trezit dimineatza in niste chiote si tzipete, nu-i mai tace gura.Adevarul e k gemenii sunt cam vorbareti.

Uram o zi minunata tuturor albinutzelor si mamicutzelor lor. Noi mergem in Jumbo ( un hipermarket numai pt copii ) k sa-i luam baby gym ( sper k nu e prea tz pt el)

O zi superba va uram !

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput