Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

programul nostru de cand ne-am nascut este urmatorul :

trezire : 6-7 dimineata (cazuri fericite)
papa - doua ore treaz - somn jumatate de ora (parca are cronometru) dar numai cu cineva langa altfel se trezeste
papa iar si tot asa pana seara
seara ; baita pe la 8-9 suntem fresh dupa baita si masaj inca doua ore adormim intre 22.30-23.30
treziri noaptea : 01.00-03.00-05.00 si trezirea de dimineata la 6 sau 7 si iar o luam de la capat

cand ii era rau va dati seama ca era de un milion de ori mai greu

uneori vrea sa discutam si sa ne jucam la 3 sau 4 dimineata

cam asta e

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cica sa dorm...m-a supt de parca nu se satura...iar cand am atipit si eu 2 min suna sotul...deci s-a dus somnul..asa ca m-am apucat de calcat...
Iar acum sotul face papica iar eu stau cu bebe la pc ca doar ce s- trezit..si afara toarna cu galeata...

Cris nasol ca ti s-a stricat comp...daca vrei iti pot trimite din nou pozele pe care le-am facut atunci

Deea ce curios se uita bebelul la pasari...si are si un mot blondin in cap...apropo are niste buze

Ramonaiani multumim ca ne-ai spus chiar nu stiam...

Alic e tare scumpa buburuza ta......Cu sacul e ok ca intr-adevar nu se poate dezveli...cand era mica dormea ff bine in el..era cald si se simtea protejata ca era intr-un loc strmt...ca la mami in burtica

Lucky ...usor, usor se v-a obisnui

Clody, noaptea cand se trezeste vb cu el? e intuneric in camera?

Fetelor azi a reusit si buburuza mea sa faca intoarcerea de pe burta pe spate, singurica ...deci avansam...

Fug la masa, cu tot cu bebe ca vad ca nu vrea sa stea nicicum ..

Va pupic pe toate!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

picky nu vb cu el in speranta ca va adormi dar uneori doar cu speranta raman este intuneric dar daca nu mai vrea sa adoarma sa fii sigura ca aud toti vecinii

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

deea, ce dragalas si pasionat e!!!!

fericita de ELIZA (04.05.09)

http://lb1f.lilypie.com/f6Bzp1.png
http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare
eu n-am mai intrat c-am zis ca dau in depresie, am rezistat pana acum si sa mi se intample taman acu la 4 luni jumate. evident, N nu e mai bine cu somnul, ba in unele nopti as spune chiar mai rau. e clar ca s-a obisnuit cu tata lui mami si se trezeste dupa ea. deci pt confort. azi noapte a dormit 8-12.30, 3, 5, 6 si gata la 7.20. uneori ar adormi si numai legant, de multe ori insa mi-e mai usor sa-i dau sanul decat sa ma plimb cu el prin casa (vrea leganat numai la verticala). e un scumo, am mai pus si eu poze noi, insa noaptea ma termina, si nu cred ca se va imbunatati situatia pana la intarcare. planuiesc sa o fac pe la 9 luni daca voi rezista pana atunci. am o amica draguta care s-a oferit sa mai stea ea ziua cateva ore cu el ca sa pot si eu dormi si cred ca o voi apela.

am vazut poze tare frumoase: oana, lucky, deea, alic si parca atat, scuze daca am ratat pe cineva.
deea, D pare asa marisor, nici nu-mi vine sa cred ce repede cresc copilasii nostri.
va pup pe toate cu mult drag

ps N se trezeste dupa tata chiar si cand adoarme singur. acum a inceput sa mai adoarma si ziua singurel, nu trebuie sa-l legan mereu.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Vad ca nu sunt singura chiauna de nesomn.
Eduard iar s-a trezit din ora in ora azinoape. Sugea 2 minute si adormea la loc. I-am dat si o sticla plina inainte de culcare si tot asa s-a trezit. Daca incercam sa ii dam suzeta se enerveaza si tipa.
Cred ca adorm la birou azi ca nu mai pot.

Nu vreau sa ii mai dau tzatza decat la 3 ore, dar ce sa ii dau in schimb?? Ceai? Apa? Lui Tudor ii dadeam ceai BabyCalm de cateva ori pe noapte cand era de varsta lui Eduard. Ce ma fac ca asa nu mai rezit?

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

deea..............stiu,acum suflu si-n iaurt.iti vine sa-l mananciasa de frumos este Darian

alic.................ba cum sa nu?sunt salvate in telefon,asa ca am cu ce sa ma laudce domnisorica mare si frumoasa ai

andreea...........cu siguranta e doar ceva trecator

picky...............super!!!

philip................of of...ce program aveti si voi

oana......................ceva asemanator am patit si eu acum doua nopti.Sa stii ca dureaza pana o sa se obisnuiasca cu un program

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Clody, il culci rea tarziu. Al meu seara chiar daca mai face un nap de 30 min pana la 19, la 20,30 adoarme dus detot, adica somn de noapte. Cate ore il tii treaz de la ultimul nap/? Oricum ora de culcare e mult prea tarzie.
Al meu are asa programul:
trezire 7-7,30 apoi la 2 ore urmatorul somn - 1-2 ore, apoi la 2 ore de la trezire urmatorul(daca cumva nu doarme suficient, de ex 30 min la un nap si vad ca e obosit, il culc si mai repede de 2 ore), si o tin asa pana seara, cand ti-am zis, adoarme si la 1,5 ore, dar rezista si 2,5 linistit. Noaptea se trezeste pe la 23, si apoi negura totala,,, is prea obosita sa tin minte - da azi noapte numai pe la 4 tin minte ca s-a trezit, adica a facut cel mare zgomot si eu mi-am dat seama ca stau su sanul in gura la bb:))
Te sfatuiesc de maine sa faci baita devreme si sa-l pui la somnul de noapte la 1,5-2 ore de la ultimul nap. Fa cum iti spun eu si vei reusi sa te odihnesti.

Merci fetelor de raspunsuri! Dici, pai setul ala ieftin de 2 de la quelle il am si eu, si cred ca-l donez - pt ca au dublat cusaturile interioare cu ceva matrerial sintetic ca o plasa fina si zgarie de nu-l suport pe mine! Nu te deranjeaza?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

oana, philip voi dormiti cu bebelusii in pat?
Si Ada are nopti in care se trezeste f des. De cand am decis sa dorm cu ea in pat nu mai resimt asa grav problema. Ea nu mai apuca sa se trezeasca de tot, nici eu nu ma trezesc complet, nu trebuie sa ma ridic din pat, ea adoarme rapid, eu si mai rapid.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly
Dici, pai setul ala ieftin de 2 de la quelle il am si eu, si cred ca-l donez - pt ca au dublat cusaturile interioare cu ceva matrerial sintetic ca o plasa fina si zgarie de nu-l suport pe mine! Nu te deranjeaza?

Or fi mai multe? Al meu n-are nicio plasa si crede-ma, sunt superalergica: eu nu am etichete la haine, iar in zonele astea sensibile sigur ma iritam.

Hai sa va mai zic niste perlute de Matei.

Am fost la fizioterapie ptr spate; imi lasa tanti pantalonul mai jos, sa aiba spatiu de manevra cu electrozii, iar Matei, intr-o camera cu 4 paturi, toate pline,imi trage rusine asa...in gura mare:
" E mama in cucurica goala"
apoi ne-a luat la rand pe toti ca ne-am urcat incaltati pe paturile acelea de tratament, numai ca la mine vine si imi da papucii jos (ca doar nu ne urcam incaltati in pat) si iar in gura mare:
"E mama mundara pe picioare"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput