Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

cris, mi-ai luat-o inainte pana am scris eu mesajul :P

In legatura cu somnul : ne trezim la 7-7.30, mancam, stam in balansoar sa ne facem digestia si kk, apoi la somnic 9.30-11. Ne trezim, papam, digestia in balansoar, putin carusel, somnic 13-15 si apoi afara pana la 19.30 cand facem baitza, toaleta si masaj, papam si la 20 la pat, iar la 20.15 adormite deja. Ne mai trezim intre intervalul 2-4 pt o masa si iar la 7.

ma duc s-o culc

mamica fericita de fetitza cuminte www.flickr.com/photos/42333902@N04/page1/" target="_blank">Athina - Eugenia din 08/june/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata dragutele

maria si coraly ms pt sfat uite am sa incerc sa fac asa sa vedem ce si cum poate poate facem si noi nani mai mult

dici foarte haios puiutul

sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

Off topic! m-am uitat la clasamentul de la concursul Klorane...albinuta noastra Natalia (bebe de alic) este pe locul 14 la numai 30 de voturi de prima pozitie. Prin urmare, cele care nu ati votat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">Votati alc1!

Ps, sper sa nu te superi pe mine Alice, da am zis sa facem front comun si sa facem o albinuta castigatoare!

Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!

Ana, saru-mana , esti tare draguta! nici vorba sa ma supar, dar nici nu vreau sa fac abuz!

fetelor, vad ca aveti copii cuminti, fac nanita ca la carte!
sa va spunem si noi:
dimineata ne trezim pe la 8 ca ne e foame, dar mai adormim pana la 10 (acum face nanita inca )...papam, ne jucam, iar pe la 12 tragem o mica portie de somn; apoi iesim la plimbareala si inapoi in casa pe la 15, papa si somn pana pe la 18; la 19-19.30 din nou iesim la aer...ne intoarcem pe la 21.30...si la 22.30 nanita pana dimineata!
cand ii facem baita, ne intorcem mai devreme, ca sa ne incadram cu toate pana la 22.30!

apropo...voi ii baiti in fiecare seara?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

ertina ce program super si ai o mumusete de tititza

alic idem si la tine ce program

Mergi la inceput

alic in legatura cu baita eu ii fac pe corp in fiecare seara dar la cap doar de doua ori pe saptamana ;ii faceam si la cap in fiecare seara cand era cald tare afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Cosminica.....nici sa nu ai nevoie sa stii ce trebuie pt diaree!
Ioana........ma bucur ca ai reusit!
Strunfita......si eu gandesc la fel in privinta ajutorului de la sot!
Deea......de multe ori gandesti ca mine! Imi place ca spui lucrurilor pe nume!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ma fetelor intru si eu in clubul mamicilor cu 3 treziri noaptea: 2-4-6 cam asa! Uneori pic franta...
Deci.....e asa istet Matei! Ai dreptate cand zici de 2 ani... Si la noi sunt scene de gelozie/ alintatura/ incapatanare etc! Uneori nu putem comunica cu el! Sotul se enerveaza tare pe el! E si "imposibil" uneori! Daca nu-i faci cum vrea se da cu capul tare de pereti, gresie-ce gaseste! E vanat pe frunte! Taicasau incepe sa tremure de nervi, intru si eu in peisaj si-l cert si cedeaza intr-un final....La noi e greu ca are multa multa energie; afara iese doar seara cand vine sotul ca singura nu pot sa-i scot... Intr-o zi alerga prin casa in cerc ca sa-si consume energia!
Ioana...si eu zic ca digestia se regleaza cand va manca mai bine diversificat!
Pediatra copiilor imi spunea ca banana se recomanda dupa 7 luni ca ar da alergii! Eu i-am dat lui David devreme si nu a avut nimic! dar depinde de copil! Nu mi-a facut alergie nici de la capsuni, kiwi...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Neatza.

Deea ce par mult are baietelul tau. E un scump.

La noi programul lui bebe in general arata asa: 8-9 trezire, stat treaz cam 2 ore, apoi somn 2 ore, mincat pe la 13-14 si iar somn pina pe la 4-5, alta masa, apoi somn pina pe la 18-19, dupa care sta treaza pina la baita. Seara se culca pe la 21-21.30. Se trezeste pe la 2-3-4 in functie de cat maninca seara si apoi se mai trezeste pe la 5-6.
Noaptea n-a stat niciodata treaz. Eu sunt multumita de programul lui. Fata de cum dormea fata cand era de varsta lui, e f bine.

Maria_bunica

Pupici, ma duc sa vad daca mai papa bebe (dimineata cam face figuri) ca trebuie sa iesim afara.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multu' de aprecieri!

MI-am adus aminte ce nu se digera la banane si poate da alergii. Firele de-a lungul bananei, dupa ce se cojeste si miezul cu seminte. Eu taiam banana pe lungime si scobeam un sant. Daca apar niste firisoare fine-fine negre-maronii in kk, mici ca niste viermusi, sa stiti ca e de la banana.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

La multi ani sarbatoritilor de azi

Ertina nu e tarziu ptr gym

Sa va spunem si noi programul nostru:
-ne trezim pe la 7-8 sau 9 daca doarme langa mami, o schimb, ii dau picaturile, ii dau papica si o las sa se maraie prin patut sau mai ma joc cu ea..
-pe la 11-12 o ia somnul...doarme 30 min-1 ora depinde de locul in care doarme; ca daca o adorm la tatzi pe pat si o las acolo doarme 1 ora, daca o pun in patut, dupa 10 min e treaza toata..
-ne jucam, papam, iar pe la 3(dar nu zi de zi, ne ia somnul) tot ptr 30 min-1 ora depinde de loc...apoi ne trezim, maraim, vrem numai cu mami..
-daca e placut afara si nu ploua o scot la plimbare ptr juma de ora sau o ora..
-pe la 6 ne ia somnul(si ma chinui sa ii scot somnul de la ora asta)si dormim pana la 7 si ceva..
-pe la 8:30-9 ii fac baita(o data la 2 zile)apoi masaj, papica si somn la tati la mami...iar de 2 zile dupa ce doarme juma de ora se trezeste si pana la 10:30-11 noaptea are chef de intors pe burta, cantat, jucat cu tati..
-intr-un final adormim la tatzi..o pun in patut..la 1 ne trezim, ne e fomita, sau vrem langa mami...ii dau sa pape, o pun la loc in patut cand e adormita bine..pe la 2 vrea din nou tatzi..o iau langa mine in pat, o adorm la loc...o pun in patut pe la 3 ca intre timp am atipit si eu langa ea..la juma de ora vrea din nou la tatzi..iar o pun..adoarme...iar eu ma trezesc din 10 in 10 min mirata ca fata nu mai vrea tatzi..pana la 4:30-5 fara cand o iau in pat langa mine, pana la 6 cand ma trezesc sa ii pregatesc pachetul sotului, apoi o pun in patut la ea....iar la 6:30 dupa ce pleaca sotul...fiica mea ori e treaza si isi suge de zor degetul, ori da semne de trezire...se face 7 o schimb, ii dau sa pape si ma rog ca poate adoarme la loc sa mai dorm si eu putin..

Dar nu tot timpul avem programul asta....se intampla sa doarma de la 3 cu mine in pat..ca aseara ...de imi amorteste corpul, ca trebuie multa atentie cand e bebe langa mine....
Inainte avea un program asa bun, de cand cu vacanta ..adio somn mami...

Iar acum se bataie la mine in pat...e treaza de la 8 si vad ca ii e somn...Cum v-am spus nu are un program fix...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput