Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 5
laurairina13 spune:
mda..m-a luat morcovu asa tare, ca am pus repede la spalat lucrusoarele Marei, sa stiu ca am apucat sa le spal si sa le calc, acus dupa ce halesc ceva bag bagajul pt spital la inaintare
RamonaC, pe unde umbli, ca ieri parca nu prea te-am vazut prin zona...da un semn..ca la cum se precipita treburile pe aici, stam cu morcovelu pt fiecare absenta de pe forum! La fel si Monis, Krelia..where are you girls??????
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
mihamora spune:
Neata!
Lumi e la spital, acum s-a internat. A zis ca i-a curs foarte multa apa, era ok. Mai mult nu a putut sa vorbeasca, o duceau in salon.
Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
laviniablaga spune:
ANDRE, CAM ASA E...SARACUL DE EL!SA STII CA TATICII SUNT MULT MAI EMOTIONATI DECAT MAMICILE IN CAZURI DE ASTEA...CINE STIE CE E IN SUFLETELUL LUI! SAU DACA A APUCAT LUMI SA IL ANUNTE!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Va dati seama cum gugaleste Richard dupa bilete de avion? Mai ales ca il implicase si ii tot povestea despre nasteri. 31+ Chiara Ada |
abia ce isi trasese si el sufletul , ajunsese de curand acasa si acu' tre sa faca drumul inapoi... cred ca e destul de obositor , sunt mii de km... probabil ca nu se mai gandeste el la asta, vine sa-si tina comoara in brate
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga ANDRE, CAM ASA E...SARACUL DE EL!SA STII CA TATICII SUNT MULT MAI EMOTIONATI DECAT MAMICILE IN CAZURI DE ASTEA...CINE STIE CE E IN SUFLETELUL LUI! SAU DACA A APUCAT LUMI SA IL ANUNTE! |
laurairina13 spune:
uite inca un mesager!
Miha, multam' de stiri, eu am zis ca o sa o sun mai tarziu!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA
Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
dienutze spune:
Multumim mesageritelor!
Hai LUMI! Nastere usoara!
32+ cu Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani sa fim sanatosi!
ionelamaria spune:
Buana dimineata
Camy, ma bucur ca ai dormit bine, spor la calcat hainite
Lavi, merci mult de cafea
Manyo fi emotionat catelul si o fi preluat de la tine partea cu insomnia in sarcina
Ancutza, mai zaboveste si tu in pat daca nu ai dormit bine
Ramonika, buna dimineata... ma bucur ca nu esti cucuvea...asta inseamna ca norica mea e cuminte si doarme bine
Lumi, eu stateam relaxata... si ma intrebam al cui e numarul de telefon.... UUUU....Sa auzim muuuulte vesti bune
pt Lumi
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Miha, Laura multumim frumos de vesti. Oare nu ar fi bine sa luati numarul verisoarei ei? Ma gandesc doar sa avem vesti rapide, fara sa o stresam pe Lumi prea mult. Speram sa apuce sa ii faca inhectiile pentru plamanii micutzei. 31+ Chiara Ada