Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

mda..m-a luat morcovu asa tare, ca am pus repede la spalat lucrusoarele Marei, sa stiu ca am apucat sa le spal si sa le calc, acus dupa ce halesc ceva bag bagajul pt spital la inaintare

RamonaC, pe unde umbli, ca ieri parca nu prea te-am vazut prin zona...da un semn..ca la cum se precipita treburile pe aici, stam cu morcovelu pt fiecare absenta de pe forum! La fel si Monis, Krelia..where are you girls??????

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Neata!

Lumi e la spital, acum s-a internat. A zis ca i-a curs foarte multa apa, era ok. Mai mult nu a putut sa vorbeasca, o duceau in salon.

Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

ANDRE, CAM ASA E...SARACUL DE EL!SA STII CA TATICII SUNT MULT MAI EMOTIONATI DECAT MAMICILE IN CAZURI DE ASTEA...CINE STIE CE E IN SUFLETELUL LUI! SAU DACA A APUCAT LUMI SA IL ANUNTE!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Va dati seama cum gugaleste Richard dupa bilete de avion? Mai ales ca il implicase si ii tot povestea despre nasteri.

31+ Chiara Ada

abia ce isi trasese si el sufletul , ajunsese de curand acasa si acu' tre sa faca drumul inapoi... cred ca e destul de obositor , sunt mii de km... probabil ca nu se mai gandeste el la asta, vine sa-si tina comoara in brate

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
ANDRE, CAM ASA E...SARACUL DE EL!SA STII CA TATICII SUNT MULT MAI EMOTIONATI DECAT MAMICILE IN CAZURI DE ASTEA...CINE STIE CE E IN SUFLETELUL LUI! SAU DACA A APUCAT LUMI SA IL ANUNTE!
Cu siguranta a apucat sa il anunte. Habar nu am care e fusul orar cu Japonia, dar parca il si vad cum cauta bilet de avion. Sincer, nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui, ma gandesc la al meu cum va reusi sa isi cumpere bilet cand voi naste eu, cred ca nu o sa isi aminteasca nici macar compania cu care zburam sau orasul in care stau. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

uite inca un mesager!
Miha, multam' de stiri, eu am zis ca o sa o sun mai tarziu!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

miha - inseamna ca naste azi nu?

hai LUMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Multumim mesageritelor!

Hai LUMI! Nastere usoara!

32+ cu Ingrid Alexandra AMR 5 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buana dimineata

Camy, ma bucur ca ai dormit bine, spor la calcat hainite

Lavi, merci mult de cafea

Manyo fi emotionat catelul si o fi preluat de la tine partea cu insomnia in sarcina

Ancutza, mai zaboveste si tu in pat daca nu ai dormit bine

Ramonika, buna dimineata... ma bucur ca nu esti cucuvea...asta inseamna ca norica mea e cuminte si doarme bine

Lumi, eu stateam relaxata... si ma intrebam al cui e numarul de telefon.... UUUU....Sa auzim muuuulte vesti bune

pt Lumi

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miha, Laura multumim frumos de vesti. Oare nu ar fi bine sa luati numarul verisoarei ei? Ma gandesc doar sa avem vesti rapide, fara sa o stresam pe Lumi prea mult. Speram sa apuce sa ii faca inhectiile pentru plamanii micutzei. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput