Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 4
dymomo77 spune:
Neata
Vad ca avem parte de o saptamana f agitata. Curaj Lumisi o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios.
35+
Dan Mihail
smaranditza spune:
Am intrat pe fuga sa citesc ceva detalii fresh despre Simina si Maya, si ce-mi vad ochii 

LUMI e aproape de ziua cea mare!!! Wow, sunt asa emotionata, ca nu stiu ce sa mai zic. Intr-adevar, avem fulgusori tare grabiti sa ne cunoasca. Si la 24 de grade cate sunt afara...vorba lui raluci
, ar trebui sa mai adaugam inca ceva la titlu: frunzulite, fluturasi, pasarele...![]()
Laurairina, te rog sa-i transmiti la Lumi ca suntem alaturi de ea, ii tinem pumnii si ne rugam sa fie totul ok. 
34+
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 toata lumea zice cu cat te ridici mai repede iti revii mai repede ![]() |
din pacate (daca a avut anestezie generala), pana nu-i trece efectul nu se poate ridica. si dureaza macar 12 ore, daca nu mai mult.
daca se ridica in picioare mai repede, ameteste si e pericol sa cada. asa am patit eu la operatia de apendicita cu anestezie generala. seara m-am ambitionat sa merg la baie si era sa raman acolo, noroc ca era barbatu-meu cu mine si m-a luat, ca nu ma mai puteam ridica de pe WC...
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga de acord Ancutza...uite niste agitate special pentru Lumi a noastra si pentru Anabelle! |
stam in stand-by, dar capitolul ii este dedicat lui Lumi, asa ca [,] kiar cu riscul de a fi prea devreme (cu toate ca nu prea cred):

HAI LUMI !!

HAI ANNABELLE !!

Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laviniablaga spune:
MULTUMIM LAURAIRINA...PUPAM NOUL MESAGER

CU PRIVIRE LA CEEA CE ZICEAI DESPRE SIMINA, CU SIGURANTA CA AZI II VA FI MAI GREU SA SE RIDICE DIN PAT...DAR LA CUM O CUNOASTEM TOATE, SIGUR SE VA INARMA CU RABDARE SI MULT CURAJ SI LA CAT E DE AMBITIOASA SE VA RECUPERA MAI REPEDE DECAT SPERAM NOI! EU ASA ZIC! SIMINA E O LUPTATOARE...SI MI SE PARE EXTRAORDINARA SI LUMI, CARE IN STAREA IN CARE SE AFLA, S-A GANDIT LA SIMINA...E CLAR FETELE...LA NOI LA ODISEE SUNT NISTE PERSOANE FENOMENALE!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lidia74 spune:
SIMINA sa va traiasca MAYA ANDREEA, sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci repede.
Cum? Si LUMI??? 

HAIDE LUMI!!!!

Iti dorim nastere usoara.

floricik spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga NEATA FLORICIK! Lavi, 35+ mami de Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani! |
Neata
dar ma bag iar la somn
Imi cad ochii in gura

Sper la trezire sa aflu vesti proaspete despre Lumi.
31+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
laviniablaga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
Neata dar ma bag iar la somn![]() Imi cad ochii in gura ![]() Sper la trezire sa aflu vesti proaspete despre Lumi. |
SOMNIK USOR SI SA REVII ODIHNITA!

SIGUR O SA AI CE CITI!Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Va dati seama cum gugaleste Richard dupa bilete de avion? Mai ales ca il implicase si ii tot povestea despre nasteri.
31+
Chiara Ada
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui floricik Neata dar ma bag iar la somn![]() Imi cad ochii in gura ![]() Sper la trezire sa aflu vesti proaspete despre Lumi. 31+![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
floricik exact asa fac si eu in fiecare dimineata, doar ca azi, de emotii, mi-a sarit tot somnul ... somnic usor

Anca
35+ 
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!