Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 4
dymomo77 spune:
Neata
Vad ca avem parte de o saptamana f agitata. Curaj Lumisi o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios.
35+ Dan Mihail
smaranditza spune:
Am intrat pe fuga sa citesc ceva detalii fresh despre Simina si Maya, si ce-mi vad ochii LUMI e aproape de ziua cea mare!!! Wow, sunt asa emotionata, ca nu stiu ce sa mai zic. Intr-adevar, avem fulgusori tare grabiti sa ne cunoasca. Si la 24 de grade cate sunt afara...vorba lui raluci , ar trebui sa mai adaugam inca ceva la titlu: frunzulite, fluturasi, pasarele...
Laurairina, te rog sa-i transmiti la Lumi ca suntem alaturi de ea, ii tinem pumnii si ne rugam sa fie totul ok.
34+
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 toata lumea zice cu cat te ridici mai repede iti revii mai repede |
din pacate (daca a avut anestezie generala), pana nu-i trece efectul nu se poate ridica. si dureaza macar 12 ore, daca nu mai mult.
daca se ridica in picioare mai repede, ameteste si e pericol sa cada. asa am patit eu la operatia de apendicita cu anestezie generala. seara m-am ambitionat sa merg la baie si era sa raman acolo, noroc ca era barbatu-meu cu mine si m-a luat, ca nu ma mai puteam ridica de pe WC...
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui laviniablaga de acord Ancutza...uite niste agitate special pentru Lumi a noastra si pentru Anabelle! |
stam in stand-by, dar capitolul ii este dedicat lui Lumi, asa ca [,] kiar cu riscul de a fi prea devreme (cu toate ca nu prea cred):
HAI LUMI !!
HAI ANNABELLE !!
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laviniablaga spune:
MULTUMIM LAURAIRINA...PUPAM NOUL MESAGER
CU PRIVIRE LA CEEA CE ZICEAI DESPRE SIMINA, CU SIGURANTA CA AZI II VA FI MAI GREU SA SE RIDICE DIN PAT...DAR LA CUM O CUNOASTEM TOATE, SIGUR SE VA INARMA CU RABDARE SI MULT CURAJ SI LA CAT E DE AMBITIOASA SE VA RECUPERA MAI REPEDE DECAT SPERAM NOI! EU ASA ZIC! SIMINA E O LUPTATOARE...SI MI SE PARE EXTRAORDINARA SI LUMI, CARE IN STAREA IN CARE SE AFLA, S-A GANDIT LA SIMINA...E CLAR FETELE...LA NOI LA ODISEE SUNT NISTE PERSOANE FENOMENALE!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Lidia74 spune:
SIMINA sa va traiasca MAYA ANDREEA, sa fiti sanatoase amandoua si sa te refaci repede.
Cum? Si LUMI???
HAIDE LUMI!!!! Iti dorim nastere usoara.
floricik spune:
citat din mesajul lui laviniablaga NEATA FLORICIK! Lavi, 35+ mami de Rares Cristian Au mai ramas 5 saptamani! |
Neata dar ma bag iar la somn Mi-am facut un obicei: pt ca noaptea dorm din ce in ce mai putin(si mai rau), dimineata ma trezesc la 8 , il tin pe sot de vorba pana pleaca la munca si apoi ma bag iar la somn
Imi cad ochii in gura
Sper la trezire sa aflu vesti proaspete despre Lumi.
31+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
laviniablaga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
Neata dar ma bag iar la somn Mi-am facut un obicei: pt ca noaptea dorm din ce in ce mai putin(si mai rau), dimineata ma trezesc la 8 , il tin pe sot de vorba pana pleaca la munca si apoi ma bag iar la somn Imi cad ochii in gura Sper la trezire sa aflu vesti proaspete despre Lumi. |
SOMNIK USOR SI SA REVII ODIHNITA!SIGUR O SA AI CE CITI!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
Va dati seama cum gugaleste Richard dupa bilete de avion? Mai ales ca il implicase si ii tot povestea despre nasteri. 31+ Chiara Ada
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui floricik Neata dar ma bag iar la somn Mi-am facut un obicei: pt ca noaptea dorm din ce in ce mai putin(si mai rau), dimineata ma trezesc la 8 , il tin pe sot de vorba pana pleaca la munca si apoi ma bag iar la somn Imi cad ochii in gura Sper la trezire sa aflu vesti proaspete despre Lumi. 31+ http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
floricik exact asa fac si eu in fiecare dimineata, doar ca azi, de emotii, mi-a sarit tot somnul ... somnic usor
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!