Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Cu siguranta a apucat sa il anunte. Habar nu am care e fusul orar cu Japonia, dar parca il si vad cum cauta bilet de avion. Sincer, nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui, ma gandesc la al meu cum va reusi sa isi cumpere bilet cand voi naste eu, cred ca nu o sa isi aminteasca nici macar compania cu care zburam sau orasul in care stau.

31+ Chiara Ada

Andre asa-s toti barbatii...eu sunt convinsa ca sotul tau o sa aiba noroc sa gaseasca repede biletul de avion si in cateva ore o sa fie langa tine

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Buana dimineata
Lavi, merci mult de cafea
eu stateam relaxata... si ma intrebam al cui e numarul de telefon.... UUUU....Sa auzim muuuulte vesti bune

pt Lumi

NEATZA! CU PLACERE

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_BroAndre asa-s toti barbatii...eu sunt convinsa ca sotul tau o sa aiba noroc sa gaseasca repede biletul de avion si in cateva ore o sa fie langa tine [pu]
In cel mai fericit caz ar ajunge in 48 de ore, dar nu-mi pare rau, oricum nu ar rezista sa ma vada ca mi-e rau. M-a vazut o singura data lesinata si eram terminat, a incercat sa plateasca cu euro la Cora ca uitase ca eram in Romania. Oricum, eu sunt pregatita psihic ca va pierde primele zile ale fetitzei lui, dar vom recupera. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ancutza, mai zaboveste si tu in pat daca nu ai dormit bine

'neatza!Ionela

asta si fac, dar am laptopul langa mine si vorba RamoneiC , stau cu "dejtul" pe F5

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Eu spun sa scoatem agitatia de incurajare macar pt Lumi
deci:

HAI LUMI!!!!!

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

In cel mai fericit caz ar ajunge in 48 de ore, dar nu-mi pare rau, oricum nu ar rezista sa ma vada ca mi-e rau. M-a vazut o singura data lesinata si eram terminat, a incercat sa plateasca cu euro la Cora ca uitase ca eram in Romania. Oricum, eu sunt pregatita psihic ca va pierde primele zile ale fetitzei lui, dar vom recupera.

31+ Chiara Ada

asa mult? zborul propriu-zis ar fi de 2-3 ore, nu? diferenta de unde?
pai poate e mai bine ca ai si tu timp 2 zile sa te refaci cat de cat si sa vina sa va ia acasa pe amandoua

Anca 35+

POZE

AMR 5 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

CA TOT VB DE RAMOC...UNDE ESTI MANDRUTA...CA NE-AI DAT BUNA DIMI SI IN REST AI TACUT!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Laurairina- da, am sunat-o si eu , eram curioasa sa stiu ce face, nu cred ca a reusit sa vada mesajele mele de aseara. Asteptam vesti de la tine. Eu nu o mai sun deocamdata sa nu deranjez.

Ramonika -e posibil, dar nu am reusit sa aflu daca are si contractii, poate o mai tin asa pana maine sa ii faca injectiile alea pt bebelina. O sa aflam mai tarziu ce spune dr.

Andre - ai dreptate, poate il cere laura, cand vorbeste cu Lumi

Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

e clar!!! nu mai avem scapare!!! tb sa avem bagaju la usa si eu nu sunt gata!!!

Felicitari proaspetei mamici Simina, recuperare grabnica si o fetita sanatoasa si voioasa,incurajari viitoarei mamici Lumi

Mesageri de serviciu, sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla!!!

Lili 34 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am vorbit cu Lumi. e in spital, are dilatatie 2-3 cm (si contractii, bineinteles), isi asteapta doctorul care e in operatie acum. se pare ca va naste natural, dar depinde si de cat de repede se dilata. probabil isi va da si doctorul cu parerea cand o va consulta.
are ajutoare, a ajuns mama ei si verisoara (parca). Richard (dupa cum bine a intuit Andre) isi cauta disperat bilet la avion.
ne pupa pe toate, are putine emotii.
are 34 sapt. si 4 zile, am intrebat-o, ca nu mai stiam exact.
i-am transmit toate cele bune, i-am zis ca fierbe forumul pentru ea. sa aiba curaj si o asteptam cu vesti bune.
nu stie cand va mai putea vorbi, depinde ce se intampla azi.

are nr. de tel. pe contul comun, cine mai vrea sa-i transmita mesaj. eu ii transmisesem cand am aflat prima oara, ca n-am indraznit s-o sun, nestiind ce face, daca poate vorbi, si ea m-a sunat mai inainte.

eu zic sa scoatem agitatele, ca naste azi, clar.

Mergi la inceput