Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 6
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Cu siguranta a apucat sa il anunte. Habar nu am care e fusul orar cu Japonia, dar parca il si vad cum cauta bilet de avion. Sincer, nu vreau sa stiu ce e in sufletul lui, ma gandesc la al meu cum va reusi sa isi cumpere bilet cand voi naste eu, cred ca nu o sa isi aminteasca nici macar compania cu care zburam sau orasul in care stau. 31+ Chiara Ada |
Andre asa-s toti barbatii...eu sunt convinsa ca sotul tau o sa aiba noroc sa gaseasca repede biletul de avion si in cateva ore o sa fie langa tine
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Buana dimineata Lavi, merci mult de cafea eu stateam relaxata... si ma intrebam al cui e numarul de telefon.... UUUU....Sa auzim muuuulte vesti bune pt Lumi |
NEATZA! CU PLACERE
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_BroAndre asa-s toti barbatii...eu sunt convinsa ca sotul tau o sa aiba noroc sa gaseasca repede biletul de avion si in cateva ore o sa fie langa tine [pu] |
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Ancutza, mai zaboveste si tu in pat daca nu ai dormit bine |
'neatza!Ionela
asta si fac, dar am laptopul langa mine si vorba RamoneiC , stau cu "dejtul" pe F5
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
ionelamaria spune:
Eu spun sa scoatem agitatia de incurajare macar pt Lumi
deci:
HAI LUMI!!!!!
31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Andrecluj In cel mai fericit caz ar ajunge in 48 de ore, dar nu-mi pare rau, oricum nu ar rezista sa ma vada ca mi-e rau. M-a vazut o singura data lesinata si eram terminat, a incercat sa plateasca cu euro la Cora ca uitase ca eram in Romania. Oricum, eu sunt pregatita psihic ca va pierde primele zile ale fetitzei lui, dar vom recupera. 31+ Chiara Ada |
asa mult? zborul propriu-zis ar fi de 2-3 ore, nu? diferenta de unde?
pai poate e mai bine ca ai si tu timp 2 zile sa te refaci cat de cat si sa vina sa va ia acasa pe amandoua
Anca 35+
POZE
AMR 5 SAPTAMANI !!!
laviniablaga spune:
CA TOT VB DE RAMOC...UNDE ESTI MANDRUTA...CA NE-AI DAT BUNA DIMI SI IN REST AI TACUT!
Lavi, 35+ mami de Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
mihamora spune:
Laurairina- da, am sunat-o si eu , eram curioasa sa stiu ce face, nu cred ca a reusit sa vada mesajele mele de aseara. Asteptam vesti de la tine. Eu nu o mai sun deocamdata sa nu deranjez.
Ramonika -e posibil, dar nu am reusit sa aflu daca are si contractii, poate o mai tin asa pana maine sa ii faca injectiile alea pt bebelina. O sa aflam mai tarziu ce spune dr.
Andre - ai dreptate, poate il cere laura, cand vorbeste cu Lumi
Michelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
lylyana.ion spune:
e clar!!! nu mai avem scapare!!! tb sa avem bagaju la usa si eu nu sunt gata!!!
Felicitari proaspetei mamici Simina, recuperare grabnica si o fetita sanatoasa si voioasa,incurajari viitoarei mamici Lumi
Mesageri de serviciu, sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla!!!
Lili 34 cu Alexandru
Ramonika spune:
am vorbit cu Lumi. e in spital, are dilatatie 2-3 cm (si contractii, bineinteles), isi asteapta doctorul care e in operatie acum. se pare ca va naste natural, dar depinde si de cat de repede se dilata. probabil isi va da si doctorul cu parerea cand o va consulta.
are ajutoare, a ajuns mama ei si verisoara (parca). Richard (dupa cum bine a intuit Andre) isi cauta disperat bilet la avion.
ne pupa pe toate, are putine emotii.
are 34 sapt. si 4 zile, am intrebat-o, ca nu mai stiam exact.
i-am transmit toate cele bune, i-am zis ca fierbe forumul pentru ea. sa aiba curaj si o asteptam cu vesti bune.
nu stie cand va mai putea vorbi, depinde ce se intampla azi.
are nr. de tel. pe contul comun, cine mai vrea sa-i transmita mesaj. eu ii transmisesem cand am aflat prima oara, ca n-am indraznit s-o sun, nestiind ce face, daca poate vorbi, si ea m-a sunat mai inainte.
eu zic sa scoatem agitatele, ca naste azi, clar.