Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

din pacate, daca se ajunge prea departe cu hemoroizii (nu stiu sa stabilesc exact ce inseamna prea departe, probabil cand devin durerile de nesuportat), numai chirurgical mai scapi de ei. e foarte neplacut, soacra-mea a facut hemoroizi la ambele sarcini si numai prin operatie a scapat de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

HAI LUMI
HAI ANNABELLE

Doamne ce emotii!!!!!!!!!!!!!!!

Camy mai zi ceva.sau esti iar la cumparaturi?

32+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Ati vazut ca nu se mai face FIV contra cost? s-a interzis....acum ma uit la tv si au anuntat!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

eu sper sa nu fie "dupa fonduri" adica sa nu mai poti face nici pe bani ( ca e ilegal) nici pe asigurare... ca nu mai sunt fonduri ( ca la analize, retete compensate)

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

[/quote]

multumim si tie si Ramonei cu privire la inf despre starea lui Lumi...cu privire la hemoroizi...ai incercat si pe cale chirurgicala si tot nimic?

[/quote]

nu, doamne fereste de cutit, a ajuns acum 2 ani la universitar si au vrut sa ma taie dar recuperarea este horror, asadar am mers la o clinica particulara une am rezolvat-o printr-o super metoda, bandarea hemoroizilor ma rog este o procedura simpla si nedureroasa, intre timp tratament cu detralex care este o minune. Numai ca la mine este eva ce nu va trece ever, stau prost cu circulatia, iar acolo la cucu am facut tromboflebita, sunt predispusa tot timpul, insa cu grija si atentie de cand m-a rezolvat domnul doctor de la particulara nu am mai facut

Oricum hemoroizii apar ori de la onstipatie ori de la prea moale, deci oricum ar fi nu e bine, trebuie sa fie mediu

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

iupi multumesc ca mi-ai raspus ..deocamdata experimentez pe aici , daca fac ceva gafe scuzati ..incerc sa dau si eu din coate sa ma bag intre voi

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

Buna sunt o viitoare mamica emotionata si nerabdatoare sa isi tina copilul in brate ...am tot citit acest forum si azi am hotarat sa intram si noi ..daca ne primiti..

34+

Bun venit.... si nastere usoara!. Asteptam mesaje de la tine ( mai intai vreo 12 sa scapi de moderare... apoi tot ce vrei sa ne mai scrii)

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

eu sper sa nu fie "dupa fonduri" adica sa nu mai poti face nici pe bani ( ca e ilegal) nici pe asigurare... ca nu mai sunt fonduri ( ca la analize, retete compensate)

31+ AMR 9 sap Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Din pacate nici fonduri nu sunt...asa ca familiile care vor bebe si nu ii pot avea decat prin FIV vor trebui sa mearga in strainatate!

Lavi, 35+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 5 saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raluci - ma gandeam sa te intreb daca nu ti-a zis doctorul sa faci clisma contra constipatiei, pentru a nu deranja hemoroizii. insa daca zici ca nici scaun prea moale nu e bun, inseamna ca nici clisma n-ar ajuta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

'elo burtix!

parol ca mi-at luat tot piuitul ....nu mai pot sa spun decat...

simina - sa-ti traiasca bubulina, sa fie cuminte si papacioasa, iar tie, refacere rapida si laptic mult si bun!

Lumi - curaj in linia-ntai!....sunt cu gandul su sufletul alaturi de tine!

...si cu ochii geana pe mesageri (mie mi-e si frica sa sun/dau sms....zau...asa ca astept vesti de la initiate

diseara...sau maine dimi vin si eu cu vesti de la cinema...Doamne ajuta! [emoticonul de la mess, care isi roade unghiile]

krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Felicitari Simina!!!!! Sa creasca mare si sanatoasa!!!!

In fiecare zi avem cate un grabit? Lumi tinem pumnii!!!

In ritmul asta, pana la DPN-ul meu (22.11.2009) toata lumea o sa fie cu -ii acasa la alaptat.

Azi am terminat si eu cumparaturile pt bagajul de spital. La clinica la care o sa nasc eu nu ni s-a cerut sa ne confectionam tampoane din vata si tifon, ci sa ne cumparam, daca gasim tampoane Seni Lady cu 4-5 picaturi. Daca nu, oricum au ei acolo, asa mi-a zis asistenta azi cand am fost la control. Am fost la cumparaturi dupa vizita la medic, si am gasit si tampoane dintr-alea, asa ca am luat, un pachet cu 15 buc a fost 10 ron.
La control am fost un pic dezamagita,ca medicul meu lipseste saptamana asta, si cel care il inlocuieste nu a mai facut nici un fel de masuratori la bebe, nu i-a estimat greutatea, a zis numai ca se dezvolta normal, si vreo 10 minute i-a cautat putza, sa se convinga si el ca e baiat, dar bebele meu l-a tratat doar cu pe medicu asta, se vede ce nu-l cunostea.....
Oricum sunt vesti bune, bebe e bine, eu sunt bine, pt posibila infectie urinara mi-au zis sa revin luni dimineata pt analize, ca nici laboranta nu era prezenta saptamana asta. Oricum de cand iau Urisan nu ma mai deranjeaza aproape deloc la pipi, asa ca poate nici nu e infectie urinara.

33+ cu pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

raluci - ma gandeam sa te intreb daca nu ti-a zis doctorul sa faci clisma contra constipatiei, pentru a nu deranja hemoroizii. insa daca zici ca nici scaun prea moale nu e bun, inseamna ca nici clisma n-ar ajuta, nu?

exact din pacate si scaunul moale este periculos, ideal ar fi sa nu-i deranjezi deloc, ideea este ca daca ai apucat sa-i faci aiai esti nu prea mai scap, chiar si cu operatie pot aparea dupa, tot timpul trebuie sa te menajezi

32+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput