Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
din pacate, daca se ajunge prea departe cu hemoroizii (nu stiu sa stabilesc exact ce inseamna prea departe, probabil cand devin durerile de nesuportat), numai chirurgical mai scapi de ei. e foarte neplacut, soacra-mea a facut hemoroizi la ambele sarcini si numai prin operatie a scapat de ei. 
roxyaly spune:

HAI LUMI 

HAI ANNABELLE 

Doamne ce emotii!!!!!!!!!!!!!!!
Camy mai zi ceva.sau esti iar la cumparaturi?![]()

32+
Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 5 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga Ati vazut ca nu se mai face FIV contra cost? s-a interzis....acum ma uit la tv si au anuntat! Lavi, 35+ mami de Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani! Camera lui Rares Poze HainuteRares HaineRares2 |
eu sper sa nu fie "dupa fonduri" adica sa nu mai poti face nici pe bani ( ca e ilegal) nici pe asigurare... ca nu mai sunt fonduri ( ca la analize, retete compensate)
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
[/quote]
multumim si tie si Ramonei cu privire la inf despre starea lui Lumi...cu privire la hemoroizi...ai incercat si pe cale chirurgicala si tot nimic?
[/quote]
nu, doamne fereste de cutit, a ajuns acum 2 ani la universitar si au vrut sa ma taie dar recuperarea este horror, asadar am mers la o clinica particulara une am rezolvat-o printr-o super metoda, bandarea hemoroizilor ma rog este o procedura simpla si nedureroasa, intre timp tratament cu detralex care este o minune. Numai ca la mine este eva ce nu va trece ever, stau prost cu circulatia, iar acolo la cucu am facut tromboflebita, sunt predispusa tot timpul, insa cu grija si atentie de cand m-a rezolvat domnul doctor de la particulara ![]()
nu am mai facut
Oricum hemoroizii apar ori de la onstipatie ori de la prea moale, deci oricum ar fi nu e bine, trebuie sa fie mediu
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
FDANIELA spune:
iupi
multumesc ca mi-ai raspus ..deocamdata experimentez pe aici , daca fac ceva gafe scuzati ..incerc sa dau si eu din coate sa ma bag intre voi![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ionelamaria
Bun venit.... si nastere usoara!. Asteptam mesaje de la tine ( mai intai vreo 12 sa scapi de moderare... apoi tot ce vrei sa ne mai scrii) 31+ AMR 9 sap Mihneaaniversarea nuntii POZE |
34+
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria eu sper sa nu fie "dupa fonduri" adica sa nu mai poti face nici pe bani ( ca e ilegal) nici pe asigurare... ca nu mai sunt fonduri ( ca la analize, retete compensate) 31+ AMR 9 sap Mihneaaniversarea nuntii POZE |
Din pacate nici fonduri nu sunt...asa ca familiile care vor bebe si nu ii pot avea decat prin FIV vor trebui sa mearga in strainatate!

Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Ramonika spune:
raluci - ma gandeam sa te intreb daca nu ti-a zis doctorul sa faci clisma contra constipatiei, pentru a nu deranja hemoroizii. insa daca zici ca nici scaun prea moale nu e bun, inseamna ca nici clisma n-ar ajuta, nu? 
krelia spune:
'elo burtix!
parol ca mi-at luat tot piuitul
....nu mai pot sa spun decat...
simina - sa-ti traiasca bubulina, sa fie cuminte si papacioasa, iar tie, refacere rapida si laptic mult si bun!
Lumi - curaj in linia-ntai!
....sunt cu gandul su sufletul alaturi de tine!
...si cu ochii geana pe mesageri
(mie mi-e si frica sa sun/dau sms....zau...asa ca astept vesti de la initiate ![]()
diseara...sau maine dimi vin si eu cu vesti de la cinema...Doamne ajuta! [emoticonul de la mess, care isi roade unghiile] ![]()
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
s_alinutza spune:
Felicitari Simina!!!!! Sa creasca
mare si sanatoasa!!!!
In fiecare zi avem cate un
grabit? Lumi tinem pumnii!!! 

In ritmul asta, pana la DPN-ul meu (22.11.2009) toata lumea o sa fie cu
-ii acasa la alaptat.
Azi am terminat si eu cumparaturile pt bagajul de spital. La clinica la care o sa nasc eu nu ni s-a cerut sa ne confectionam tampoane din vata si tifon, ci sa ne cumparam, daca gasim tampoane Seni Lady cu 4-5 picaturi. Daca nu, oricum au ei acolo, asa mi-a zis asistenta azi cand am fost la control. Am fost la cumparaturi dupa vizita la medic, si am gasit si tampoane dintr-alea, asa ca am luat, un pachet cu 15 buc a fost 10 ron.
La control am fost un pic dezamagita,ca medicul meu lipseste saptamana asta, si cel care il inlocuieste nu a mai facut nici un fel de masuratori la bebe, nu i-a estimat greutatea, a zis numai ca se dezvolta normal, si vreo 10 minute i-a cautat putza, sa se convinga si el ca e baiat, dar bebele meu l-a tratat doar cu
pe medicu asta, se vede ce nu-l cunostea.....
Oricum sunt vesti bune, bebe e bine, eu sunt bine, pt posibila infectie urinara mi-au zis sa revin luni dimineata pt analize, ca nici laboranta nu era prezenta saptamana asta. Oricum de cand iau Urisan nu ma mai deranjeaza aproape deloc la pipi, asa ca poate nici nu e infectie urinara.
33+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui Ramonika raluci - ma gandeam sa te intreb daca nu ti-a zis doctorul sa faci clisma contra constipatiei, pentru a nu deranja hemoroizii. insa daca zici ca nici scaun prea moale nu e bun, inseamna ca nici clisma n-ar ajuta, nu? ![]() |
exact din pacate si scaunul moale este periculos, ideal ar fi sa nu-i deranjezi deloc, ideea este ca daca ai apucat sa-i faci aiai esti nu prea mai scap, chiar si cu operatie pot aparea dupa, tot timpul trebuie sa te menajezi
32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI

sunt o viitoare mamica emotionata si nerabdatoare sa isi tina copilul in brate ...am tot citit acest forum si azi am hotarat sa intram si noi ..daca ne primiti