Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika ionela - nu-s la munci. is acasa, barbatu e la munci, de asta is de capul meu. cand e el acasa ma implica in diverse activitati (nu va ganditi la prostii ![]() TOCMAI AM PRIMIT MESAJ DE LA LUMI "DILATATIE 5 CM". atat mi-a scris. |
Naste in direct... aflam in timp real
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Ramonika spune:
raluci - sanatate si bafta si tie in tratarea uratilor... desi sunt si eu contra pastilelor in general (si mai ales in sarcina), am mai zis-o, totusi nu sunt dispusa sa renunt la tratament. stiu ca prioritatea e copilul, dar asta nu inseamna ca eu trebuie sa fiu varza. tre sa am grija si de mine, mai ales ca bebe are nevoie atat de multa de mama lui in primele luni de viata. nu vreau sa fiu o epava, sa nu pot avea grija de el. destul suferim in caz de ceza, sau epiziotomie, asta mai lipsea, sa ajung si rupta-n c...r
(scuzati expresia). ![]()
ionelamaria spune:
In ce priveste statul pe net si "imi fac de cap" cat e sotul plecat.... tocmai mie imi spui!!!!?!!!?????

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui FDANIELA Buna sunt o viitoare mamica emotionata si nerabdatoare sa isi tina copilul in brate ...am tot citit acest forum si azi am hotarat sa intram si noi ..daca ne primiti 34+ |
Bun venit.... si nastere usoara!. Asteptam mesaje de la tine ( mai intai vreo 12 sa scapi de moderare... apoi tot ce vrei sa ne mai scrii)
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
crissa13 spune:
felicitari simina!!! la multi ani maya!!! succes lumi, nastere usoara!!!
cate informatii noi de o zi de cand nu am mai intrat!! nici nu apuc sa va citesc ca trebuie sa plec la serviciu, uf de-abia astept sa intru in prenatal. mai am pana in noiembie.
din fericire nu am racit sper sa nu racesc, bag in mine cate 3-4 ceaiuri pe zi.
O zi cat mai usoara tuturor!
29+ 
raluci_b spune:
mesaj LUMI - contractii acceptabile dilatatie 5,

legat de hemeroizi, ma puteti intreba orice din pacate, va zic toate leacurile posibile si existente, am dormit multe nopti cu poponeatza in sus
32+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika monis - ai si tu dreptatea ta, nici mie nu-mi place sa iau pastile in sarcina si m-am ferit cat am putut (nici un no-spa n-am luat). insa acum ma gandesc ca un tratament pt. hemoroizi tot trebuie facut, decat sa stau asa si in caz ca nasc natural sa se agraveze... nu stiu, tu ce-ai face? ai sta fara tratament? sau ce alta varianta vezi? |
Ramo - eu m-am sfatuit cu dl gine. si a zis ca momentan regim sanatos (stii tu, fara stat mult in fund, apa multa, nu iute, lipsa constipatie etc etc) si unguent extern si speram la ce o fi bine. Daca nu, a promis ca se ocupa el...
monis
35cu poze noi
laviniablaga spune:
| citat din mesajul lui raluci_b mesaj LUMI - contractii acceptabile dilatatie 5, legat de hemeroizi, ma puteti intreba orice din pacate, va zic toate leacurile posibile si existente, am dormit multe nopti cu poponeatza in sus 32+ Remus Andreihttp://www.popasmusic.com http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html AMR 8 SAPTAMANI |
multumim si tie si Ramonei cu privire la inf despre starea lui Lumi...cu privire la hemoroizi...ai incercat si pe cale chirurgicala si tot nimic?
Lavi,
35+ mami de
Rares CristianAu mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
dana n. spune:
Simina, sa va traiasca minunea!!! Multa sanatate si recuperare rapida!!!
Lumi, nastere usoara draga mea!!!
------------------------
35+
David
Albume foto
laviniablaga spune:
Ati vazut ca nu se mai face FIV contra cost? s-a interzis....acum ma uit la tv si au anuntat!
Lavi,
35+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 5 saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2

sunt o viitoare mamica emotionata si nerabdatoare sa isi tina copilul in brate ...am tot citit acest forum si azi am hotarat sa intram si noi ..daca ne primiti