Fulgusori de nov-dec 2009 (125) - Curaj LUMI !
Raspunsuri - Pagina 14
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FDANIELA iupi multumesc ca mi-ai raspus ..deocamdata experimentez pe aici , daca fac ceva gafe scuzati ..incerc sa dau si eu din coate sa ma bag intre voi |
bine ai venit, asteptam sa sa scapi de moderare, pana atunci ia baga tu cateceva detalii despre tine
32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
Ramonika spune:
FDANIELA - bine ai venit. lasa-ne datele despre tine, cum vezi pe lista de pe prima pagina. si mai zi-ne ceva despre tine. ![]()
RamonaCopot spune:
Eu dupa ce am papat de dimineata am reusit sa dorm vreo 2 ore, ca noaptea stau numai cu ochii pe pereti si pe geam.
Ieri am avut o zi de plans, dar sa nu ma intrebati de ce, ca nici eu nu stiu. M-a apucat asa dintr-o data si plangeam cu lacrimi si sughituri 
, de parca ma batuse cineva
.
Acuma iara mi-au dat lacrimile, dar macar am motiv. Vine Annabela Denise sa isi cunoasca mamica
.

Totul va fi bine. Daca se dilata asa repede fata noastra, sper sa fie bine si usor pentru amandoua.
Doamne...zici ca eu nasc asa emotii am pt Lumi si pt Richard. Ridic si eu cate o
pt fiecare.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Fetili care ati primit mesaje de la Lumi, de pe ce numar v-a dat???? Ca eu sun pe un numar de cosmote, si imi tot zice ca e inchis...
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Sorry fetele ca nu am raspuns mai repede la apel. Nush ce am de is asa apatica 

.
Aseara m-a scos sotul un pic la plimbarica, maxim o ora cu tot cu pauze pe toate bancile intalnite in drum si azi noapte plangeam de durere de picioare de la febra musculara.
Vreau sa-l conving si eu azi sa punem patutul definitiv in camera, sa fie totul aranjat, ca parca nu mai am rabdare...da nu cred ca reusesc.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetili care ati primit mesaje de la Lumi, de pe ce numar v-a dat???? Ca eu sun pe un numar de cosmote, si imi tot zice ca e inchis... ![]() |
hai PM d-na propi

32+
Remus Andreihttp://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 8 SAPTAMANI
DianaR spune:
Oho, ce de vesti!
Felicitari Simina! Refacere rapida! Bine ai venit pe lume Maya!
Lumi, iti tin pumnii, nastere usoara!!!
Cand vezi atatia fulgusori grabiti te apuca un pic panica, eu tot stateam linistita ptr ca sarcinile anterioare le-am dus bine merci pana dincolo de 39 de saptamani, sper sa fie tot asa si acum. Deocamdata fac curatenia generala cu ajutorul soacrei mele (care apropo de discutia despre soacre e o bomboana de femeie) si saptamana viitoare sper sa ma apuc de hainutele Teodorei si de bagaj.
Maine merg la control...
V-am pupat!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(33+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
RamonaCopot spune:
FDaniela bine ai venit la noi! Hai da mai repede din coate pt alea 12 mesaje, sa te citim si noi in timp util, ca asa apar tot in urma mesajele tale si o sa crezi ca te ignoram, dar noi astea care suntem cu cititul la zi, nu mai recitim si din urma.
Ramona,
36+
DOMINIC ANDREI
FDANIELA spune:
Raspunda mai greu pana ma obisnuiesc putin cu forumul ..na , ma incurc si eu in stiinta
..ce sa spun despre mine ..sunt fericita ca o sa avem o fetita ..pana cum am avut o sarcina fara probleme saptamana sta ne-a speriat putin ca am ajuns la urgenta cu contractii , avem o infectie in urina pt care fac tratament acum ..stam cuminti acasa , deocamdata totul e ok si sper sa nu se grabeasca tare sa vina ( vad ca se cam grabesc bebelusii pe aici
)
34+
laurairina13 spune:
mda...se pare ca numarul de pe care ma sunase dimineata e de cosmote, si il are inchis. Stateam eu mult si bine sa ii trimit mesaje si sa o sun..
Am incercat sa o sun pe celalalt numar, dar nu a raspuns, in mod sigur nu poate vorbi.
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
35+
Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze