FIV sau inseminare cu donatoare/donator(25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Bytziiti doresc multa multa bafta si noroc. Nu te mai stresa ca va fi bine, ai sa vezi.
Yarinna cand am fost eu, era mereu dr C acolo. Doar in ziua cand am facut inseminarea l-am asteptat o ora, cu vezica plina.

Fetelor va doresc la toate sa va vedeti visul implinit.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Pentru ce-mi fac eu probleme este ca n-am putut sta 15 min cat mi-a zis el dupa inseminare...era cat pe ce sa ma scap pe masa de gineco. Am stat putin pe masa si apii putin pat... Daca au fugit gigeii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Yarrina si eu mi-am facut griji asa, dar dr C i-a plasat unde trebuie si acolo nu se intalnesc cu urina. Poate au iesit gigeii care au ramas mai pe la exterior dar stai linistita, ca daca foliculii au fost grasani si endo bun, peste 2 saptamani ai sa ne anunti ca ai II, ca nu iti vine sa crezi si ca esti foarte fericita.

Doamne Ajuta sa am gura aurita

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Sa dea Domnu Iuca! Doar voi cele gravidute sau mamici deja ne faceti sa speram si sa mergem mai departe. Trebuie sa reusim toate!

Mergi la inceput

M-a sunat sora mea acum sa-mi zica ca m-a visat as noapte insarcinata. Si ea nu stie ca ieri am fost la inseminare...oare sa fie un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

salut!
Eu va sustin din umbra pe toate fetelor!azi la curs mi s-a predat despre fecundatie,eu eram cea mai instruita doar din ce am citit de un an pe aici pe forum,eram la punct cu tot..tot azi cred ca am si ovulat ca am avut toate simptomele,dar nu fac IA inca,cred ca luna viitoare sau in decembrie.
Bafta multa bytzi,yarrina,rodicuta...si toate celelalte si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Yarrina stai linistita ca n-a fugit nimic de acolo.....de cand introduce sonda , ei se misca si ei ,si se duc la "intalnire" , nu stau la intrarea in vagin , sa "cada" imediat cum facem noi vreo miscare .
Eu cred ca ai tai au rupt-o imediat la fuga pe trompe .

Mergi la inceput

Buna dimineata
Sa speram Simo ca au rupt-o la fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

yarrina poate ca da cine stie
eu stiu o fata care tot la fel facea IA si mama unei prietene care nu stia nimik de problema ei la fel i-a zis fox in a 14 zi dupa IA tu esti gravi si ea a ramas blocata apoi i-a spus ca de fapt te*am visat ca erai gravi si dupa chiar a fost
bytzi in ce stare esti , pentru optimism apleleaza la noi
pt sfaturi tot la noi si speram sa ne rasplatesti cu vesti bune bune
iuca pt o mamica speciala si doi ingerasi superbi fiecare cate unul,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va citesc de fff multa vreme,dar nu am scris pana acum
Am un fiv nereusit la activ din pacate(in luna septembrie 2009) si abia am reusit sa ma adun
Daca pana acum nu voiam sa mai aud de dr si de alte incercari, acum ma gandesc din ce in ce mai mult la o IAD. In luna aprilie am facut si o IA fara succes insa,cu sperma sotului(OATS severa spre AZOO)

Mergi la inceput